Hobo paj pizza!Den bästa pizzan fem minuter kan köpa! Även om det tog vara en timme id värt det!

Snälla rösta på mig i tävlingen pizza om du gillar detta!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hobo paj... I EN BURK!

i detta Instructable kommer jag visa hur man gör en jordgubb Rabarberpaj i en burk.Varning: Om du skadas i alla fall under detta Instructable jag är inte ansvarig.Obs: Äta inte rabarber bladen du kommer blir allvarligt sjuk och du kan dö.Jag har ingå...

Läcker Mini Pizza pajer

Uppehälleläsning för att se hur jag gjorde dessa välsmakande "pizza pajer" för köttätare och grönsaker både!Steg 1: Samla dina ingredienser Detta recept gör 6 muffin storlek mini pizza pajer. Kontrollera att du har en muffin bricka till hand och...

Den inte-Pizza paj!

Enkelt uttryckt, jag älskar mat som är i brist på bättre ord... en fälla!Denna paj är en lögn jag säga dig!Det kan se ut och agera som en pizza, men jag försäkrar er det är verkligen en paj.Denna vackra instructable visar dig ett roligt sätt att klä...

Pasta/pizza paj eller pastizza

Pizza är i grunden en bakad mjöl skorpa toppad med sås och mozzarella som går bra med många typer av tillägg. Denna skapelse ersätter skorpan med pasta. OK OK jag vet att det är inte pizza men det är välsmakande.Steg 1: samla raid ditt skafferi och k...

Hur man gör berg pajer | Lägerelden smörgåsar

År innan jag ens hade hört talas om en panini, gjorde jag berget pajer på camping resor. Min familj hade två "mountain paj beslutsfattare" eller strykjärn och de var en stapelvara för någon semester och ofta en del av sommaren eldar på bakgården...

Bean odjuret Pizza

en vän och jag var uttråkad en dag och pratande om sätt att göra pizza mer betydande i våra manliga tarmar och beslutade att några experiment skulle göras, detta är först av mina experiment till finna ut hur till tank ut pizza...Jag skulle kalla det...

Deep Dish äpple-kanel dessert pizza

Dekadenta, varm, oozie, smälta-in-your-mun dessert pizza! Ja, det är pizza eftersom den är gjord med pizzadeg och du kan säkert klippa det som en.Vid första anblicken kan du att detta är en kanelbulle. Det är inte. Detta är en sann dessert pizza. Och...

Dessert Pizza besatthet

Vad är bättre än pizza till frukost och pizza till middag? Det är naturligtvis pizza till efterrätt!Detta är mycket roligt och enkelt.Det är faktiskt svårt att gå fel... plocka vad du tror att din mun kommer att gilla.Steg 1: Ingredienser är den enkl...

Lätt en timme jäst till Yum Pizza

Att göra pizza från grunden kommer att stoppa dig från att köpa pizza någonsin igen. Och även om du kommer att spara pengar gör det från grunden, det är smaken som gör detta en permanent del av din veckomeny.Nu... Jag vet vad du tänker och ja, jag ka...

Episka Burger Pizza Pizza Burger

Ultimat party mat. Varför välja mellan hamburgare och pizza när man kan ha både i denna ultimata burgare. Gjord av pizzor.Eftersom detta är Amerika, är det därför.Steg 1: Skaffa ingredienserDu behöver:Den mark köttet av koRökt kött av svinSaker som s...

Hur göra Tortilla pizza: För tonåringar som inte kan laga mat

Det är svårt att komma ihåg, men så länge sedan jag var inte en tonåring som inte kunde laga mat. Jag är 21 och college nu så de flesta av mina mat kommer från McDonalds mellan augusti och maj.Men vad som helst, du är hemma ensam och det finns inget...

Vit Pizza: Spenat & kronärtskocka hjärtan

Pizza kan vara en snabb, enkel och mycket tröstande måltid. Jag hoppas att visa dig hur man gör ett alternativ till klassiskt... en vit pizza. Denna pizza använder ingen röd sås. I stället används en vit sås bas bestående av grekisk yoghurt. Här komm...

Bygga en DIY pizza ugn kit i en komplett trä vedeldad pizzaugn.

I detta projekt som vi kommer att försöka beskriva hur man gör en komplett fungerande trä avfyrade pizzaugn från en modulär kit. Det finns minst ett dussin leverantörer av sådana kit i USA och tanken bakom alla av dem är samma: att tillåta kunden att...

Pie järn Pizza

En paj järn är en camping älskares dröm. Det är super roligt att använda och extremt mångsidig. Den kan användas till att göra olika smaskiga rätter som grillad ost, frukost burritos, fattiga riddare, s'mores och naturligtvis Pizza!Jag använde min ut...

Introduktion till frukt Pizza

du har sugits in i planera en awesome fest för vänner och familj. Du har ingen aning vad efterrätt förbereda att wow dina gäster, för att inte nämna din kök expertis kanske inte med Emeril. Vad sägs om en paj? Vad sägs om en kaka, Jell-O formar, fruk...

Snabb Pi paj fickor

allt detta tal om paj hade mig sugen på en bit äppelpaj. Eftersom jag gillar bärbara äter, gjorde jag paj fickor.Jag har aldrig försökt någon typ av frukt paj innan... så jag fuskade! Det tog under 45 minuter från begäret att konsumera denna trevliga...

Cookie hjulet Pizza

har du någonsin varit obeslutsam om vilken typ av cookie att göra? Här är din lösning.Denna cookie kombinerar enkelt 8 olika typer av cookie till en vacker Pizza storlek kaka.Vad gör detta recept unika är att alla olika typer av cookies alla börja me...

Fruktig Pizza Cookies!

Hi! Tack för att gå med mig! Gillar du pizza tema efterrätter som läcker plockmat men som är lätta och snabba? Tja, här är ett recept som jag tänkte kunde vara snäll roligt. Jag hoppas du gillar det! De var mycket roligt att göra och mycket yummy!Fru...

Mini pajer Pi

mitt kontor har pizza paj och paj varje år för att fira Pi-dagen. Varje år försöker jag tänka på något nytt och i år gjorde jag Mini Pi pajer - jag gjorde mini pajer som är enklare för att servera paj på jobbet och i stället för traditionella pålägg...