Homebrew fjärrkontroll för Canon EOS 400Datt ha funnit en billig blixt mätare på en bil boot försäljning jag insåg att jag inte kunde använda den min kameror ombord blixt och mätaren på samma gång. Que homebrew fjärrkontroll för Canon EOS 400D :-)

Canon kommer att debitera dig cirka £30 för en av dessa... kosta mig... ingenting... det var alla saker jag hade liggande om huset.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Infra röd Intervalltimer för Canon EOS M eller Nikon D50

Jag älskar tid förfaller video.Så när jag fick min första anständig kamera inte kunde jag vänta med att göra en. Processen är ganska enkel. Hitta en intressant vy, ta en bild med några sekunder, när du har ett par hundra skott kan du enkelt ladda ner...

Canon eos fjärrkontroll.

liten storlek canon eos fjärrkontroll. För under 3€.Steg 1: delar rj11 kabel8 bitar av tråd2 Tryck växlar1 växlar switchvärme schrink1 ring box2,5 mm stereokontakt.Steg 2: lödning i kontakten. jag gissar att du redan vet hur att löda.Viktigt att veta...

Hur man bygger en avtryckaren kabel för Canon EOS Rebel T3i

IntroduktionEn av de saker att pesten fotografi, särskilt lång exponering fotografering är oavsiktliga orsakas oskärpa i bilden, ofta genom att slå av kameran.Det bästa försvaret mot suddiga bilder är att använda ett stativ och följa regeln "rör inte...

Använd din Canon EOS 1000 D som webbkamera! * UPPDATERAD *

Hej,i denna tutorial jag ska visa dig hur du använder din Canon 1000 D (de andra skulle fungera också, men jag kunde inte testa något annat) som en webbkamera utan någon hårdvara/mjukvara hacks, bara lösningar;-).Ledsen min engelska, om du hittar fel...

Hack Canon EOS 300D bekräfta fokus med alla objektiv, permanent.

Tja, rätt, du kan göra detta enkelt genom att använda olika flisas adaptrar för flera objektiv fästen - men vad sägs om permanent ändra kameran att göra samma sak och undvika att betala extra för flera kort? Jag älskar min 300D men jag äger inte alla...

Lätt makro bilden på en Canon EOS 40D

hur man tar mycket enkelt makro bilder med en Canon EOS 40D.Steg 1: Linsen använda objektivet som kan fokusera det närmaste att du har.Steg 2: Aktivera ratten till "AV"Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6: knäppa! :)Ställa in självutlösaren till 2 sekund...

Fjärrkontroll för Canon kompakt kameror

mycket korta instructable att ge en krets som gör en bra enkel fjärrkontroll för canon kompaktkamera.För användning med CHDK.Vad det gör:Tillåter både en fjärrutlösare knappen som gör det så att någon IR-fjärrkontroll (e.g. TV remote) kan användas ti...

Homebrew fjärrkontroll Hover Craft (borr batteridrivna)

Homebrew fjärrkontroll Hover CraftGöras med:Två Marina 12v i linje blåsmaskiner (google det)Två Ryobi One+ 18v batterierParallax ServoDiv. VCR delar (hjul, bälte)Traxxas fjärr & mottagare6V batteripack för Traxxas mottagarenTvå Ryobi batteri kontakte...

Hur man gör tid förfaller video med Canon EOS DSLR

Time-lapse är en fotografering teknik som hämtade bildrutor är mycket lägre än rösträttsfrekvensen de fångade ramar var spelas upp. Time-lapse skapar en unik upplevelse för publiken och allmänt används numera i filmer, reklamfilmer och så vidare.Här...

Enkelt och billigt NÄTAGG för Canon EOS

jag tror att många killar här på Instructables vet hur mycket tillfredsställelse erhålls bygga en gadget helt för oss själva, men... ibland kan det vara en Smart lösning väljer lite fin och klar tillbehör. Jag tror detta är en av dessa fall.Jag hade...

Konvertera en Minolta MC Rokkor 55mm f1.7 för en Canon EOS DSLR

jag vet att det finns massor av webbplatser och Bloggar som visar dig hur du konverterar olika linser till olika digitala systemkameror. Här är några bilder av min omvändelse. Fläns-till-film/sensor avståndet på MC Rokkor är 43,5 mm och EOS är 44mm s...

Slow Motion Prep och Moire borttagning för Canon EOS 7D

[youtube]Of1HdnC2kak[/youtube]...

Kamera grepp restaurering (Canon EOS 550D)

Detta är en handledning för att helt återställa kamerans grepp...Steg 1: Vad du behöver. För denna Tutorial behöver du din kamera, 2-3 förpackningar med Sugru, lite tvål och vatten och något att rita enhetligt grepp linjer som i mitt fall var kniv ha...

Slow Motion Processing handledning för Canon EOS 7D / 5D Nikon D90 D300s D3

hur du använder Sony Vegas och efter effekter att skapa mycket långsam rörelse video som några av de andra videor på denna kanal. Information är användbar för många typer av kameror....

Väldigt lätt och enkelt timelapse controller för canon eos digitala systemkameror med arduino

behöver du:Arduino (jag använder freetronics leostick)3V relayen avlägsen kontakt för din kameraett 4 x AA batteriväxlar/knappar (valfritt)3-läges brytare för version 2Steg 1: Anslut batteriet och relä Ansluta batteri pack minuspolen till GND stiftet...

Automatisk Sunrise Timelapse | DSLR (Canon EOS 700D)

Denna video finns också i avsnittet bild: https://www.youtube.com/watch?v=xG4fA3MtnSMJag ville ställa in min DSLR på ett stativ och få en timelapse av soluppgången, men jag gillar att sova i. Efter att gå några FB grupper och pratar med Foto gemenska...

Canon-tuschpenna Remote

Välkommen till min första instructable...Jag ville göra en trådbunden fjärrkontroll för min Canon EOS 400D och Canon-kabelansluten-fjärrkontrollen var inte exakt vad jag hade i åtanke:-Det hade 2 knappar (en för fokus, en för att ta skottet) och inte...

Utlösa din DSLR trådlöst med smartphone och ESP8266 WiFi modul

Detta är min första instructable, och engelska är inte mitt modersmål, så mild (men jag skulle vara tacksam att någon pekar ut felstavningar, stavfel... ;)).Det kommer bara kosta dig några spänn (pund, euro eller vad) och kräver grundläggande lödning...

Intressant fotografi trick för alla

Ok så några av sakerna här har bokförts, mest använda högre slut kamera med full kreativ kontroller, det är inte nödvändigt i hela detta använde jag en fem år gammal kompakt, även om några av bilderna har tagits på fuji eftersom jag inte hade grejer...