Hobby RC bil trailer!Hur man gör en läcker professionell trailer för din hobby rc bil!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga ett släp bakom en motorcykel eller liten bil Trailer

Detta är min första "vänners kompatibla så låt mig veta om allt fungerar eller du vill ha info jag glömde eller inte täckte!HUR MAN BYGGER ETT SLÄP BAKOM EN MOTORCYKEL ELLER BIL LITEN SLÄPVAGNVi byggde denna lilla dra bakom 3 år sedan så jag har inte...

RC bil Trailer

detta är en snabb titt på min skala 1/24 Rc trailerSteg 1: kropp Kroppen är bara en extra pece av ply trä jag hade liggandesSteg 2: hjul Hjul jag använde var från en gammal leksak. Jag bara heta limmade dem på.Steg 3: Hitch Trailer hitch är bara någo...

Tre Trailers i en - Box, bil och platt topp. Rutan toppen trailern.

När man bygger en ny trailer, ville jag mest mångsidiga trailern möjligt. Det behövs för att kunna bära en stor belastning i sand eller Mull, vara lämpliga för transport av pallar, kunna läsas av gaffeltruck och bära en tur på gräsklipparen eller lit...

Hur till restaurera tabeller/trämöbler

Hi i detta instructable jag kommer att gå igenom de processer och stegen för att återställa möbel som har sett bättre dagar. Jag kommer att visa dig hur jag restaurerat en uppsättning 3 teak enstaka / soffbord, men det är egentligen mer av en guide f...

Hur man bygger ditt eget Pedicab

detta Instructable kommer att förklara hur jag har byggt min egen pedicab, samt ge vägledning för andra som vill bygga ett bättre. Totala kostnaden var ~ $300 + min egen arbetskraft, och det är nära motsvarande en kommersiellt tillgänglig modell för...

Högeffekts LED cykel huvudet ljus med integrerad kylfläns

för oss reser med icke-motoriserade transport (cykel t.ex.), synlighet är viktigt i både förmiddag och efter twilight. Det bästa sättet att se till att sådana är genom användning av alltför starkt ljus, varav de senaste lysdioder (LEDs) är acme. Följ...

Hur man gör en trailer för en båt/lastbil/bil/andra för en RC bil/lastbil

kommer vi att bygga en trailer för en båt/lastbil/bil/andra för en RC bil/lastbil.Detta projekt är verkligen lätt och bör ta mindre än en timme om du vet vad du gör.Material• Korrugerad plast• Stor, gamla leksaksbilar, helst med fjädring.• Rc båt ell...

Teardrop Trailer, bil stil

detta kan se ut som en bil som var avhuggna vid brand väggen och omvandlas till en släpvagn. Detta är dock alla handgjorda, varje bit ändamål byggt på plats och med mycket fantasi. Om du är villig att sätta två och ett halvt år, och $ 4 000 + i det (...

Installera en trailer hitch på en liten bil

jag har installerat en klass jag trailer hitch på en liten sedan. Jag beställde hitch online. Alla delar passar perfekt. Medföljande bruksanvisningen var utmärkt. Ingen kropp mods var nödvändiga. Jobbet var förvånansvärt enkelt. Det tog mig ca 2,5 ti...

$4 LED bil strålkastare uppgradering (Trail Blazer - sändebud exempel)

Är du trött på att byta glödlampor i bilar, men bilen tar "bara" glödlampor. Ja nu du behöver inte oroa dig för det, eftersom företag gör lampor som passar din bil, behöver du bara vet hur man installerar dem ordentligt.Vad du behöver:Bilen huvu...

Hur man gör en pedicab trailer hitch använder bil styrning tie rod

En styrning tierod har en 360 x 60 graders intervall av rörelse och i pedicab scenario, skapar en mycket stark punkt för anslutning fått över 10.000 £ av statisk hållfasthet. Jag kunde inte hitta en hel del info om detta så bestämde mig för att dela...

Designa och bygga en ljus, bil-top-kunna stödben segling kanot [mars 2016 uppdatering]

[UPPDATERAD MARS 2016, SE SISTA STEGET--WT](Kommentar på bilderna: kort Dragon är en bra båt, men det började ganska tung och gått upp i vikt som jag lagt till nya funktioner som vattentäta avdelningar. Han har genomgått många revideringar, men övers...

Hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

Cell Phone Dock (bil)

eftersom jag skulle göra en annan bil Dock för min lastbil och trolling denna webbplats i åratal, jag trodde att detta skulle vara bra för min första Instructable. Med flera självhäftande föreningar, Zap en lucka / Zip Kicker (cyanoakrylatlim), 2 bla...

ÄR DX'ing, en hobby av att lyssna på radiosignaler från långt bort...

i detta instructable ska vi lära dig grunderna i AM sända DX'ing och ge några grunderna om att välja en radio.DX'ing är en radio term för söker radiosignaler från långt bort. AM-sändning DX'ing är en hobby för försöker att "fånga" så många långv...

16-fots elastisk RC bil handledning

Jag lär dig hur du gör din egen RC bil enbart drivs av ett 16-fots gummiband. Den modell som jag kommer att arbeta på är baserad på den Svarta Mantis som nyligen tävlade på Pro kategori av Art Centers formel e i Pasadena, Kalifornien. Med sin innovat...

3D tryckt MatTracks för RC bil i skala 1/10

Tidigare i höst, var jag i butiken för hobby att plocka upp vissa delar för min Sawback Gmade GM52000 och såg en uppsättning vad såg ut som små MatTracks att installera på den. Inte vilja spendera $250 hobby butiken ville för begagnade set, tänkte ja...

Bygga själv en RC bil (uppdaterad)

jag har alltid velat att bygga min egen RC bil, och här är det...Detta är min första instructable, vara snäll = 3** UPPDATERAD **Nu min RC bil har en proportionell acceleration system, det fungerar för baklänges och framlänges. Se det på steg 5Slutre...