HP Scanjet5 uppgraderinguppgradera en HP Scanjet5 Nätverken Avsökare med ett min-itx system och GNU/Linux för att få snabbare processorhastighet och lägga till mer nytta som dokument hantering och fillagring och server.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Antik klocka uppgradering

Några långa veckor sedan köpte jag på en loppmarknad, en Ansonia gjutjärn mantel klockan fallet; Det hade inga tarmar, glas eller bezel men, hade stil under massor av torkade gnidning sammansatta och smuts.Eftersom denna klocka inte hade någon av de...

Dollar store Halloween uppgradering

Trött på att betala en förmögenhet för Halloween inredning jag bestämde mig att komma med en $3.00 show stopper från Dollar store delar. Här är instruktionerna Happy Halloween. VARA SÄKER!Steg 1: Vad du behöverHär är allt du behöver. Varje bit är en...

Hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik. Detta gäller för de flesta elgitarrer, men jag kommer att använda en Fender Stratocaster. Det är lättare än de flesta tror, särskilt om du v...

Hur man demonterar och uppgradera ASUS G53SX/SW

det finns massor av olika modellnummer för 15-tums ASUS G53SX och G53SW gaming laptop tillsammans, men de delar alla samma grundläggande layout. Vad skiljer är järnvaror konfigurationen och främst som den nyare G53SW har ett NVIDIA GTX 560M grafikkor...

Uppgradera från windows till ubuntu

Turbo ladda din dator! Gör det körs som vinden! Äger en dator snabbare än en fortkörning kula! : p: p inte riktigt, men det kommer att vara som du precis köpt en ny dator... väl inte riktigt, inte med windows vista. DET BLIR SOO MYCKET SNABBARE!Obs:...

Actobotics tid förflutit kanal reglaget uppgradering

Actobotics kanal reglaget Kit är ett bra sätt att få motion för tid förfaller eller video med en liten kamera som en en GoPro. Eftersom jag mycket mer intervallfotografering än videoproduktion, ville jag uppgradera detta skjutreglage för att ge mig f...

Axiella SCX10 Honcho 4-länk bak aluminium uppgradera

jag bara nyligen fick in i världen av RC "skala" kryper med mina två döttrar (10 & 8 år). Att vara en HMMWV körning US Marine och ivrig Jeep YJ ägare, är terrängförhållanden en passion. Jag kommer en uppgraderad axiella SCX10 Honcho online f...

Brookstone rover massiv uppgradering!

Brookstone rover är en awesome leksak rover lätt att använda, men är inte lika bra alls...Så, jag dicided att göra en omfattande utbud uppgradering med det!Jag använde en L298N H-brygga för motorstyrning, en Arduino UNO för styra H-bron och läsa mott...

Acer Extensa Bärbar dator (5620 / T5250) uppgradering & Tweak Guide

för en tid sedan jag postat om att installera Windows XP på min nya Acer Extensa 5620-6830 laptop. Det är en trevlig liten maskin - priset var rätt, och standard specs är inte illa. Men här är lite information som kan vara till hjälp för någon med de...

Billiga lödkolv uppgradering

Jag köpte denna billiga lödkolv för tio dollar. Eftersom jag gillar att göra saker och uppgradera dem, väljer jag att uppgradera denna saker lite. Anledningen till att uppgradera var, att jag flera gånger lämna den ensam inkopplad av misstag. Det kan...

DIY uppgradering bärbar högtalare

Inspirerad av några projekt jag har sett här med LM386... Och jag fick min LM 386 från elektronisk butik dagen efter.,. Men jag tänker Varför gå med LM386 så snabb, så jag beslöt att uppgradera min gamla powered bärbar högtalare (köpt i 2010) först o...

Få en gratis uppgradering till första klass

Få en gratis uppgradering till första klass är inte lätt, människor som har betalat för första klass vill inte en tilltufsad ingen ridning gratis när de var tvungna att betala.På grund av detta incheckning skötare kommer inte att ge gratis uppgraderi...

Lätt vatten bild uppgradering

Traditionellt, är sommaren den tid när det blir varmt, inklusive trädgårdar och diabilder. Medan barnen tenderar att gilla trädgården när det är varmt utanför, uppskattar de inte bakning blad kvaliteten på en bra solen uppvärmda bild. Här, jag visa d...

ESP-03 uppgradera Flash minne till 128 M bit

ESP-03 är den minsta ESP8266 styrelse som har ombord antenn, det kan passa för många projekt som har begränsat utrymme, till exempel bärbara eller bärbar enhet. Den enda begränsningen är det lagring, det har bara 4 M bit (512 KB) flash-minne. ESP8266...

Uppgradering av Xbox 360-hårddisk billigt!

Med allt nytt innehåll för nedladdning och möjligheten att kopiera spel på hårddisken, 20GB bara vill inte klippa det. Så jag bestämde mig att investera i en uppgradering. Jag gillar att göra en hel del forskning in i saker innan jag bara hoppa i, sä...

Mikro-USB-uppgradera för standard flash-enhet

Uppgradera din gamla inte cool och inte mobil vänlig blixt driva till mikro-USB-monster. : DSteg 1: verktyg Steg 2: öppna Steg 3: Ledningar, lödning och stänga Detta var lätt, ta bara några tunna sladdar och löda på usb pinut, bättre skulle vara löda...

Uppgradera din äldre cykelram med moderna V-bromsar

Är du rider en cykel utan bakre bromsarna eftersom du inte kan hitta bromsok som fungerar för din ram/hjul combo? Har du en äldre ram som du vill uppgradera? Om så, är detta instructable för dig.Verktyg:TIG svetsareDrill Press/bitarWire hjuletMateria...

Uppgradering RAM i din MacBook Pro 13 "eller 15"

Det blir alltmer populärt att regelbundet uppgradera RAM (minne) i din Mac laptop att rymma en ständigt växande aptit för intensiv surfning eller för att köra flera instanser av virtuella maskiner. Program som Excel och Autocad körs smidigare när de...

Uppgradera och använda Windows 8!

Windows 8 är Microsofts senaste operativsystem. I detta Instructable kommer du lära dig hur man korrekt installera Windows 8 från en äldre Windows-version, konfigurera systemets inställningar, installera program (användande Ninite) och använda de nya...