Hot Rod en borrmaskin batteriså, din borrmaskin batteri dör. Vad nu? Gaffel över 85 spänn för en ny? Jag tror inte det. Efter att ha sökt högt och lågt på internet för ett bra pris för en replacment batteri hittade jag detaljhandeln för min Black & Decker 14, 4V sortiment från 35-85 dollar. Riiiight. Dags att göra din egen!

På denna punkt det skulle vara bra att nämna du bör verkligen ansvarsfrihet förpackningen innan du fortsätter. Spelar inte med El om du inte vet vad du gör!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Konvertibla tak för Hot-Rod rullstol

jag gillar att spendera mycket tid utanför och framför allt njuta av för att ta långa turer i min rullstol under sommaren. Sommar sol, särskilt på en rullstol täckt i svart vinylmaterial, kan bli mycket varm och orsaka svåra solen bränner. Människor...

Hot Rod din gamla Dustbuster

jag slutligen tröttnade på att ha min gamla dustbuster som en nicd minneseffekt demonstrator (det skulle blekna omedelbart, men sedan efter ca 45 sekunder kommer tillbaka med några användbara makt, irriterande att vänta). Så jag bestämde mig att byta...

Hur man gör en Transformers "Hot Rod / Rodimus Prime" kostym

"tills dag til alla är en!" Optimus Prime dog Matrix ledarskap var så småningom över på min viktigaste manen, Hot Rod. Det senaste året, mina vänner och jag bestämde mig för vårt tema för Chicago komisk och Entertainment Expo skulle bli transfor...

Power Tube Bias inställningen Fender Hot Rod Deluxe

Jag kommer att byta till makt rör, kontrollera och ställa in Bias på min Fender Hot Rod Deville. Mycket är inte behövs för att åstadkomma detta. Allt kan köpas online och är ganska billig.#1 bias sond#2 spänning-meter#3 stjärnskruvmejsel#4 platt skru...

The Annihilator hot rod truck

Så här är min nya typ av truck är det en hot rod med stora hjul på baksidan med små hjul fram. Denna lastbil kommer med en v8 super chareged motor, uppskattning horerna makt på denna lastbil skulle vara omkring 400 till 475. En viktig feture till den...

K, nex cuztom hot rod

Hej detta är min egna hot rod bil med öppning hood och har en motor...

Knex klassiska hot rod

jag har sökt på internet en hel del hot rods etc och rätt hög detalj dra bilar tillverkade från knex etc men jag aldrig hitta många så här jag har satt ihop en klassisk het rod.it är baserad utanför samma vanliga chassit som jag använder med alla min...

Hot-Rod glas

haft en low-rider vagn konjak? En rolig bil chardonnay? Vad sägs om en formel 1 Caesar?Nu kan du!Kombinera gamla vinglas med leksaksbilar och skapa din egen hot-rod glas!Göra några och förvandla din tråkiga glas skåp till ett garage full av snabba fö...

Hot Rod din varma limpistolen

efter slut limstift och tvinga min bläckpenna för långt in på baksidan av limpistol att driva i den senast lite för varmt lim stick mitt lim pistol behövs lite av en tune-up.Steg 1: demontering 1) några bitar (troligen bara framsidan fällbara stativ)...

Hemgjord Hot Rods (Drum Sticks)

vi gör hemgjord trumpinnar som liknar Hot Rods. När du köper material, blev det uppenbart att det vore klokt av oss att göra 3 par, annars vi skulle sluta med ett par plus en pinne. Känn dig fri att ändra som du tycker passar.Steg 1: Material som beh...

Hot Rod plan restaurering

Bekännelse tid: för den stora majoriteten av min tid som en woodworker, jag bodde långt borta från de flesta handverktyg. Flygplan och stämjärn? Bara en ursäkt när du inte har en slipmaskin och en såg. Sedan jag lärde mig hur man slipar knivar och de...

Hot Rod Fabricating-fjädring och infattningar

detta är mitt projektbil, det är en Nash Metropolitan, men det kommer inte att bo lager, jag tänker använda en Ford Focus motor i den. Men vänta! du säger, Ford Focus är en framhjulsdriven och Nash är en RWD. Ja det är men fokus motorn är en direkt ä...

Uppgradera din borrmaskin batteri till litium gratis

Lägg till mig på Facebook (klicka som på Facebook för att lägga till mig)http://on.FB.me/1lHLtqCKonvertera din borrmaskin batteri till litium gratis genom att göra batteri pack ut av gamla laptop batteri. Så din borrmaskin kommer att uppgraderas till...

Hur man gör en 3d tryckt sladdlös borrmaskin batteri Adapter

en söndag, när jag var perusing den lokala skräp och treasure marknaden, jag kom över en låda med gamla sladdlösa verktyg.Killen nämns batterierna "inte håller mycket av en avgift", en underdrift om det någonsin fanns en som de var absolut tjall...

Konvertera ett svart & decker borrmaskin batteri till litiumjon

min 2007 black och decker batteri är död nu, och redan köpt en ny hilti uppsättning, så tid för att prova några saker.Jag har gjort en del forskning på internet om litiumjon och sett en hel del andra omvandlingar här på instructables.Steg 1: ta bort...

Måla din borrmaskin batteri

Hej allaJag beslöt att göra en instructables för min borrmaskin färg jobb.Jag har en gammal borrmaskin från Bosch men batterierna var inte vad de brukade vara...Så jag bestämde mig att köpa nya, och eftersom jag ville veta som var nya och som de gaml...

DIY sladdlös borrmaskin batteri Plug reparation

så jag har en hund. Och min hund som många, tuggar saker.Något han tuggade, är min borrmaskin batteriladdare. Det är något jag använder ofta. Så det är lätt att se, var jag lite upprörd. Han tuggas för att änden rätt bort. Och jag bestämde mig att fi...

Barbie Cruiser / Hot Rod Mod

så detta är min första lägga på instructables åhörarläktaren. Jag trodde jag skulle sätta en rolig bit eller papperskorgen bärgning. Jag hittade denna gamla rosa och vita barbie jeep med bara tillbaka halva sticker ut en hög med löv och annat skräp v...

Driver en Lego NXT robot med en billig borrmaskin batteri / ackumulator

en av de mest viktiga och dyra aspekterna av utforma en mobil robot, är att hitta rätt ackumulatorn som gör att långa perioder av självständig operation. De flesta ackumulatorer är ganska dyra och moderna ackumulator teknologier, såsom LiPos (står fö...