Hjälp för migrän (och annan huvudvärk)Här finns ett antal säkra huskurer och förslag för att förebygga och lindra migrän och sina symtom. Jag vill betona att migrän symptom kan vara specifika för individen så vissa dessa förslag kan vara bra för en person och inte sitt arbete till någon annan. De är värt ett försök ändå. Ingenting här kan skada dig och du kan hitta några riktiga lättnad!

För er som inte får migrän, är de ett hela kroppen neurologiska fenomen som påverkar din kärlsystemet, Messina upp ditt huvud och mage, och generellt gör du känna att du har fått matförgiftning medan du har influensa.

Det finns mediciner som du kan vidta för att förebygga migrän och läkemedel som du kan vidta för att avbryta en huvudvärk som har redan börjat. Men (jag vet från massor av personliga erfarenheter) Detta är ofta inte tillräckligt. migrän mediciner inte fungerar alltid och ofta fungerar mycket långsamt. Så vad gör du då?

(Dessutom migrän mediciner kan ha en reboundeffekt, så ju mindre du tar, desto bättre.)

Här är några saker att prova:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Idéer för Altoids (och annan) burkar

det hela kom eftersom jag ville bära vissa tuggummi runt med mig. Men jag ville inte en hel förpackning, inte heller ville jag ha det skramlar löst i fickan. Över tiden fann jag mig i några situationer där jag trodde "Man, jag önskar jag hade ___.&qu...

Inledning: Iron Man NÄTAGG från HD (och annan) delar

i slita en supersized 10 mb hårddisk (från en död IBM 8088 dator), jag kom över en mängd intressanta delar. Detta är en av ett par saker jag kommer att göra med dessa delar.Jag har äntligen avslutat projektet... bilder varvas nedan:Steg 1: Steg 1 Min...

(Ascensor) Hiss modellen med hjälp av Arduino, App Inventor och annan fri mjukvaran

ESPConstrucción, paso en paso, de un ascensor en escala usando arduino (como controlador del motor y inlägg y salidas por bluetooth), app inventor (para diseño de aplicación como panel de styra del ascensor) y freeCAD y LibreCAD para diseño.Abajo enc...

Anpassa recept på glutenfria och annan överkänslighet...

Dessa dagar är det mycket lättare att få glutenfria livsmedel, eller mejeriprodukter gratis, och mindre socker fri som det ses som en "modefluga" socker gratis (eller kanske rörsocker industrin verkligen har en massiv konspiration och egenintres...

Spela Ode till glädjen och annan klassisk musik med Arduino

Detta är en grundläggande handledning (bra för nybörjare!) med hjälp av Arduino Uno eller liknande version för att spela Ode till glädjen av Beethoven. Detta var en av mina första projekt med Arduino.Vad du behöver:-Arduino Uno eller liknande version...

Helig basilika (Tulsi) - perfekt hem rättsmedel.

Obs: Kanske mina bilder inte ser bra eftersom jag har ingen kamera jag använder min Nokia E5. Men ni kan förstå min idé är nog för mig.Helig basilika (Tulsi, Ocimum tenuiflorum) är en helig växt i hinduiska tron. Det odlas i södra Asien, i exempelvis...

Tre dagars vete Chili

Gör ca. 5 gallons av chili (om du ska sätta tre dagar av arbete i det, ska du något att visa upp)Historien bakom receptetJag hade ätit vete chili innan. Min mor hade provat ett recept som någon hade gett henne, och jag gillade den. Det var egentligen...

3D HOLOGRAM PYRAMID-för smartphones, tabletter och bärbara datorer

Min lillebror alltid tänker på framtiden och när han såg ett spel som skapats hologram ett år sedan han började undra om dem så häromdagen jag började undersöka om dem och jag beslöt att göra ett hologram pyramid för honom.Resultatet blev fantastiskt...

En Live/arbete utrymme organiserad för möten, projektarbete, DIY och underhållande

jag är en designer/artist på heltid som delar en live/arbetsplats med en annan designer. Utrymmet är en lägenhet med högt i tak och massor av ljus, men inga garderober. Tekniskt det är en lögn, men en garderoben vi har är liten och måste hållas gansk...

Hemautomation med nod js, raspberry pi och heimcontrol

I guiden kommer att göra beskriver hur du använder heimcontrol plattform (är NodeJs program för hemautomation öppen källkod under MIT licens)Några av där funktioner:Lyhörda : responsive design ger dig bekväm kontroll hem enheter använda din smartphon...

Att göra en Prototyping styrelse för Circuitscribe Kit (och en Bonus termistor modul!)

(Obs-detta är en gäst post för Eureka! Fabriken av Chuck Stephens som en del av deras Instructables bygga nattprogram.)Som frilansande utbildare och "maker maker" är jag alltid ivriga att kolla in ny elektronik lärande system och pedagogiska lek...

Atmel start 1: Atmel Studio och programmerare

M. A. Parker c2015Installera Atmel Studio (AS) och en programmerare förkroppsligar de första stegen [0] på väg mot med hjälp av en Atmel AVR Microcontroller individenhet MCU [1] i motsats till MCU-på-en-styrelsen som Arduino [2]. Här startar resan, o...

Hur man gör din madrass runda (eller någon annan form)

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag gjorde min madrass runda från ena sidan, och gjorde också stöd den hade under match madrassen. Jag vet inte hur du ändrar en normal sängram för att matcha en egen madrass, min säng stöd kommer från en byg...

1 minut Fake skärpedjup [snabbaste och enklaste!]

Välkommen! Jag kommer att lära dig den snabbaste vägen på fejkade "Skärpedjup"Detta är den enklaste och snabbaste tekniken jag vet, så jag delar detta.Vad är "Skärpedjup"?Skärpedjupet är suddig del i en bild som definierar hur långt ob...

Bygga en HK X650F quadcopter för GoPro stil video och foto

Detta är mitt första försök till en instructable, så vänligen vara förlåtande. Också är engelska inte mitt modersmål, så jag ska försöka hålla det så enkelt som möjligt. Om du hittar några fel eller felaktig information, kommentera gärna, jag ska för...

Rengöring och återställa din N64

Hej där! Välkommen till min första instructable! Har du och gamla N64 som inte fungerar eller är super smutsig? Då detta instructable är för dig! I detta instructable kommer jag visa dig hur man rengör din N64, N64 patroner och N64 styrenheter. Jag ä...

Fängelsehålor och drakar återanvändbara karta

efter att ha spelat fängelsehålor och drakar några gånger med några vänner bördan av behöver en ny karta rita på varje gång (eller återanvända en gammal en) blev uppenbart så började jag min episka strävan att göra en återanvändbar fängelsehålor och...

PVC och bricka skrivbord/arbetsbänk

Inledning:Mitt namn är chansen i detta Instructable, jag kommer att gå igenom processen att göra en skrivbord/arbetsbänk ur ingenting utan PVC-rör, bricka och 550 sladd (flätad nylon parachute rep). Jag fick ett slags TV-skåp/3 låda dresser grejen nä...

Star Wars och Star Trek i Minecraft med hallon sylt Mod

Jag ska förklara hur man a enkelt göra Star Wars och Star Trek (och annan) 3D modeller i Minecraft och (b) flyga ett rymdskepp i Minecraft (eller ens har en annan enhet, som en bat eller en zombie, flyga det!), med hjälp av python exempelskripten ing...