Hollowed ut Stack av papperdetta är en cool urgröpt bunt med papper. Det ser officiella, men det verkligen bara en ihålig lagring behållare tillverkade av papper. Det stänger magnetiskt för hållbarhet. Det är ett bra sätt att dölja dina viktiga värdesaker i vanlig syn! Eller quckily stoppa undan din iPod/iPhone innan någon kommer in i rummet! Du kan även sätta en mikrofon i där och i hemlighet spela in samtal med vänner. Detta är en en av ett slag officiella ser bit av kreativitet!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt Glueless guld bläddrade på papper

jag försökt guld bläddrade med lim flera gånger, med lite tur. Kanske jag var otålig, eller kanske jag hade inte rätt lim, men jag kunde aldrig få blad att sticka. Frustrerad, jag avsätta min blad, undrar om denna färdighet skulle vara den som kom un...

Altoids Tin Travel Kit

skapa en rolig, nyttig och fickformat kit att ta överallt du går eller använda i huset!-Ett roligt projekt att göra med barn du barnvakt, syskon, vänner, eller bara själv!-Altoids burkar är några av de coolaste skapelserna på jorden. De luktar gott,...

Ljus upp Goggle Mod

så, som någon bra steampunk ägna, jag började med att köpa några glasögon. Jag fick ett par som jag älskar (tack eBay!), men något slog mig: att vara i princip blind utan mina glasögon, jag kunde aldrig ha dem på mina ögon. Om de bara ska hänga på mi...

Hur man binda en bok, (fake/hybrid perfekt binda)

Jag var nyligen i det läge som jag behövde för att binda en bok. Det finns många bra Instructables på hur man gör en bok. Tyvärr inget helt uppfyllt mina behov (nämligen att binda 8,5 "x 11" utskrifter/enkelsidor). Så utvecklade jag denna metod...

Gratis bågskytte mål

detta är min bygga version av ett gratis bågskytte mål jag kom över på you tube. Detta är ett riktigt enkelt upp-cykel projekt och kan byggas gratis.Detta är liknande konstruktion till lager matta mål men vi kommer att skikta kartong sektioner och bi...

Pappers gemensamma/sutur (A0)

Papper, har som en återvinningsbar/grön resurs, många tillämpningar. Vi har tidigare visat att papper kan återanvändas som pensel krukor. På grund av det ökande behovet av återvinningsbart/grön teknik vill vi utforska möjligheten att papper engineeri...

Ostronskivling i en tvättkorg

svamp ofta få förbises i grand systemet av trädgårdsarbete, bara för att de inte är växter. Men de är mycket bra att din trädgårdsjord, är mycket näringsrik och göra ett välsmakande komplement till nästan varje måltid. De höga nivåerna av protein ock...

Soda kan hänge med wire snörning

i ett par veckor kommer jag att göra en del workshops på min dotters junior high school. Jag vill ha en lätt, roligt projekt/teknik som flickor och pojkar skulle gilla... Skolan är mycket gemenskap och service inriktade, så ett återvunnet/re-återanvä...

Easy Iron Man helmet

I detta instructable, jag kommer att visa hur man enkelt gör. Och bära en iron man hjälm. Detta är bra för parterna eller att bara visa upp framför dina vänner.INGREDIENSER1. papper2. en datora. med en skrivare3. en mycket vass spetsig kniv (jag anvä...

DIY magnetiska anteckningsblock och penna

Jag har nyligen, funderat vad jag kunde göra med alla dessa PR magnetiska dekaler att få sjönk på min dörr. Jag var säker på att jag inte kommer att sätta dem upp någonstans så jag tänkte alternativ var att använda dem och jag kom upp med idén om att...

Användbara tekniska tips för att bygga en Rube Goldberg bearbetar med maskin: Deconstructing photosynthesis

denna helg vi deltog i The dekonstruktion, som « Morötter i Patagonien ». Vårt projekt var att dekonstruera photosynthesis till en Rube Goldberg bearbetar med maskin. Vår maskin börjar med en glödlampa och slutar med en sockerbit. Det var ett sätt at...

Papper Mache 3d hatt (Scarlet Witch)

Jag in en tävling kallad Outside the Hatbox genom en hatters grupp - där du måste skapa en hatt, men du får inte använda traditionella milinery material (läder, halm, woolfelt, sinamay, jinsin, modevaror tråd, fjädrar etc).Så beslöt jag att gjort en...

Vackra papper ringar

Vända en grundläggande barn båt objektet i vacker faux agat smycken!Steg 1: Se kort video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverKonstruktion papperStora hålE-6000 Spray limGloss VarnishTydlig nagellackSlipning-block (eller sandpapper)Ring resultatenSk...

Bärbar Laptop stativ tillverkat av visitkort och ett ark papper

Min rygg och nacke började skada från använder min laptop så jag bestämde mig att utforma en laptop stand att eliminera några av stress. Mina krav: billigt och bärbara.Min lösning? Gör en monter från ett ark av papper och visitkort.Steg 1: Vad du beh...

Min Advance papper plånbok. Bättre än de andra

denna plånbok är combine. Här som jag kombinerat medPappers-plånbok + 2 minuters papper plånbok + pengar stash lätt plånbok = The Advance papper plånbokOM DU TITTAR PÅ BILDEN DET KAN GE DIG IDÉER HUR MAN GÖR DET.ANVÄND EN HÄFTAPPARAT ATT FÄSTA 2 PLÅN...

Papper Mache fartygsmodeller

Jag ville bygga en ganska stora fartyg modell att gå med min modelljärnväg i skala 1/87. Detta var innan jag förstod hur man använder glasfiber, så jag valde den lämpligaste metoden för skrovkonstruktion: papper mache. Jag hade använt mache skapa ber...

Hängande papper lampa

Jag älskar kvaliteten på det ljus som det fungerar med olika material.Detta experiment med bristol pergament papper ledde till några viktiga egenskaper:-Papperet tar på ett purpleish ljus när de ses från under-På 120 kg, velängpapper kan vara lätt sk...

Låda och fat-inspirerade Glitter cirkel papper Garland

Jag såg denna vackra, fina jul krans i katalogen senaste låda och fat, och jag tänkte vilken söt idé att remixa deras design från 2D till 3D.(Obs: Jag kollade webbplatsen lådan och pipan, och det är alla slutsålda. De inte längre göra eller sälja det...

Stack o ' böcker Box

intebara en annan box gjord av böcker! Här har stil, här har klassen... och det döljer dina grejer!Jag blev inspirerad för detta projekt av några av de andra bok rutorna här på Instructables,Dock fick jag inte hade en Instructable som använde en trav...