Hockey Puck telefon Stand-minimalistisk version (v2.0)för alla er hockey fans där ute, är detta för dig... (och mig). Jag tar dig, en hockey puck mobil enhet stand, version 2. Du kan se min ursprungliga pucken står, som visade sig mycket um, intressant minst sagt. Hur som helst, detta är ett ganska lätt och enkelt sätt att förvandla en gammal pucken, i en söt, minimalistisk telefon (eller liten tablett) stå.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY lätt telefon Stand

DIY lätt telefon Stand...

Homer telefon Stand

Här har jag Homer som en telefon stand för alla Simpson älskare..!!!Steg 1: krav WoodLimAutoCadCorelDrawingLaserSteg 2: Dra Homer Rita Homer på AutoCAD. Det bästa sättet att göra det är att placera en bild av Homer på bakgrunden. Homers behövs. Var o...

Telefon Stand & hörlurar Wrap (Laser klippa och lever gångjärn)

vad du ser här är resultatet av en massa försök och fel. Jag ville göra en telefon stand med "levande gångjärn." Levande gångjärnen kan ett enda stycke styv materialet att böja.Telefon stativet klipps ur tunna 1/8" mfd styrelsen med en lase...

Laser telefon stand

Detta är en enkel står som du kan använda för att hålla din telefon och som kan passa in i din ficka.saker som du behöver:0.115 tum tjockt trälaserskrivareslipa papperSteg 1: Design Först jag konstruerade min telefon stand med en 3d-modellering av pr...

Lacrosse telefon Stand

För alla som har någon som spelar lacrosse eller som spelar lacrosse och söker en bra idé för dem, är detta den. En lasertryck lacrosse stick telefon stand en idé jag fick från aescobar's Nyckelknippa telefon monter. Detta outgrundlig visar dig hur d...

Levande gångjärn Smart telefon Stand

Detta projekt var inspirerad av 0xyJin's living gångjärn telefon stand: mitt mål i detta projekt var att skapa en liknande, men mindre och enklare, design som skulle kunna passa på en nyckelring (därav hålet längst upp).Min slutliga design, är efter...

Hockey Puck ljus

jag gjorde denna gåva för en hockeyfan. Tog ca 1 och en halv timme till slut snabbt och enkelt. Lol men du har att kräva lite av talang. Du kommer att se när jag kommer till det.Steg 1: Skär ljuset Få ett cylinder ljus ungefär samma storlek som en ho...

Hur man gör Origami telefon Stand

Hej killar, detta är diy papper av telefon stand.it är mycket lätt och stående origamipapper stå...Steg 1: Steg 1: Låt oss börja jag har med papper i storlek 15 x 15... så låt oss början börja göra...Steg 2: Steg 2) Folding & unfloding Vik papperet v...

Hockey Puck bänk Block

någonstans i mina smycken att göra verktyget läsning, såg jag en hockey puck bänk block. Det är en fin praktisk sak att ha för att hålla små föremål medan arkivering, slipning eller sågning. Gummi pucken kan en semi klibbig yta att hålla saker. Jag v...

Universal billig telefon stand

Detta en universell telefon stativet som jag gjorde för mitt skrivbord och även för min dotter så hon kan titta på videor och dans utan att behöva hålla telefonen.Stativ är lätt att göra och mycket billiga du kan ha allt hemma.Låt oss bygga...Steg 1:...

(CPS) CAP telefon STAND

sammanställt av :::: Moksham,idag i detta projekt kan du lära dig att göra en underbar mössa telefonhållare... Om du undrar varför skulle behöver en cap telefon står nu. här är några skäl som kan hjälpa dig att tänka över det...1: - nu om du reser, o...

Tryckt trä klocka telefon Stand

Så vad händer om du inte har en 3D-skrivare eller en CNC-maskin? Finns det något enkelt sätt att göra prototyper eller skapa 3D-modeller utan dessa verktyg hemma? Jag har haft viss framgång med hjälp av en crafting cutter (Die skärmaskin) för inte ba...

Business Card telefon Stand

Telefonen står är extremt nyttig särskilt när du reser men det sista du vill när du reser är någon extra bulk som din genomsnittliga telefonen stå för. Detta instructable kommer att lära dig att göra ett visitkort till en monter för telefonen. Detta...

Tablet PC stativ / telefon stand

Inget behov av detaljerade instruktioner. Ingen skärning. Kanske lite slipning. Lättillgängliga material.Steg 1: Det finns inte mycket till detta...Och jag är verkligen bara informera om detta eftersom en genomsökning av platsen inte kom upp med någo...

EnV2 telefon stand

jag ville ha en monter för att sätta telefonen i men jag kunde inte hitta en på instructables webbplats så jag gjorde en av knexSteg 1: reservdelslista delar:7 blå stavar4 granit stavar2 grå stavar10 svarta stavar4 blå kontakter5 halvmånar3 brun/oran...

Laser skär Nyckelknippa telefon Stand

Jag använde Autodesk inventor design telefon ställning för en nyckelkedja. Jag använde en laser-skrivare att skriva ut den färdiga produkt som kunde hålla min iPhone 5 med fallet på den. Projekt var inspirerad avLätt DIY telefon hållare nyckelring.av...

Laserskurna telefon Stand

Detta är en telefon står som är portabel och lätt att använda. Jag gjorde detta med en laser i min skola för att skära i trä, så måste du se till att du har tillgång till en innan du börjar.Förnödenheter som behövs: 0.115 tum-think trä lim, sand papp...

Hockey Puck mobil enhet stå

jag gjorde detta för alla hockey älskare där ute (inklusive mig) och i ära av OS 2014 (hockey). Jag trodde jag skulle ha lite kul och göra en fin liten stå för själv.Du behöver en hockey plocka, något att skära pucken med (jag använde en dremel och n...

RGB handgjorda Alien Ware Head telefon Stand

Tanken bakom byggnaden den här hörlurar stannande är själv inspirerad & jag alltid försöka bygga något nytt och unikt för min PC-skrivbord. Jag letar headphone stand & alla head telefon stå ser simples och kostsamman som compaired till sitt utseen...