Hom-made pumpa puré & ett recept med det!Hej alla,

Ni vet alla att vi växte 3 olika typer av pumpor förra året, ja? Vi växte 3 stora Musque de Provence pumpor (Cucurbita Moschata) & den minsta, var 5,2 kg! En av de större en 's vi skära upp öppna igår. Här var: 7,8 kg! Det är rätt! Vi plockade från anläggningen på den 10 oktober innan frosten så var det exakt, drygt 3 månader gammal! Detta är hur det såg ut nu, se 1: a bilden ovan!

Du kan inte verkligen hitta eas socker pumpor i vårt lilla land så jag använder hemodlade pumpor för att göra min puréer. Jag gör även det ett annat sätt som de flesta av er. Detta är hur jag gör det:

Recept: För 2250 ml Vitamix rostad pumpa puré
Ingredienser:

ca 1/2 Musque de Provence pumpa = jag använde 2910 gr ren pumpa kött (ingen hud, inga frön, inga trådar och ingen mosig interiör)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man franska viker en servett och formellt ställa ett bord med det

Detta används normalt i Europa mer vanligt i Frankrike, det är en amatör inställning används ofta bland familj eller 2-3 stjärnmärkta restauranger, jag hoppas du gillar att göra detta, jag har alltid haft inställningen tabeller och utarbeta Servett m...

1. pumpa från trädgården & en härlig middag med det!

Några dagar sedan, hade vi vår 1: a pumpa från vår trädgård... Ja! Och det är denna vackra, en japansk pumpa heter, du kan läsa den! Titta på den här härliga:Steg 1: Samla dina ingredienser!Rostade grönsaker för kryddad ugnen:420 gr skalade pumpa, sl...

Hur att bygga din egen kemilaboratorium från Scratch och ett enkelt Experiment med det att göra!

Tror du inte att ha ditt eget kemiskt laboratorium är en riktigt cool sak? Är det inte?Som vi alla ser i filmer, ser vi alla dessa forskare och superhjältar i deras källare som arbetar hårt i någon form av lab, gör några riktigt coola typen av grejer...

Lätt handgjorda pumpa puré

nu att hösten är här pumpa smaksatt behandlar är överallt - muffins, pannkakor, smoothies, lattes, etc, etc! Istället för att köpa en burk med färdiga pumpa puré kan du enkelt göra din egen. När du har hemmagjord pumpa puré är i bakning och matlagnin...

Rostad kokos smak pumpa pannkaka (och hemmagjord pumpa puré!)

Denna kinesiska pumpa pannkaka är mycket olik från amerikanska pumpa pannkakor. Det är inte fluffiga--istället, det är typ av företaget och klibbig. Det är en mycket traditionell kinesiska efterrätt, och jag la en liten twist i smak--rostade kokosfli...

Pumpa krydda Frappuccino recept

Det är höst och det innebär att det är pumpa dags! Eftersom jag är på denna frappuccino kick, jag bestämde mig att jag behövde göra en Starbucks copycat Pumpkin Spice Frappuccino!Detta recept var ganska knepigt för mig att få rätt. Jag har aldrig gjo...

Färsk pumpa puré

Pumpa puré används i en mängd olika recept, det är mycket mångsidig och fryser som en dröm.Ett par år sedan gjorde jag en massa pumpa recept för en skola, att köpa en burk per recept verkade dyrare än det var värt. Med ett par socker pumpor, kan du n...

Bästa pumpa bröd recept

efter år av forskning och kombinera recept och tekniker, jag är glad att ge dig (världens) bästa pumpa bröd recept (i världen!), med hjälp av färsk pumpa! (opt)Det finns så många sätt du kan anpassa detta grundläggande pumpa bröd recept för att lyfta...

☻ Pumpa kornbröd recept

Med så många franchiseföretag överallt att föra ut sina pumpa recept, förra året vi skapat vår egen: Säsong av pumpor. Förena oss för kommande veckor så vi ta pumpa till nästa nivå med vattnas i munnen recept rätt i tid för hösten. Så för den första...

3 skottsäkra™ kaffe recept med kostnad jämförelse

Kaffe. Smör. Olja. Inte precis första som kommer att tänka på för en balanserad och näringsrik frukost. Ännu, som en fett hydra som vägrar att dö, detta kalori-lastad kaffe fortsätter att regelbundet förstasidesstoff. Skottsäker™ kaffe infördes nylig...

Hur To Make Home-Made nudlar eller klimp

en av de käraste minnen jag har av semester när jag var yngre var att göra mat för Thanksgiving och jul. Dessa var de enda tider på året där min mor skulle gå till att täcka hela köket i mjöl för att skapa god mat!Favoriträtt våra festligheter var ky...

Kimchee Party! Ett recept och en primer på jäsning

Kimchee (även stavat Kimchi) är traditionella koreanska kryddad jästa Napa kål, känd för att vara en bra probiotiska livsmedel och för att vara en av hörnstenarna i koreanska köket. Det finns andra Kimchee instructables där ute, men flera saker som h...

Pumpa carving: professionella resultat med elverktyg

de senaste par åren jag har stupat förälskat med carving pumpor. Det är lätt att arbeta med, och billig nog att inte göra en kille gråta om du röra till. Jag började med pumpa carving kit, som jag fortfarande använder mycket.När jag ville prova min h...

Bygga en pump-mindre återvunnet AC med en gammal fläkt.

Det är varmt utanför igen, och fans bara inte riktigt klippa den. Syftet med detta instructable är att visa dig hur du tar en fläkt som du normalt skulle använda och göra det mycket effektivare, genom att minska den tid du behöver köra det samtidigt...

PET-födelsedag kaka recept med bilder

Hej mitt namn är Scooby och jag fyller i för sunshiine idag. Efter att ha läst att Petcube sponsring huvudpriset i sällskapsdjur tävlingen och efter att ha läst en berättelse om Kate Middleton grymt saknade hennes hund Lupo, jag visste jag hade att k...

Pani Puri (indiska recept)

Pani Puri ett mellanmål från Indien, är lätt att tillaga och servera maträtt.den kan serveras överallt och när som helst, ingen uppvärmning krävs.Oxford dictionary definierar det som:Pani puriUttal: /ˈpɑːnɪ ˌpuːri /substantivet(i indiska matlagning)...

Ghoul-icious korv och pumpa soppa... Det är Spook-tacular

en vän till mig gav mig detta recept många år sedan. Jag tror hon fick det av Internet på en låg-carb recept webbplats. Jag har sett det flyter runt sedan dess.Det har varit vår Go-To recept varje Halloween samt när vi vill ha en lätt att göra, bra s...

Hemmagjord pumpa puré

Kolla in denna hemlagade lätt pumpa puré recept som är 100% vegan och paleo. Det är mycket lätt att förvandla din favorit vinter squash till puré för din favorit pumpa pannkakor, muffins, latte, soppa och mycket mer. Kolla in denna 5 min recept video...

Hur man gör KVARK och skapa en trevlig Cheesecake med det - även för diabetiker

Uppdatering 19/04/2015: bilder och videor är upp nu, njuta av :)Obs: Telefonen bud upp med bilderna jag gjorde under processen, så det finns för närvarande ingen ingår.Jag kommer att göra en annan kaka från grunden under helgen och lägga till bilder,...