Hur återvinner gamla vax ljus i till nya!!!I detta Instructable visar jag hur du återvinner gamla ljus som inte bränner ordentligt eller att bara titta rörigt!

Svårighetsgrad: Medium

Tid: 30 minuter - 1 timme

Kostnad: Minimal

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återvinn gamla punk t-shirts i nya kläder

jag hade flera gamla tees från olika punk band jag följde i gymnasiet som har krympt medan jag har vuxit (rundare). Jag ville inte damm möbler med min ungdom, så jag återanvänt logotyperna för att sy på några rabatt svett skjortor. Jag planerar att p...

Gamla trasiga radio konverteras till nya webbplatsen radio

Kort sagt kunde en gammal radio som var bruten och jag inte använda samma höljet för att fixa det tillbaka upp så jag gjorde mig en webbplats radio (ett arbete radio)Steg 1: Fastsättning radion om trasiga eller ens fastställbaraJag ihåg inte att ta b...

Hur du sätter ljus pelare till godis burkar

Steg 1: loppmarknad Gem poster jag hittade vaser och ljus pelare på en loppmarknad. Mindre än 1$ per styck! Sprayfärg dem någon färg du gillar så låt torrSteg 2: Hitta den perfekta burken jag använde en gammal ättikslag burken och candle jar. Om du a...

ÅTERVINN gamla TVÄTTPÅSE till underkläder BAG

Investera i bra behåar och trosor kan vara extremt dyr. Bevara dina investeringar alls kostar i viktiga och kan göras på ett listigt sätt. Följ dessa enkla steg i denna video tutorial som jag förklara hur man vänder en gammal tvätt väska som var på v...

Gamla strålkastare konverteras till LED cykel ljus

gamla motorcykel ljus omvandlas till LED för cykel.LED:http://www.satisled.com/1W-High-Power-LED-White-Star-emitter-8090lm_p118.html...

Hur man gör ljus ut gamla kritor!

Har du gamla kritor som är små och inte bra? Tja, frukta inte! För jag har det perfekta sättet att göra egna ljus ut gamla kritor!(Detta är min första instructable, so...wish mig lycka till!)Steg 1: Välja och uppackning av kritor. Hur man väljer din...

Återvinn gamla böcker till klistermärken

I detta Instructable ska jag visa dig hur du använder gamla böcker för att göra klistermärken. Dessa klistermärken är som gammaldags stämplar - du måste slicka dem (eller blöt dem med en svamp) för att göra dem stickable.Jag kom upp med denna idé när...

Hur du återvinner gamla Laptop batteri

Välkomna alla. I detta instructable jag visar dig hur du kan återvinna gamla laptop ackumulatorn packe. Om du använder en bärbar dator då efter några års användning batteriets prestanda minskar och en tid kommer när ditt batteri är inte längre strömf...

Hur du återvinner gamla glödlampor

Hur till återvinna gamla glödlampor - den bästa video klippen är här lära sig hur man gör en cool glödlampor vas!...

Hur till vända gamla VHS Casette band till datorn volym Controller

jag älskar återvinning gamla grejer och förvandla dem till en användbar enheter såsom gamla VHS Casette band till volym controller och i detta projekt jag ska visa dig hur.Steg 1: material...-Casette videoband-Vu-Meter-Repade CD-5K Potentiometer-Bit...

Konvertera gamla dynamo strålkastare till LED cykel ljus

Konvertera gamla dynamo strålkastare till cykel lysdiodGöra en miljö vänliga ynamo drivs cykel LED-ljus jag har en spolit billigt dynamo ljus. Jag ändra min befintliga cykel ljus för denna led ljusDu behöver:gamla strålkastare för cykelen L-form bild...

Gamla böcker till nya träd

göra en helt ny träd av papperDetta instructable är avsedd att hjälpa dig att omvandla gamla böcker till nya träd.Material:1) bok2) tejp3) kort4) händernaSteg 1: Steg 1 till lycka Nu började vi fåFå din bok och starta vikning.Vik varje sida mot mitte...

Gamla ljus lampa?, nya led lampa! -Convertir lampara de velas en una ledde de 12 vdc

ledsen för min engelska...Konvertera en gammal te ljus lampa till en 12 vdc lampaConvertir una antigua lampara de velas te ljus en una lampara de 12 volt con solo 4 lysdioder, decorativaSteg 1: Material - Materiales Första, ledsen för min engelska......

Konvertera din gamla lampa skrivbord lampa till högeffektivitet 6W Super Bright 10.000 lux endast för 20$

den gamla lampa lampor använder för mycket makt och de överhettas efter några minuter, de också inte kan producera mycket ljusJag kommer att visa dig hur du bli av med alla dessa nackdelar och förvandla din enhet till en hög effektiv modern i några e...

DIY vax ljus drake skulptur

Detta projekt är sättet lättare än det ser ut. Detta är en handledning om hur man gör en helt hand skulpterade dragon ljus från ett 12" avsmalnande ljus. Materialen är mycket kostnadseffektiva och lätt att få. Jag tror att den totala kostnaden i mate...

Förvandla gamla CRT-bildskärmen till ett akvarium!

Talar om en stor skärmsläckare! Jag har velat göra detta bygga ett tag nu. Nästan varje gång jag ser och gamla CRT-datorskärm vid sidan av vägen på trash dag tänker jag.. att visst skulle göra en sval sett fisk tank. Så här är mitt första försök att...

Hur man gör ljus

beslöt jag att göra min egen ljus typ av på ett infall efter att jag var för billigt att spendera $22,50 på ett ljus från en fancy bad butik. Jag köpte de mest grundläggande basic levereras. Det här är de steg som jag följde på hur man gör ljus. Om d...

Hur du förvandla ditt hem till en Smart Home

Vi kommer att gå igenom hur man förvandlar ditt hem till ett smart hem. SafeWise interaktiv rundtur i dagens (afforadable) automatiserat hem kan hjälpa dig att planera ut vad, var, och hur till automatisera ditt hem. Om du vill förenkla ditt liv och...

Votive ljus innehavaren till Whiskey tumlaren

har några gamla, vax-stänkte votive ljushållare liggande? Små som de är, gör de ändå lägga till trassel med ditt kök skåp eller garderoben? Är de för caked med smält vax och smuts, som estetiskt rättspolitisk som de är funktionellt värdelös? Här är e...