Hot Rod Fabricating-fjädring och infattningardetta är mitt projektbil, det är en Nash Metropolitan, men det kommer inte att bo lager, jag tänker använda en Ford Focus motor i den. Men vänta! du säger, Ford Focus är en framhjulsdriven och Nash är en RWD. Ja det är men fokus motorn är en direkt ättling till Pinto. Därför ska jag använda en rwd pinto överföring. detta Instructable är att visa hur jag byggt ram och framsidan slutet för Nash (den ursprungliga fjädringen var för smal för att passa Zetec motorn). Låt oss dyka rätt i!
Se Steg
Relaterade Ämnen

HOT ROD lågor PAINT och MASK

DETTA ÄR EN SNABBIS PÅ HUR JAG MÅLADE DÖRRAR AV TRÄ FÖR EN BUTIKSteg 1: Steg 2: SUPPLES och REFENCE ritningSteg 3:Steg 4: Skära MASK Ta din tid och använda en mjuk beröring som inte lämnar ett djupt snitt på den färdiga produkten,Steg 5: OGRÄSRENSNIN...

Hur man gör en Transformers "Hot Rod / Rodimus Prime" kostym

"tills dag til alla är en!" Optimus Prime dog Matrix ledarskap var så småningom över på min viktigaste manen, Hot Rod. Det senaste året, mina vänner och jag bestämde mig för vårt tema för Chicago komisk och Entertainment Expo skulle bli transfor...

Power Tube Bias inställningen Fender Hot Rod Deluxe

Jag kommer att byta till makt rör, kontrollera och ställa in Bias på min Fender Hot Rod Deville. Mycket är inte behövs för att åstadkomma detta. Allt kan köpas online och är ganska billig.#1 bias sond#2 spänning-meter#3 stjärnskruvmejsel#4 platt skru...

Knex buggy oberoende fjädring och styrning

Knex buggy med oberoende (4) fjädring och framhjulet styrning.Försök att bygga samma delar du ser i bilder.Steg 1: reservdelslista ungefärligaSteg 2: huvudsakliga chassi bygga detta. Det finns 2 stora delar, och 2 små delar.Steg 3: styrsystemet (SS)...

The Annihilator hot rod truck

Så här är min nya typ av truck är det en hot rod med stora hjul på baksidan med små hjul fram. Denna lastbil kommer med en v8 super chareged motor, uppskattning horerna makt på denna lastbil skulle vara omkring 400 till 475. En viktig feture till den...

K, nex cuztom hot rod

Hej detta är min egna hot rod bil med öppning hood och har en motor...

Knex klassiska hot rod

jag har sökt på internet en hel del hot rods etc och rätt hög detalj dra bilar tillverkade från knex etc men jag aldrig hitta många så här jag har satt ihop en klassisk het rod.it är baserad utanför samma vanliga chassit som jag använder med alla min...

Hot-Rod glas

haft en low-rider vagn konjak? En rolig bil chardonnay? Vad sägs om en formel 1 Caesar?Nu kan du!Kombinera gamla vinglas med leksaksbilar och skapa din egen hot-rod glas!Göra några och förvandla din tråkiga glas skåp till ett garage full av snabba fö...

Hot Rod din varma limpistolen

efter slut limstift och tvinga min bläckpenna för långt in på baksidan av limpistol att driva i den senast lite för varmt lim stick mitt lim pistol behövs lite av en tune-up.Steg 1: demontering 1) några bitar (troligen bara framsidan fällbara stativ)...

Hemgjord Hot Rods (Drum Sticks)

vi gör hemgjord trumpinnar som liknar Hot Rods. När du köper material, blev det uppenbart att det vore klokt av oss att göra 3 par, annars vi skulle sluta med ett par plus en pinne. Känn dig fri att ändra som du tycker passar.Steg 1: Material som beh...

Hot Rod plan restaurering

Bekännelse tid: för den stora majoriteten av min tid som en woodworker, jag bodde långt borta från de flesta handverktyg. Flygplan och stämjärn? Bara en ursäkt när du inte har en slipmaskin och en såg. Sedan jag lärde mig hur man slipar knivar och de...

Konvertibla tak för Hot-Rod rullstol

jag gillar att spendera mycket tid utanför och framför allt njuta av för att ta långa turer i min rullstol under sommaren. Sommar sol, särskilt på en rullstol täckt i svart vinylmaterial, kan bli mycket varm och orsaka svåra solen bränner. Människor...

Hot Rod din gamla Dustbuster

jag slutligen tröttnade på att ha min gamla dustbuster som en nicd minneseffekt demonstrator (det skulle blekna omedelbart, men sedan efter ca 45 sekunder kommer tillbaka med några användbara makt, irriterande att vänta). Så jag bestämde mig att byta...

RC lastbil med 2 hastighet trans, fjädring och styrning

Full uppsättning instruktioner som gör det möjligt för någon att bygga denna stor modell, njuta. Jag har försökt att göra dem lika lätt att följa som möjligt, allt som görs från minnet eftersom detta byggdes evigheter sedan och tas isär för några mån...

Barbie Cruiser / Hot Rod Mod

så detta är min första lägga på instructables åhörarläktaren. Jag trodde jag skulle sätta en rolig bit eller papperskorgen bärgning. Jag hittade denna gamla rosa och vita barbie jeep med bara tillbaka halva sticker ut en hög med löv och annat skräp v...

Hot Rod en borrmaskin batteri

så, din borrmaskin batteri dör. Vad nu? Gaffel över 85 spänn för en ny? Jag tror inte det. Efter att ha sökt högt och lågt på internet för ett bra pris för en replacment batteri hittade jag detaljhandeln för min Black & Decker 14, 4V sortiment från 3...

Knex f1 fjädring och styrning

Steg 1: reservdelslista Inte tejp-masken mas stora hjul, om du har dem använder 8Steg 2: chassi Steg 3: Bakre hjulet församling Steg 4: coockpit Steg 5: Front wheel församling Steg 6: Skevroder och tillbaka övre delen Steg 7: Front skevroder Steg 8:...

Hot Rod tröja med lågor

jag använde Lions varumärke ull-lätthet och Vannas val garn för denna tröja. Det var min andra och det största projektet som jag har försökt så långt med intarsia-stickning. Jag är fortfarande inte säker på om jag vill göra fler projekt med intarsia!...

30-tal Ford Hot Rod skiss

jag var uttråkad i klass ett tag tillbaka och började arbeta på den skiss som du ser ovan. ritningen har suttit i mitt rum ganska länge nu och jag har slutligen beslutat att lägga upp bilderna jag tog i bilen. Jag förstår att det finns mycket bättre...