Holey stenar, eller: så du vill borra ett hål i en stenSå har du en vacker sten och du vill hänga den på ett halsband, men tyvärr det har inga hål för en sladd eller hoppa-ring från att hänga.

Vad göra?

Följa med och jag ska visa dig.

Tidpunkt: varierar. Beror på hårdhet och tjocklek av sten och abrasiveness av grader (läs: nya grader snabb, gamla grader långsam).

Skill: vissa

Försiktighet: grundläggande power tool försiktighetsåtgärder. Binda långt hår tillbaka, inte bära super löst sittande kläder som kan trassla runt en burr spinning på flera tusen RPM, och bära skyddsglasögon/glasögon.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man borra ett hål i en sfär utan en drill press

detta är en guide om hur man bygger en någorlunda korrekt Jigg för att borra ett hål i en sfär med en handborr. Efter detta är steg mycket viktigt att få lyckade resultat. Det finns grundläggande mätning färdigheter. Desto mer exakt mätning i kombina...

Så vill du borra ett hål?

Okej. Bära med mig eftersom detta blir lite komplicerat.Så har du hittat dig själv i behov av ett hål. Det finns ingen anledning att vara orolig. Du kan vara lättad över att veta att det finns bokstavligen miljontals människor med behov precis som di...

Hemgjord paddel, eller, hur man gör ett intryck

Så här är det, kvällen innan alla hjärtans dag, och jag har insett att jag har ännu att faktiskt köpa min fru något. Tack och lov för en välsorterad verkstad. Plus, hon är van att mig spendera alla kväll i garaget, så hon förmodligen inte kommer att...

Enkel drill Jigg för att borra ett perfekt hål i en sfär.

Denna kompatibel skapades som ett tillägg till mitt senaste kompatibel orkanen bollar 3000 rpm + spinning toy. ledsen för dem som där väntar en mer insinuationer fyllde titel,Jag ville göra en enkel och återanvändbara jigg som skulle tillåta mig att...

Borra ett hål på längden genom en dowel

Jag arbetar på ett projekt som kräver att ett genomgående hål borras på längden genom en dowel. (Resulterande röret kommer att användas som en cam krage för en trä kamaxel som jag gör.)Jag var tvungen att göra flera av dessa, och de tekniker som jag...

Hur man borra ett hål i en glasflaska

I detta Instructable tittar vi på ett sätt att borra ett hål i en glasflaska.Förfarandet är snabb, enkel och effektiv.Vad som behövs:Diamond core borrspetsBorrmaskinInstamorph formbar plast (valfritt)Diamond kärna täckt borr är bra för borrning glasf...

Hur borra ett hål med en spik

Steg 1: Samla Suppleys För detta instructable behöver du en borrmaskin en spik och en önskad träbit att borra iSteg 2: Konfigurera Placera spiken i chuck av borren dem dra åt chuckSteg 3: borrning Placera trä över ett hål eller en annan träbit den sa...

Bankens du vill borra fallet

Här är de före och efter bilder.Steg 1: Bankirens du vill borra fall Jag hittade denna gamla Bankirens låda och det satt i mitt garage när en dag jag lägga min borra ner bredvid den och insåg att min borr kanske passar i rutan. Jag tog bort batteriet...

Avstängning, starta om eller övervintra din dator enligt ett schema

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur till avstängning, starta om eller övervintra din dator enligt ett schema.Se tillkännagivandet i slutet om du använder ett äldre operativsystem än Windows XP.Steg 1: Skapa en batch-fil Först, måste du...

Hur fästa saker på väggen utan att borra ett hål

jag vill inte förstöra mitt kök kakel och väggen genom att borra ett jätte hål genom det, men jag vill hänga min kniven och foliepapper/sak på väggen. Lösning: superlim och magneter.Steg 1: Saker du behöver. * magneter (jag fick 250 sällsynta jordart...

Hur man borra ett ren hål genom kakel - porslin, lera, glas, hårt kakel

Hur man borra ett hål i keramik, porslin, lera, eller glas kakel - roligt bloopers är ett klick bort det kommer att finnas tillfällen när du plattsättning som du kommer att behöva skära ett hål genom kakel för VVS eller elektriska ledningar. Detta är...

Hur man gör en personal eller sockerrör från ett hittades eller färskt minne, och rista det.

Detta Instructable visar dig hur man gör staber, gångstavar och käppar av trä har du hittat på marken och grenar som du har brutit, eller klippa bort av träd.Får du grönt trä av ett träd, se till att torka den först. de skäll den och tillämpa en fogm...

Värmeplatta Mark II (Art Deco-stil), eller "hur slå det tillbaka ett snäpp efter vi överkokt det trycka på kuvertet till långt"

jag hade inte planerat att göra något ytterligare arbete till värmeplatta/visning monter. men insåg snart att värmeplattan var sättet att heta akryl var visar tecken på bladet. Jag har blitt mixtra med design hela veckan och används vad jag hade till...

Hur vill radbryta ett elegant paket

länge sedan när dinosaurierna härskade på jorden och jag var i college första gången, jag hade en rumskompis som, så snart skolan var ut till jul, skulle rusa hem till en stor stad i öst, till hennes jul säsong jobb. Hon arbetade i ett stort varuhus...

Använda DRO på den vertikala mal för att borra ett perfekt cirkulära mönster

med DRO (digital läsa) på bruken kan verka komplicerat men de är ganska steg för steg och är ett mycket användbart verktyg för snabb mönster tillsammans med andra funktioner.Funktionen jag kommer att prata om är det cirkulära mönstret. Det är bra om...

Hur borra ett hål

borrning är en av de vanligaste och mest användbara processerna.Steg 1: Mät och markera Mäta placeringen av hålet. Om möjligt, markera exakt där hål måste borras.Välj den borr storleken lämpligt att materialet borras och verktyget som används. Använd...

En kreativ användning av Magnet. Samla fallna eller spridda mynt med magneten. ett Experiment med Magnet.

Hej alla, här jag (Mr Suhasa, Ph.D. student i bioteknologi, Bengaluru, Karnataka, Indien) har visat hur man samlar in fallna eller spridda mynt https://www.youtube.com/watch?v=DAIyZ4y0CgM också i en annan video av min visas hur man kan återanvända ga...

Hur man gör en liten väska för projekt eller vad du vill.

Är det stora fall för små projekt, eller att hålla god ordning på dina saker.Jag använder det för hålla min elektroniska delar. I det kan du göra ett litet kretskort eller något.Det är det slutliga resultatetSteg 1: Vad du måste ha. Måste du ha:-Kabe...

Hur vill radbryta ett brädspel

inslagning ett brädspel är verkligen lätt!Steg 1: Material Vad du behöver:Dina brädspel (jag använde Pictureka)SaxTejpSteg 2: steg 1 Placera dina spel på omslagspapper. Skär omslagspapper ca 6-8 inches från brädspelet. Ta en sida av papperet och tejp...