Hopfällbar Pocket armborstfick jag uttråkad en dag i skolan så jag tog ut några pennor, sax och tejp och gjorde detta i ungefär en timme. Detta är första armborst jag sett som är hopfällbar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

En hopfällbar Duct Tape ändra handväska

tillbringar du mycket tid att gräva runt i fickan för lös förändring? Har du någonsin velat ett enkelt sätt att hålla alla dina ficka förändring tillsammans? Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel hopfällbar förändring plånboken...

Hopfällbar cykel - hur skapa / sätta en waterbotle hållare på en mountless ramar.

Detta instructable syftar till att hjälpa människor med idéer och tips att sätta waterbotle innehavare ins en hopfällbara cyklar som inte har monteringshål för det.Material som behövs:-"L" formad metallhållaren 8cm ou 10cm (rostfritt är bättre,...

Kraftfull pocket armborst! (Gummiband eller dukar pins!)

jag har byggt några Popsicle stick pocket armborst av vissa saker liggande hemma. Jag funderar en steg för steg instructable för alla, men jag är orolig någon unge kommer att göra en och bestämmer det var en bra idé att skjuta hans syskon i ögat hemm...

Så byggde jag en hopfällbar 15 Watt Solar Panel

flera år sedan jag byggde en 60 Watt solpanel. Det är en stor panel. Jag använder fortfarande det mycket. Dock är det stora och tunga, och jag behöver inte alltid 60 watt. Ibland behöver jag bara lite makt för en bärbar enhet eller två. Jag vill kunn...

Hopfällbar Hula Hoop

mest komprimerbara hoop designs jag sett har flyttbara sektioner att nafsa tillbaka tillsammans med hjälp av elastiska remmar. Detta Instructable har en mer sexig vikta infinity metod, att minska hoop till två mindre cirklar som kan bäras över kroppe...

Dubbel lutande, hopfällbar Dice torn

Hej där! Jag behövde ett dice torn, ihop och tas isär när som helst, och för att kunna transportera den i rutorna för spel. Även jag behövde en enkel torn, men för att öka slumpmässighet. Så jag kom upp med och ritade denna dubbel lutande modell.Dett...

Bygga hopfällbar katapulten

Idag kommer att vi lära dig hur man gör en hopfällbar katapult av hushållens material.Steg 1: Material som krävs förAtt bygga katapulten behöver du:6 trä pennorEn mängd olika gummiband med olika tjocklek och storlekEn vattenflaskaEn knivKlister (valf...

Hopfällbar resor hängare

jag inspirerades av de senaste heta vädret i södra Kalifornien och Indiana Jones göra en hopfällbar hängare för min rock. Det tar bara 5-10 minuter att göra en av dessa, passar lätt i botten av en ryggsäck för camping, och det är mycket kraftigare än...

Hopfällbar arbetsbänk

Detta är en enkel liten hopfällbar arbetsbänk/montering tabell jag gjort. Dimensionerna kan tyckas underligt men det var lika stor som jag kunde få det medan du fortfarande montering under min nuvarande en. Det är också lång nog så att ytan av Mitren...

Lätt, hopfällbara billiga arbetsbänken!

Första inlägget!Jag var shopping runt Home Depot när jag kom över en arbetsbänk som de säljer. Det hade en hopfällbar design och var i princip en MDF top 2 x 4 och en 2 x 6. Det var $79. Jag tittade på den och tänkte, "Jag kan göra som".Så istäl...

Hopfällbar Gopro stolpe montera

jag ska gå till Mexico och jag ville få en stolpe för min gå pro. Jag tittade på några online och fick reda på att de är dyra så jag bestämde mig att göra min egen.Steg 1: leveranser Att göra detta behöver du:Hopfällbar vandring stickGå pro mountElte...

ShopTent: hopfällbar dammfri förvaring för garage workshop

jag gör en hel del träbearbetning i mitt garage, där jag också lagrar alla våra familjens cyklar.Att hålla våra cyklar rent har alltid varit en huvudvärk för mig, så jag bestämde att det var dags att komma med en ren plats inom mitt garage att hålla...

Hopfällbar matsäck / sidobord

Jag gjorde dessa hopfällbara matsäck / sidobord...Du kan använda dem för alla tillfällen. För trädgården eller matsäck och även för stranden...Steg 1: Vad behöver du... Detta är vad du behöver göra en:1. en 2 x 4 eller trä som jämför denna storlek.2....

Hopfällbar pall-steg förverkliga

efter publicerar projektet för olika typer av hopfällbar pall-steg, jag kunde göra en uppsättning av 4. Denna gång jag var tvungen att anpassa dimensioner för trä barer jag redan hade.Steg 1: material jag slipat och skär trä barer och styrelser, opti...

Hopfällbar jordbrukarna marknaden står, Puesto De Mercado, Tianguis

Hej detta är min instructable för flat pack tävling, är en bärbar hopfällbar Farmer marknaden står dess gjord från homedepot trä bara 2 x 3 a 1 x 10 styrelser, sin lätta vikt och mycket lätt att montera i bara under 2 minuter, titta på videon för att...

Fristående hopfällbar löpband skrivbord

jag blev inspirerad när jag först läste den Instructables personalens guide till att bygga löpband skrivbord. Det var smärta i benet från sittande för länge under ett intensivt arbete projekt, men som slutligen fick mig att bygga min egen.Efter att h...

Pocket armborst

I detta instructable jag lär dig hur man bygger en pocket armborst som är gjorda av vanliga objekt som alla borde ha.Jag var uttråkad i matematik klass en dag och jag älskade bygga saker så jag beslöt att bygga ett armborst (ja i gymnasiet) alla jag...

Odla din egen hopfällbar bambu Monopod

detta är en hopfällbar, 3-segmentet bambu enbent för användning med lätta kameror, liten spotting scope och allt annat du kanske vill hålla stadigt utan att behöva bära ett stativ.Det är en enkel produkt, en ihålig pinne hölls tillsammans med en cyke...

Hopfällbar box

Box:en liten förpackning eller behållareRutorna är användbara saker, de kan hålla alla dina skatter säkert eller hjälpa dig att hålla ordning.Monteringsfärdiga: att vika upp, lägga undan, packa upp, vik ner, eller att minimeraAtt ha döljbara poster m...