Home Depot kassan lampaDetta är inte så mycket en instructable som det är att dela vad jag gjorde eftersom det är ganska mycket en av ett slag.

Jag älskar att dumpster dive (min fru ogillar) och en mans skräp... Tja vet du RIM.

Jag hittade denna lilla skönhet och det tiggeri att vara åter utlovat så jag var tvungen att tvinga.

Mitt kontor behövs en läslampa och jag trodde detta skulle vara perfekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla lätta kartong Home Depot tabell

Lätta tabell med delar från Home Depot tabellen med 5 små Home Depot förpackningskartong, yard stick och tejp. Avsett för tillfällig användning. ingenting på lång sikt.Steg 1: Sätta lådor tillsammans Ta 4 i Home Depot lådor och sätta dem tillsammans....

DIY Home Depot armband

Hej! Jag är Stephanie, bloggare på Henry hände . Jag har lite av ett DIY beroende och älskar att ströva omkring Home Depot för lätt (och billigt) inspiration. Här är ett enkelt projekt som skriker "industrial chic!" :)Sista gången jag strövade o...

Mods till Home Depot verktyg ange SKU # 649170

Bara några mods till den redan utmärkta Home Depot verktyg ange SKU # 649170.Snabb synopsis:Ta ut extra knivblad från rutan och säkra dem inuti knivTape ner flikarna i kniv box och täck hålet med papper och band.Tumskruvarna olika storlek i rutan.Und...

Hand borr från Home Depot 6-i-1 skruvmejsel (under $10)

hur man gör en enkel, billig hand borra med delar finns på Home Depot. Någon kanske vill bygga en handborr orsakerna är:1. kan inte råd en med sladd eller sladdlös borrmaskin, men fortfarande behöver borra hål och bygga saker.2. behöver borra tyst på...

Installation av dubbla spola Converter Kit från Home Depot

installera toalett totala reparationssats / dual flush uppgraderingen köps i en stora lådan hem förbättring butik. Kit är tänkt för att vara ett nej verktyg ingen tank borttagning. Detta gäller inte vår kapseln stil Mansfield varumärke toalett.Verkty...

Bygga PVC Manfrotto Fig rigg | Home Depot Kanada

jag är en social media manager "innehåll utvecklare" i Ontario, Kanada ( http://www.explorethebruce.com ) som ständigt skapar innehåll för människor att njuta. Detta tar mig full tid att skapa bilder, videoklipp och text. Jag såg denna $400 manf...

Skyltdocka lampa med separata ljus växla

tyvärr jag inte har några bilder av processen. Detta är min första instructable. Om du skickar mig frågor skulle jag vara glad for åt hjälp. Jag kommer att ge en grundläggande guide för hur jag gjorde detta med en skyltdocka någon bortskaffas i min p...

$10ish DIY variabeln Temp lödkolv Controller

detta instructable visar dig hur man gör din Radioshack "firestarter" lödkolv till en variabel temperatur version med runt $10 i delar. Denna idé kom till mig efter att jag börjat lyfta spår på ett kretskort eftersom jag var med en 30w lödkolv f...

Giant julstjärna

Detta är hur man gör en 45" tall julstjärna, tänd eller släckt.Steg 1: Material och verktyg Material:(3) 1 "x 2" x 8 "PVC trimma styrelsen (Menards)(Jag valde detta istället för trä, inga varp, ingen röta, inga buggar, och var ganska b...

Antik lampa orgel - MIDI/OSC kontrollerade

skapa din egen antik lampa orgel för att lägga till nostalgisk atmosfär midi instrument!12 glödlampor motsvarar de 12 tonerna i en oktav (minus oktav tonen). Rektangulära rutan utspelar sig om du vill placera ljuskällorna vertikalt för display, medan...

Amped Floor Lamp

Home Depot säljer en mycket fin Lithonia belysning Vela spola montera taklampa tusentals installerade.Vi re-syfte detta ljus till en mycket mer värdefullt en-av-en-slag vacker golvlampa.Den belysning fixturen kommer att tas isär och alla bitar kommer...

Mässing industriella lampa

I detta instructable vi kommer gå igenom processen att skapa en ganska cool industri/steampunk lampa som kontrolleras av en ventil dimmer. Häftiga med detta projekt är att medan den kärna bygget är ganska väl nödvändigt den faktiska lamphus är mycket...

Ljus idé lampa Man

Jag ville göra en sista minuten post till Home Depot lampor och belysning tävling och försökte tänka på något genomförbart.Så satt jag i mitt rum tänkande av alla olika lampor och ljus jag kunde göra i en kort tid. Jag tittar och ser jag min ritning...

Bubblande Pipe lampa

I detta Instructable kommer du lära dig hur man bygger en bubblande Pipe lampa. Denna lampa har en riktigt bra industriella / galen vetenskapsman estetiska och gör för en cool tillägg till alla rum och är en utmärkt för samtal som är säker på att int...

Styra en lampa baserat på positionen för en dörr

denna blogg beskriver hur man gör ett system som tänds en lampa när en dörr öppnas. Om du inte redan, titta på denna video nedan för att få en uppfattning om vad systemet kommer att göra:Videon visar ett system som tänds en lampa när en dörr öppnas....

LED hack att ersätta halogenlampa lampa

demontera och hacka en Philips platt 100 Watts motsvarande glödlampa att skapa en platt lampa kan ersätta en 100 Watts halogenlampa.Steg 1: Köpa LED-lampa Köpa en platta Philips 100 Watts motsvarande lampa från Home Depot som visas. Min kostar ca $8....

Återvunnet material designer lampa

Jag kommer inte att dölja det, "Jag älskar lampa!". När jag ser en cool lampa, gillar jag att tänka på hur jag kan göra det med vad jag kan hitta runt mitt hus. Sedan visar det allmänt sig att jag har allt jag behöver och alla min Instructable s...

Anpassningsbara 3D tryckta Laser skär lampa

Jag älskar 3D-utskrifter. Det kan användas i nästan alla program, och kan skapa komplicerade, lätt anpassningsbara, exakta objekt.Jag ville göra några intressanta accentbelysning för mitt rum, så jag beslutade att använda 3D-utskrifter, laserskärning...

ZigBee Home Automation

Bli en ZigBee Home Automation gateway Kinoma skapa och kontrollera din belysning.Steg 1: översiktMånga apparater hemma inkluderar trådlösa lampor som stöder ZigBee hemautomation, en trådlös standard som möjliggör smarta objekt att arbeta tillsammans...