Hundkex - ingen mätaibland tror jag att mina två hundar (Possum bönor - bilden, och Taxi Bean) endast äta deras mat eftersom den följs av en behandling. Jag köper ibland behandlar och ibland jag göra dem, men mina hundar föredrar mycket hemlagad de som de kommer att göra alla möjliga trick för att få en hemmagjord som de brukar göra för en butik köpte en. Detta är första gången jag la bonito fisk flingor till mixen och nu min katt (Squid bönor) kan inte sluta försöka få in i behållaren som sitter på disken, så jag har att säga nu när detta är hund och katt kex.

Jag bryr mig inte med mätning, eller använda en cookie cutter utom vid jultiden (stor och mycket uppskattad gåvor för envis ägare). Detta är snabbt, enkelt och gott. Jag antar att de är läckra, ändå jag måste bara ta Possum och Taxi brushanar brushanar, sitter och bor och spelar död, som bevis. Squid fastställas på kommandot för en behandla.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY hundkex

Nyligen gjorde jag några frysta hund trakteringen för min valp Charlotte. Hon gillade dem så mycket och jag hade så roligt att göra dem så jag beslöt att försöka min hand en gör hundkex. Detta är ett snabbt och enkelt projekt som din hund-kamrat är s...

Ingen mjölk? Ingen creamer? Inga problem

om du inte kan dricka kaffe utan creamer men har ingen flytande mjölkprodukter i huset, det finns en lösning!Steg 1: Förbered kaffe med rekommenderad metod. jag använda en fransk press. Ooh la la.Steg 2: Tillsätt ca 1 tsk smör Mer eller mindre efter...

Ingen halsduk sy skriptet

sömnad är bra och roligt och underbart och allt detta, men ibland kan du inte bara vill piska något upp, snabbt och enkelt, utan att oroa om du ska sy din sömmar bakåt och ut? Eftersom vi alla har dessa dagar. Crafting upp något ganska kräver inte al...

Julgran som styrs från telefon: ingen kodning krävs elnätet växla med partikel fotonen och IFTTT göra

En huvudbrytaren drivs av en partikel fotonen och IFTTT. Driva någon enhet (julgran!) i ditt hus från telefonen! Eller från twitter! eller beroende på vädret i din plats! Med ingen kodning och minimal lödning skicklighet krävs.Detta instructable anvä...

Förstoppning... inte mer, ingen smärta, ingen blödning

Det är den ståndpunkt som vi kunde se från ovan visar våra händer på ståndpunkten att trycka in delen mellan svanskotan och den sista delen av ändtarmen - naturligtvis inte är det nödvändigt att röra denna del också bör undvikas som täcker våra fingr...

Ingen drunkning, kupan-Top Feeder

Jag har varit en bakgård biodlare i åtta år och under den tiden jag har experimenterat med olika typer av kupan mönster inklusive Horisontella Top Bar, Warréoch foundationless Langstroth. Jag har gjort massor av misstag under åren, främst av "killing...

Tyg stunt kite från början... Med ingen sömnad!

Här är en billig projekt som jag ursprungligen för en yngre publik (jag var glada över att bygga detta med min brorson). totala kostnaden var mindre än $40 inklusive några av de verktyg jag brukade bygga den.Totala bygga tid 6-8 timmar.Steg 1: Materi...

3 x 3 x 3 ledde kuben med en 555 timer och en 4020 SKIFT array IC - ingen programmering (för fullständiga nybörjare som jag själv)

se en video av en 8 x 8 x 8 led cube på you-tube, ledde mig till instructables webbplats för första gången, nu jag hooked. Dock hade jag eller ska jag säga har ett grundläggande problem absolut ingen erfarenhet eller kunskap om elektronik. Så är jag...

Omfattas jul Advent bok (ingen sömnad)

Jag fick en jul Advent bok år innan jag hade en familj. När min familj kom, mina barn älskade berättelser inuti och minnas jular förflutna från berättelser och lägga till fler historier.Varje år första efter trädet går upp barnen se till jul boken fo...

Hur man gör en enkel Rita sträng påse--ingen sömnad krävs!

jag har alltid älskat de liten och bekväm smycken påsar får du från smycken butiker som Brighton; Jag har återanvänt mig många gånger för att lagra min kamera, mp3 eller telefon. Nu kan du göra din egen Rita sträng påse hemma, ingen symaskin eller nå...

Ingen sy slips fleecefilt JIG

Så såg jag min syster och mamma göra en ingen sy slips filt. vad en smärta i det du har att hålla mätning och fastnålnings nålar och det tog dem timmar att göra filtar. så jag kom upp med denna jigg, det är billigt och veck för lagring.SAKER DU SKA B...

Ingen sy Kuddöverdrag med dragkedja

Hur många av er har massor av kuddar och ingen av dem stämmer överens? Eller du vill fräscha upp ditt vardagsrum eller sovrum eller uteplats, i mitt fall, men kostnaden för att köpa helt nya kuddar är fullständigt skrämmande. Kasta kuddar startar på...

Ingen sy kudde St. Patrick's Day kudde

Sy kan vara en svår uppgift för även de smartaste människorna. Så istället har vi använt varmt lim, som är ett bra substitut för att göra inredning kuddar. Ingen sy kuddar är bra för folk på en budget, i både tid och pengar, eller för individer som f...

Ingen sy Tutu

detta är en guide hur man gör en fantastisk ingen se tutu för alla åldrar.Jag har skapat detta för min Halloween kostym som Cheshire Cat (det är därför det är rosa och lila)Steg 1: material Material:• 5 meter tyll (i oavsett färg tilltalar dig, jag v...

Leksak bläckfisk garn docka. Ingen sömnad.

Tillverkning är snabbt och enkelt. Det är en bra start hantverk projekt, som kräver flätor och knop, men ingen sömnad. Lite i detta projekt är kritisk, använda vad är till hands. Det är en underbar gåva för ett älskat en, perfekt för alla hjärtans da...

Upp-Cycle hantverk-butik/trädgårdsskötsel förkläde från Bib overall (ingen sy riktningar slutet)

för ett tag sedan BLKHAWK bad om en Instructable för en "manlig Shop förkläde" på Instructables forum, så att fick mig att tänka (någon luktar rök???) på ett sätt att upcycle något jag redan hade här. Ett par bib overaller lämnade min dotter när...

Mini hård täcker bokbinderi, ingen sömnad färdigheter krävs!

Denna tutorial visar alla steg du behöver göra en snabb och lätt bärbar dator med leveranser du har förmodligen ligga runt ditt hus. Dessa små böcker är ett stort projekt för en regnig dag eller uttråkad eftermiddag. Naturligtvis, detta är bara min m...

Paracord armband ingen stängning

i detta Instructable jag kommer att visa en något annorlunda strategi för att göra ett armband med paracord. Jag har inte sett en liknande det någonstans, men jag är säker på att inte jag är den enda som har provat detta. Jag gjorde detta till en för...

Lätt lasagne - ingen koka - regelbundna nudlar

Lätt lasagne - ingen koka - regelbundna nudlarLasagne är så underbar en maträtt varför inte har vi det oftare? Du säger att det är svårt och kladdigt att göra.Det finns Jo recept som är massor av arbete och smutsiga ett gäng kastruller men det behöve...