Hopfällbar kniv med Aluminium handtagKom ihåg att rösta för detta instructable som jag satte i en hel del tid och kraft att göra detta och Visa det för alla. Tack


Detta instructable visar dig hur, från början, gör en fällkniv med gjuten aluminium handtag. Tillverkningen av denna kniv kräver inte många elverktyg och kan göras mestadels för hand. Ha kul och vara försiktig.

Visa Video

http://youtu.be/nWN3pPBCulo

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du sätter en sax blad till en hopfällbar kniv

I denna tutorial ska jag att visa dig hur jag tog en sax blad från ett par gamla trasiga sax och gjorde den till en liten men funktionella nyckelring folding knife!För det första ber jag er att titta på YouTube-video som visar varje steg mycket bättr...

Prövningar och vedermödor: bygga en hopfällbar kajak med PVC

Jag hade en dröm att skapa en hemmagjord hopfällbar kajak och det har varit ett av mina största projekt hittills. Jag var helt energi av den problemlösning och kreativitet det tog för att dra bort.Till slut var jag måttligt framgångsrika. Även med al...

Skrivbordslampa tillverkad av återvunnet trä hopfällbar stol med skalle

Tutto è iniziato quando ho comprato un teschio di plastica i edicola en 1-2 euro. Mi piaceva kommer ämne e costava poco. POI vidi che con una lampadina dentro si illuminava con un certo effetto. Così beslutet di farci una 60W con un braccio en cui ap...

Kniv med burl handtag

Denna kniv var gjord av 1075 kolstål med coolabah burl handtag.Steg 1: skär Jag hittade en design som jag gillade och jag knytnäve kopieras det till vissa kartong för att få känslan av kniven. Efter att jag gjorde några små justeringar i utformningen...

Hur man gör en trä hopfällbar kniv

knivar är användbara verktyg för många olika tillämpningar (som Mrballeng har visat), men vad händer om har du en blivande boy scout eller du bara vill lära någon hur man hanterar knivar säkert? Eller kanske du är som mig; du försöker göra en kniv av...

"jojo" aka "baby-bird" hopfällbar kniv hänge (uppdaterad)

Jag har alltid velat att utforma ett användbart hänge.Inte bara ett hängsmycke.Och inte bara ett verktyg.Men ett verktyg, med sådana bra ser att det inte har något tool-ish.Okej, jag gjorde en DARC och jag är stolta författare till The Wasp. De àre g...

Hopfällbar stol med en Twist

Detta är en snygg stol som fälls helt platt, in i något som liknar en bit plywood, bara att bli en riktigt unik stol. Hur det kastar skuggor ofta gör dess struktur svårt att räkna ut och något spännande, och vi gillade att. Det ser också, typ av som...

Renoverade hopfällbar gräsmatta stol med repurposed material

det är bara en timme från slutet av en tävling på Instructables. Det betyder att jag plugga som en förstaårselev elev att försöka få mitt projekt gjort. Konstigt, det är den första och endast inledningen det jag planerat på att skriva för detta proje...

Att sätta på ett hjorthorn handtag för en kniv med tang

jag kommer att visa dig hur man gör en äkta friluftsmänniska mästerverk.Steg 1: Hitta rätt knivenDet första steget i denna process är att hitta en kniv som har ett tang, en tang är en bit av bladet som går förbi fästet till handtaget för att göra bla...

Från filen till kniv (med enkla verktyg)

en bra "bushcraft" kniv är ett måste för varje friluftsmänniska.Det är ett verktyg som varar en livstid.Skulle inte det vara häftigt att göra ett sådant avgörande, varaktig verktyg själv?Det finns många olika typer av knivar och många sätt att g...

Bygga hopfällbar katapulten

Idag kommer att vi lära dig hur man gör en hopfällbar katapult av hushållens material.Steg 1: Material som krävs förAtt bygga katapulten behöver du:6 trä pennorEn mängd olika gummiband med olika tjocklek och storlekEn vattenflaskaEn knivKlister (valf...

Odla din egen hopfällbar bambu Monopod

detta är en hopfällbar, 3-segmentet bambu enbent för användning med lätta kameror, liten spotting scope och allt annat du kanske vill hålla stadigt utan att behöva bära ett stativ.Det är en enkel produkt, en ihålig pinne hölls tillsammans med en cyke...

Det absoluta värsta och helt hemska sättet att bygga en hopfällbar gitarr

i detta instructable, jag kommer att förklara hur man skapar en hopfällbar elgitarr ur ett par bitar av hårdvara och en gammal gitarr. (du kan använda en ny, men jag rekommenderar inte det). Detta instructable är inte för folk som inte vill kompromis...

Hopfällbar påsk korg - för enkel förvaring

Hopfällbar påsk korgPåsken har varit min favorit semester ända sedan jag var en liten flicka. Jag skulle alltid börja att få super glada när Cadbury ägg reklamfilmerna skulle börja vädring på TV. Jag kunde nästan smaka läckerheter innan jag fick min...

Hopfällbar Light Box för de kort på utrymme och kontanter

beslöt jag att ta på utmaningen att skapa en prisvärd, hopfällbar ljuslåda för människor som kan vara kort om utrymme samt kontanter. Problemet jag hittade med många av de prisvärda foam core ljuslådor är att varje gång du vill ta ner du riskerar att...

Hopfällbar bordsskiva Bowling spel

Skittlebowl är en bordsskiva bowling spel ursprungligen gjorde i 1960-talet av en leksaksföretag som heter Aurora som den första delen i deras "Kägla" spel serien. Jag designade denna trä version av spelet för att vara helt hopfällbar och lätt a...

Hopfällbar gevär Stand

Om du har en shooter i ditt liv, chanserna är han (eller hon) äger ett gevär och hagelgevär. Medan dessa skjutvapen är ergonomiska samtidigt som används, är de mindre så när rengörs och underhålls. De ska glida runt på bordet, falla på din fot, och b...

Hopfällbar säng för bil camping

Min fru och jag gillar bil camping och road trips. Vi har också en hund, som kan göra bilutflykter utmanande (försök att hitta en ledig tjänst i en djurvänliga hotell under prime travel säsongen). Så ett par år sedan, vi handlade i våra anfall för en...

Heliga graal Project - re-usable hopfällbar Cup av hållbara material

i korthet... En "re-design" projekt - hur gör din egen nedfällbara, re-usable cup som kollapsar från 16 cm hög ner till 2 cm, ryms i en ficka eller klämma på ett bälte, innehar varma drycker utan att bränna din hand och görs nästan helt från hål...