Hur att köra Minecraft från USB drivaI detta Instructable, kommer jag att visa dig hur du kan ändra vissa enkla inställningar i Minecraft launcher så att alla Minecraft data kan sparas till en löstagbar USB driva. Du kanske undrar varför någon skulle vilja göra något sånt här, och svaret är enkelt. Du kan vara på en skola dator där du inte kan ladda ner filer eller åtkomst online spel, Minecraft USB kommer att köras. Du kan gå till en kompis och vill visa Minecraft till dem, bara att koppla in USB och du är redo att gå. Du kan bara att vilja spela Minecraft på någon annans dator av någon anledning utan att lämna bevis för att du gjorde, sätt in USB- och ha kul!

Tack för att läsa detta Instructable och låt mig veta i kommentarerna om du har några frågor om något jag gjorde i detta Instructable.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Auto-Hacking USB driva

jag kommer att lära dig hur man gör en grundläggande Auto-Hacking USB-enhet. Det finns förmodligen många olika variationsof detta. Jag kommer att visa dig de mest grundläggande.Du behöver två saker:1) en USB driva ägnas åt detta2) program och filer s...

Hur man gör en Instructables Robot USB driva

detta är en rolig och billig USB driva projekt, och för mig det ser mycket bättre än vanliga USB-enheter!Steg 1: Leveranser För detta lite instructable du kommer att behöva följande:1. Instructables klistermärke eller Instructables robot skriva ut (d...

Hur man gör en komplett Lego USB driva

Låt mig bara säga att jag har sett många instructables på detta först. Jag kunde dock inte hitta en som var snyggt nog. Metoden jag använder kan garantera att din enhet ser professionell. Din slutresultatet ska se ut som nedan. Jag har också tagit in...

Hur att reparera en Amazon Kindle Fire USB-port

Elden ANTÄNDAS är ett bra sätt att pränta dig själv i en bra bok eller njuta av en trevlig omgång godis krossa utan behov av en stor bok eller en tung dator. Dock med alla elektroniska apparater, kan de bryta ner. När det gäller den Kindle Fire, USB-...

Hur att duplicera på Minecraft pe

Hur man dubbla block på minecraft peSteg 1:...

Göra en spelkort-tema USB driva

behaga bli slag, detta är min första Instructable. Njut! :)Trött på tråkiga, gamla USB-enheten? De flesta av dem är inte så kreativt färgade; svart och vitt är vanliga färger används för att utforma dessa behändiga enheter. Vara trött inte mer! I sjä...

Min CD collage USB driva

god kväll, detta är min instrucable för att göra en sval sett USB driva med balsaträ, en bruten CD, super lim och en USB-enhet. Här är några bilder av de material som du behöver.också är här en lista över material alltför:en bruten CDvissa tång nål n...

Hur att reparera en svag USB kabel med Sugru

hurra! Vår Hacker utrymme är att ha en Sugru bygga natt! Jag har aldrig provat det här men jag har hört bra saker om den.Låt oss se, ska jag göra en blodsprängda blinkande LED lampa? eller en Skyddskåpa för min mobiltelefon portar?Också visar sig att...

Hur att reparera en Moleskine USB bok ljus

Jag köpte detta Moleskine uppladdningsbara Booklight och fann att det fungerade bra tills batteriet slocknade och sedan när jag kopplat in den till en USB-port ladda det visade att det ut men oavsett hur länge du lämnade den laddar det inte skulle ta...

Hur att hitta ut som tråd har makt i en USB-kabel

jag kollade ut @ TechshopSnabbt svar: röd och svartSteg 1: Först, du kommer att behöva hitta en begagnad USB-kabel, en multimeter och en X-acto kniv. (Du kan inte se, men röda och svarta kablarna är redan skalade, kan någon prövas före mig att extrah...

Hur att tämja en häst i Minecraft Xbox

I detta instructable jag kommer att visa dig hur att tämja en häst.Du kommer att behöva1 sadelSteg 1:Så i princip klicka du bara vänster på hästen. Som sätter dig på ryggen och det kommer förmodligen kasta dig ut ett par gånger håller just vänster kl...

Verkliga Minecraft diamant yxa (USB)

Hej! Jag velat alltid ta Minecraft på resan med mig, men ta det i en tråkig USB stick är inte mycket elegant.Också, med en yxa liggande och tar upp plats är inte så kul eller snygg heller.Så är vad jag har gjort att kombinera två så det kan vara för...

Hur att dokumentera din upptagen bin

Många bee djurhållare inte är bara nöjd med att öppna sina bikupor för att kolla på deras bin, men vill ha en mer djupgående erfarenhet med bin. Att hålla en observation Kupan är ett bra sätt att lära sig mer om din bin och se vad som händer i kupan...

Hur man använder The DaVinci koden Cryptex (Steampunk USB Drive järnvaror krypteringen): en kul förbättring till din USB-döda Drop (eller Geocache)

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du använder en DaVinci-koden cryptex. Den kan användas som en färdiga vackra Steampunk-liknande järnvaror krypteringen för din USB-enhet eller en rolig behållare till impove din USB döda Drop ("anonym,...

Hur till gruvan i Minecraft

Det finns så många sätt att närma gruvdrift i Minecraft. Jag vill täcka några av de sätt du kan komma igång om det är försiktig planering eller bara hoppa rätt in i den!Läs mer om malmer du kommer att stöta på och vad du kan göra med dem i min Instru...

Hur man gör en bärbar USB-mobiltelefon laddare

https://www.youtube.com/watch?v=TExXyea5Jpc&feature=youtu.beSteg 1: att göra en bärbar USB-mobiltelefon laddare du behöver! Hur man gör en bärbar USB-mobiltelefon laddare för iPhone, iPod, MP3, MP4 med dina egna händer.Steg 2: Är telefonen död och de...

Hur du skyddar dina filer inuti din USB-enhet?

Hej alla! har du USB-enhet? och det innehåller viktiga filer som du vill skydda? Tja är du på rätt plats att göra detta. Jag kommer att visa dig hur du skyddar dina viktiga filer inuti din USB-enhet! Bara titta på video som jag har förutsatt genom mi...

Hur att fall mod en Xbox 360 för dummies

** Detta är en ofullbordad INSTRUCTABLE, men i dess nuvarande tillstånd du kan FIGUREN ut THE resten **Jag har försökt att hitta instruktioner om hur att fall mod en Xbox, men hittills inte har jag hittat några instruktioner som en normal person kund...

Hur att göra 3D-utskrifter i hem och kontor säkrare, genom att bygga en inhägnad som filtrerar gaser och partiklar

Mitt mål med detta projekt var att göra 3D-utskrifter i små hem och kontor i stadsmiljö med ingen dedikerad workshop säkrare, eftersom 3D-utskrift innebär eventuella hälsorisker. Därför blir detta en instruktion om hur man bygger en DIY 3D utskrift h...