Hög kvalitet Duct Tape Tote Bagdetta är min senaste skapelse, en 15 "x 15" x 4 "vävd duct tape tote/handväska väska. Det är super robust och ganska imponerande!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Duct Tape Tote Bag

Hej, i denna tutorial kommer jag att visa dig hur man gör denna somriga tote väska! BTW detta tog mig en och en halv timme så avsätta en liten bit av tid.Steg 1: material You will need 5 stycken konstruktion papperSaxSilvertejpMåttbandSteg 2: skär Sk...

Duct Tape Messenger Bag + hårdvara

detta Instructable helt Detaljer byggandet av en duct tape messenger bag. Detta inkluderar väska struktur och hårdvara för att göra det användbart. Det kan vara gjord och klar att använda inom några timmar. Inga sömmar som krävs. Än de metall bitar a...

Vävda Duct Tape Tote

detta är bara ett enkelt sätt att göra en söt silvertejp tote! En av de viktigaste sakerna att göra något med tejp är att använda god kvalitet duct tape--jag rekommenderar anka varumärke silvertejp, men om du hittar något lika bra eller bättre, använ...

Duct tape messenger bag

detta instructable kommer att visa dig steg för steg hur man gör en messenger bag från "duct tape"Steg 1: material som behövs du behöver inte följa min mätningar exakt men det är en mat storlek jag passar 4 bärbara datorer i det och det fungerar...

Kul Duct Tape Shoulder Bag

Min fru älskar sina plånböcker. Hon älskar att få nya plånböcker. Och jag älskar att plåga henne om att ha för många och inte behöver någon mer. Hon har stått emot frestelsen att få några nya under en lång tid dock och jag trodde för det och för att...

Hög kvalitet Duct Tape plånbok

efter en lång väntan, instructable för denna väska är äntligen här.Steg 1: Saker som behövsSaxRakblad, hobbyknivStel kort styrelsen / Korrugerad plast (som tecken är gjorda av)Min 2 full rullar silvertejp (favorit färger)LinjalenPenna/Sharpie/pennami...

Duct tape carreing bag

sin super händig!Steg 1: jag mätte varje sak med duct tape rolls.i inte hade en kamera när imade det så dessa är inte super bra instruktioner men sjuk försöka mitt bästa att förklara den.Steg 2: det väska är den easyiest delen...

Duct Tape Messenger Bag för skola

få i skolan anda med denna chica messenger bag! Det är lätt att göra och får många kompletterar.Här är vad du behöver:Två Priority Mail kuvert, närmast till storleken av en messenger bagMinst 2 rullar silvertejpTrimma viftar över öppningen av din för...

Duct Tape Chip Bag

Steg 1: material Chip väska silvertejp torka saxSteg 2: rengöring Utplåna chip påsen så det är rentSteg 3: klipp Skär chip påsen där du vill ha den att stoppaSteg 4: Silvertejp!;) Börja från botten av omslag silvertejp runt detSteg 5: Mer silvertejp...

Vävda Duct Tape Bag

jag inspirerades av doormatyay's duct tape tote inlägg, men jag inte kopiera hennes inlägg, detta är en helt annan metod från hennes.Steg 1: Skapa första uppsättning remsor Skär ut en bit om duct tape som är 1' lång och låg den klibbiga sidan. Sedan...

Duct Tape ryggsäck/Messenger Bag Cabriolet

Heya! Detta är min första Instructable, och det kommer att införas i göra det Stick tävlingen och tillbaka till skolan tävling. Vänligen rösta för det, och berätta för mig hur att förbättra mitt skrivande. Slutligen, kollaSå kan börja!Silvertejp är s...

Duct Tape Tool Tote

How to make a versatile and TOUGH tool tote out of items around the house. Detta var inspirerad av och AWP verktygsväska att jag köpt förra året, och några hantverkare verktyg väskor som jag har sett i järnhandeln. Njut!Steg 1: Material som behövs! F...

Duct Tape Frankenstein Halloween Bag

Människor kan spendera massor av pengar och tid på deras halloween kostymer så varför avfall så på en lame treat väska? Tja visar jag dig hur man gör en enkel och prisvärd treat väska. Den totala tiden det tog att göra var 15 minuter och bara kosta m...

Duct Tape cykel Makeover

För några år sedan vi besökte min barndomsvän och märkte att hennes dotter Kendall hade täckt sin brors gamla cykel i silvertejp för att tycke det upp. Tack Kendall för inspiration! När det var dags för min dotter att ta över sin brors cykel, var hon...

Duct Tape giraff - Tall och själv stöds (22")

så detta härrör från min stora mängder fritid och slumpmässiga tankeprocess. Jag gör en massa saker ur andra random saker. Varför jag inte har lagt till dem på här... Jag vet exakt. Hur som helst, den här guiden lär du dig att göra en stor giraff bar...

Duct Tape snöskor från Scratch

jag bor i bergen i Colorado, och ofta hitta mig själv med att vada genom fötter snö bara för att få någonstans på stan. Tyvärr, jag också inte har tillräckliga medel för att köpa en fin uppsättning kvalitet snöskor som skulle hjälpa mig korsa de snöi...

Duct Tape plånbok/ärm

Tja, först instructable. Så såg jag denna tävling, och beslutade jag att prova något nytt, har inte säker på om det räknas som en plånbok, men det pengar och pennor. Det finns redan så många försök till normala dubbla duct tape plånböcker, så jag bes...

Quickible: Bättre Duct Tape rep

HallåJag avslutade denna kompatibel innan, men min hela texten har gått... Damn! Så nu den korta versionen:Material1 x silvertejp (bra kvalitet)Pizzaman01 gjorde en "duct tape rope"-kompatibel som passade mitt syfte eftersom det inte kunde hålla...

Duct Tape Ziplock påse handväska

Super söta portmonnäer från duct tape och ziplock påsar. Jag ska visa dig hur man gör en snack bag storlek väska.Steg 1: Samla dina leveranser Behöver du saxar, två färger av silvertejp och ett mellanmål storlek ziplock påse.Steg 2: tejpa Fastställa...