Hjärna och Zombie CupcakesZombie och hjärnans cupcakes.
Ögonglober är gjorda av fondant recept här:

http://thefrostedcakencookie.blogspot.ca/2009/03/Sculpting-marshmallow-fondant-recipe.html

Buttercream isbildning recept:

http://www.thekitchenmagpie.com/Buttercream-icing

Fällt bästa buttercream isbildning någonsin. Kaffe krämen är ooo så bra.

Tricken till göra isbildning ser som hjärnor-gå runt cupcake att göra en cirkel. Gör sedan en rad nedåt centrum. Fyll i båda halvorna med squigglies sicksack. Detta gav den bästa "hjärnan effekt"

Fondant - den mest tidskrävande om dessa väntade dem att ställa och härda. Ge dig själv ett par dagar innan part har dessa gjort. Jag gjorde min 3 dagar före.

Jag använder ett verktyg i sockerglasyr från Michaels för detaljer. Du kan plocka upp för $30 men ta dina 50% rabatt kupong!

Tombstone cupcakes är täckt av isbildning och beströs med Oreo smulor. Att skriva på gravstenar jag använde en mat markör - igen Michael. Men hittade det inte fungerade så bra, så jag bara etch med fondant verktyg. Dont vara rädd av fondant det är som att spela med play-deg.

För många ögon-jag rullade bollar sedan fastnat med en tandpetare och då fast andra änden av tandpetare i en bit av fyrkantiga skum. Detta är så du inte har en platt fläck på ögon. Håll ut tills härdad. Lägg till info efter härdad. Du kan använda iris att hålla sig till ögat en pensel och varmt vatten för att sticka på. Vattnet fungerar som klister.

Tips med att arbeta med Marshmallow fondant:

Se till att du saran wrap, ziplock baggie det, sedan lägga den i tupperware behållare till stoppa den från att torka ut. Jag lämnade bara fondant på counter över natten, som lagring i kyl vänder det till rock.

Nuke fondant boll du vill arbeta med i 10 SEK mellanrum. Se upp det är varm Marshmallows-jag brände mig själv flera gånger... rädda dig någon förbannelse.

Jag höll mina händer, counter och brödkavel smord med förkortning för att förhindra fastnar, och hjälper jämna ut ojämnheter.

Jag höll också en varm kopp vatten och en pensel i högsta hugg, för "limma" fondant tillsammans och jämna ut.

Relaterade Ämnen

Bedårande Zombie Cupcakes!

Jag vet Halloween traditionen tenderar att luta mot den läskiga och skrämmande, men jag kan inte hjälpa uppskattar den bedårande också! Detta instructable visar dig hur du gör din egen chibi zombie scen med cupcakes! Inte vara rädd för att fortsätta...

Giant Cupcake familj (jätte, Normal och Mini Cupcakes)

Har du någonsin sett en giant cupcake? Jo har du nu. Detta är en riktigt kreativ kaka och jag verkligen älskar kontrasten av giant tårtan med den lilla regelbunden och mini cupcake. Det är en riktigt cool sak att få för en fest eller att göra för din...

Zombie Cupcake

Undead, men ätbart. Det är hur Zombie Cupcake rullar.Jag blev inspirerad av några döda fondant, att skapa detta monster okej, kanske jag gjorde det eftersom jag har zombies på hjärnan... haha, ordvitsen oavsiktlig.Vad du ser framför dig är: en cupcak...

Burgare och skaka Cupcakes på BBQ Grill!

Sägs om en hamburgare och en skaka... cupcake? Dessa gör bra sommar trakteringen! Jag bestämde mig att lägga till en nivå av svårigheter genom att lägga till instruktioner om hur man faktiskt baka i din bbq grill.Steg 1: Samla dina ingredienser Efter...

Katt och hund Cupcakes

mitt 1-åriga dotter älskar katter och hundar (i själva verket kan hon säga både "cat" och "hund" mycket väl men fortfarande inte sagt "mama") så jag bestämde mig att göra katt och hund cupcakes till hennes första födelsedag p...

Päron och karamell cupcakes (32) - Harry Potter (GF)

Om du gillar denna video och detta recept, det skulle vara grymt kul om du kunde prenumerera min YouTube-kanal: https://www.youtube.com/c/DarnyouglutenfoodSteg 1: Hur man (kaka)1. gör päron kompott med päronen: skala dem, hacka upp dem, Lägg i en kas...

Ananas upp och ner cupcakes

jag absolut älskar ananas upp och ner kaka, men det är en lite skrämmande för mig. Jag är inte den bästa bagaren, och jag faktiskt äger inte en tårtform!Dessa ananas upp och ner cupcakes är den perfekta lösningen - de är super lätt att göra men smaka...

Korv och mosar Cupcakes

någonsin velat äta muffins till middag, men kände också odlas upp för så mycket socker?Dessa korv och mosar cupcakes bör lösa problemet...Steg 1: Förbered din tårtor Du kan bara köpa sausagemeat från stormarknaden, men jag hade inte någon i, så jag f...

Zombie Logoband och Zombie docka med lysande ögon

eftersom jag hade material nog för 2 Logoband när jag gjorde kejsarens nya stil en, beslutat att göra en Zombie en för min lillasyster som är besatt av odöda. Här är vad jag gjorde:Först få saker du behöver:material för att göra Logoband (ca en 1/8 g...

Quackaroons: anka macarons och dammen cupcakes

dessa anka macarons på dammen cupcakes är så gott och skulle vara perfekt för en baby shower eller ett litet barn födelsedagsfest. Du kan läsa mer om detta på min blogg här - http://www.craftstorming.com/2012/05/quackaroons-and-pond-cupcakes.För att...

Fängelsehålor och drakar Cupcakes

så du tror du är en awesome bakning nörd? Har du någonsin gjort cupcakes med choklad D & D miniatures på dem? Nej? Det är på väg att ändra.Min mans födelsedag i år föll på samma dag som våra veckovisa D & D spelet, och det kallas för något speciel...

Vit choklad och macadamia cupcakes med berry glasyr

detta är en elegant, söt behandla av en cupcake med vackert kontrasterande färger mellan baka och glasyr. Jag tycker att tartness av berry frosting hjälper till att skära igenom sötma av kakan.Cupcake smeten är återigen baserat på vanilj cupcake rece...

Pannkaka Bacon och ägg Cupcakes!

Dessa cupcakes är läckra och en så rolig och överraskande twist på den typiska dessert (eller frukost!)Steg 1: Maple pannkaka Cupcakes Lönn pannkaka Cupcakes (anpassad från Country Living Magazine)INGREDIENSER:2 1/2 koppar mjöl2 tsk bakpulver1 tsk ba...

Vegan Gin och Tonic Cupcakes

Denna vecka, jag tog ut alla ägg och mejeri, och ersatt det med GIN! Vad en underbar plan. Inspirationen kom från en Vegan Cupcake bok lånat från en vän (Hej Alison, lovar jag att ge det tillbaka...) och nu är jag besatt av deras läckra boozy spongey...

Dölj och Peep Cupcakes

prova denna lätt, kul och kreativ efterrätt för alla dina särskilda påsk behov!Steg 1: Steg #1 Inköpslista:1 låda med Pillsbury konfetti tårta1 kartong ägg1 paket Cupcake liners (någon design du väljer!)2 paket av Marshmallow Peeps (vilken färg!)1 pa...

Sandy spannmål behandla beach toppad med en jordnötssmör sjöstjärna och skimrande vit choklad skal.

Skapa en rice krispies treat strand och sedan toppa det med en krämig jordnötssmör fuskverk sjöstjärna, görs med hjälp av en beach leksak, sedan lägga godis skal att slutföra utseende.Steg 1: En bra efterrätt för någon sommarfest.Steg 2: Gör jordnöts...

Med knappen Spark kärna och internet för att göra en liten trådlös fläkt!

Vi kommer att göra en liten fläkt som du kommer att kunna styra med alla trådlösa enheter!Steg 1: material-Spark Core-Spark Internet-knappen-Wire-Fläktmotor-USB-nätsladdenSteg 2: Anslut din kärna till knappen internet.Anslut rubrikerna för din Spark...

Tusenfoting och larver cupcake

Denna tutorial ska show dig hur man gör dessa skrämmande choklad cupcakes!Steg 1: Hur man skulptera realistiska larver och fluglarver Verktyg och ingredienser:-Vita fondant eller gumpaste-Orange fondant-Röd och gul karamellfärg-Svart mat tuschpenna-T...

Lilla Lazies Monster Trio: Mumie, Cyclops och Zombie

skapats för Polyform produkter, www.sculpey.com av lite Lazies, www.LittleLazies.comLeveranserSculpey 111: Lila, vit, varm rosa, Granny Smith, svart, bara OrangeSuper SlicerStil och detalj verktygSculpey akryl rollerSculpey blank glasyrLera dedikerad...