Hur att grilla en hel grisdet finns många olika sätt att laga en hel gris. Du kanske är bekant med den spotta, eller begrava-metoden. Detta instructable kommer att omfatta användningen av Cajun mikrovågsugnen för matlagning din gris, inklusive förberedelse, matlagning och några anteckningar om hosting en gris stek.

Vad är en Cajun mikrovågsugn?
Cajun mikrovågsugn är en trälåda med en metall bricka överst. Du sätter grisen i rutan, och bygga en eld i facket. Eftersom rutan håller värmen bra och matlagning värmen är strålande snarare än direkt, är det perfekt för låg och långsam södra BBQ. Det exakta ursprunget Cajun mikrovågsugnen bestrids, men en nästan identisk produkt är tillgängliga i Florida, med Kuba, som kallas "La Caja Kina" eller "The kinesiska Box"

I Louisiana är det tradition att bygga rutan av cypress styrelser och lämna den ofodrade. Andra bygger dem med reflekterande metall liners eller isolering. Kommersiella "La Caja China" är byggd av plywood och klädda med aluminium.

Oavsett ursprunget till Cajun mikron, det är i huvudsak en jätte nederländska ugnen, den gör ett bra jobb på att laga stora mängder kött (relativt) snabbt och jämnt. För de flesta av de instructable, kommer jag bara hänvisa till Cajun mikrovågsugnen som "Kafferostningsföretagen".

En sista varning:
Jag är från Alaska. Allt jag vet om Cajun mikrovågsugn jag lärde mig på internet. Jag har gjort detta i flera år nu, och känner att jag har ett ganska bra grepp om användningen av Cajun mikrovågsugn att göra anbud drog fläsk bbq. Men gör jag inga anspråk på Cajun eller södra äkthet.

Å andra sidan, jag åt gator en gång, och gillade det bara bra, så det du gå.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att grilla Heirloom Tomater till absolut perfektion

Hur att grilla Heirloom Tomater till absolut perfektion(i vitlök, Oregano och olivolja Dressing)Om du är som mig, du älskar tomater, och alltid över plantera dem. Även om du inte över anläggningen, det kommer en punkt under säsongen när alla tomatern...

Hur att grilla öring

Hej alla, idag jag ska visa dig hur du grill öring. Jag hoppas du njuter!Steg 1: Ingredienser Du behöver följande ingredienser för att göra din öring...ÖringSaltPepparCitronÖrter (valfritt)Det är det, du behöver bara fem ingredienser!Steg 2: Preparat...

Hur att grilla en ostburgare eller hamburgare

Välkommen,I detta Instructable kommer jag visa dig hur till grill/cook en hamburgare.Jag använder en LP (flytande propan) gasgrill.Samma steg är desamma oavsett om du är matlagning på en gasgrill, kolgrill, eller steka det i en stekpanna på köket spi...

Hur man grilla havskatt på elden

hur att grilla havskatt - på grillen eller över elden....

Lär dig att grilla perfekt biff varje gång

Första sak är första. Om möjligt, gör ditt bästa för att få en anständig nedskärning av kött att arbeta med. Det borde gå utan säger, men desto bättre din protein desto bättre din maträtt kommer att visa sig. Denna metod kommer att arbeta med många o...

Hur till Grill/kock på en lägereld

Välkommen till min första Instructable någonsin!Om du har aldrig ätit en måltid tillagad över en lägereld, är du miste.Det är inte så svårt att göra och resultatet är häpnadsväckande om du gör det rätt.Steg 1: Få nödvändiga verktyg Om du inte har en...

Supercade - hur att designa och bygga en Bar Top MAME Arcade

Gör en MAME (flera Arcade Machine Emulator) maskin bygga är en av de mer utmanande DIY projekt du kommer över kunskaper och verktyg. När du är klar, kommer du har använt din arbetande/möbler i byggnaden, elektriker, målning/behandling, PC byggnad och...

Hur att träna och ta hand om en valp/hund

HejFör alla dem som har just snubblat på hur man tränar en valp, hoppas jag i förväg att det betters din kunskap på hundar och valpar i allmänhet. 2 veckor sedan fick jag en Cavoodle en sällskapsdjur från mina föräldrar. Tisdag den 19: e är 9 veckor...

Hur att marknadsföra ditt företag på Instagram

I år bestämde jag mig för jag ville komma tillbaka in i min hand broderi företag, att göra jiggy, och verkligen växa en följande på Instagram. I början av detta år hade jag ca 350 anhängare på Instagram. När detta skrivs, jag har lite över 1800 anhän...

Hur att dokumentera din upptagen bin

Många bee djurhållare inte är bara nöjd med att öppna sina bikupor för att kolla på deras bin, men vill ha en mer djupgående erfarenhet med bin. Att hålla en observation Kupan är ett bra sätt att lära sig mer om din bin och se vad som händer i kupan...

Hur du grilla din egen kaffe

en av mina favorit hobbies stekheta mitt eget kaffe. I detta instructable, du lär rosta egna kaffe (smakar mycket bättre än någon annan kan du köpa). Jag köpa den gröna från ett företag som heter Legacy kaffe. Du kan beställa den gröna online från Sw...

Hur att fånga en King Salmon

Det finns tre olika sätt att få ut fiske efter kung lax: med en professionell charterbåt, fiske längs en laxälv, eller att ha en vän eller vän till en vän som har en båt. Jag var nyligen turen att bli inbjuden längs den senare. Vi träffade på mörka h...

Hur att installera och använda en Spinning spö och rulle

Er du frustrerat med tråkiga processen för att inrätta och inlärningen hur till använda din spinning spö och rulle? Om så är fallet, har ingen rädsla! Du har hittat den Instructable som visar dig allt du behöver veta om din spinning spö och rulle. Äv...

Hur att montera DOD gitarr Pedal batteribyte Cover

många vintage DOD gitarr pedaler saknas ackumulatorn täcken i denna tutorial kommer jag visa dig hur att montera den ersättning kit från www.dodbatterycover.comSteg 1: Beställa Kit, samla verktyg Chef över till www.dodbatterycover.com och ordning i l...

Hur att hälla en öl (inklusive metoder från en flaska och en kran)

så hur en häll en öl välSteg 1: Redo din kropp och själ många människor undrar hur att hälla en öl från någonstans till någon annan platsmånga människor som undrar detta undrar troligen just nu hur jag görOm du inte får som ska jag berättaJag är 13nu...

Hur att Linda en kniv hantera med Paracord

i detta instructable jag ska visa dig hur att Linda en kniv eller verktyg handtag med para-sladd. Jag tror att en vanlig gammal cirkulär wrap är tråkigt så jag kommer att använda en cobra väva istället. Jag kommer att Linda para-sladden runt en mache...

Hur att ange Instructables och Universal Laser Cutter tävling

vinnare tillkännageshär!Finalisterna har meddelat [/ blogg/BKYNJDDFB11L462/här]!Vad tänkte vi?!?Semestern är en perfekt tid att avsluta din Laser Cutter tävlingsformulär, och vi vill inte döma under våra semestrar familj.Så, vi förlängning av tidsfri...

Hur att reparera en skinnjacka för Hand

jag hade denna biker skinnjacka i år som jag älskar det mer då någon annan artikel i kläder jag någonsin kommer att äga. Det var en av de första presenter som jag fått av min man. Under åren, foder och fickor började försämras och var i behov av repa...

Hur att bryta i läder militär stövlar

här är en snabb Instructable om hur att bryta i Army-stil läderstövlar. Alla stövlar visas har grov läder på utsidan men någon av dessa processer kan användas för smidigt läder vandring eller arbeta stövlar.Steg 1: Steg 1-vatten Är en av de enklaste...