Hur att plantera blommor på din trottoardetta är en enkel guide till plantering en stor pott på trottoaren framför ditt hem. Den är utformad för människor som vet nästan ingenting om trädgårdsskötsel.

Att lägga blommor och växter till din trottoar är en punkt på grannar projektets Grannar checklista, och är en vägledande princip för Grannsämja hem Design. Jag vet inte om dig, men när jag går nerför block med stora trottoaren blommor, kan jag inte undgå att tänka, "Jag önskar min block såg sådär." Men jag har varit för lat för att faktiskt göra något åt det tills omständigheterna tvingade frågan: några vänner behövs för att bli av med deras stor pott eftersom de flyttar. Nu när jag är klar, måste jag säga att detta projekt var riktigt kul. Jag önskar jag hade gjort det förr. Och ja, jag faktiskt träffa några av mina grannar i när jag var ut gör detta projekt.

För att göra detta Instructable behöver du:
-1.5 väskor krukväxtjord (aka, stora påsar av smuts)
-Pot (stor och tung)
-Växter
-Vattenkanna
-Vatten
-Trottoaren

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att klickern tränar din hund

Detta Instructable kommer att lära dig vad Klickerträning är, och jag med hur man gör några grundläggande knep också. Klickerträning för din hund är en bra idé av flera skäl:Du kan berätta för henne exakt vad du gillar att hon gjorde.Det är lättare ä...

GEEK-att-du: Hur att ta hand om din dator

den andra Instructable i GEEK-att-du-serien, "Hur man tar hand om din dator" vägleder dig om hur du tar bättre hand om din dator för att förbättra och bibehålla sin livslängd och effektivitet.Detta kan inte se ut som många steg, men det finns go...

Hur att byta blad på din Leatherman Skeletool, Skeletool CX eller Skeletool SX multiverktyg

Detta Instructable ger dig steg för steg om hur du ändrar bladet på din Skeletool multiverktyg. Stegen är densamma för alla versioner av Skeletool (standard, CX, eller SX) och alla år.Vänligen varnas att mixtra med din tool kan upphäva garantin. Om d...

Hur att byta blad på din Leatherman Wave, avgift eller Surge verktyg

Detta Instructable ger dig steg för steg om hur man byter bladet på din Leatherman Charge, våg, eller Surge verktyg. Bilderna kommer att följa en Leatherman Wave verktyg, men anvisningarna är desamma för alla tre verktyg.Vänligen varnas att mixtra me...

Hur att lösa in din Instructables Pro medlemskap koden

Hej och Välkommen till Instructables!Grattis på att få din Gratis Pro medlemskap!Om du är osäker eller om du har problem med på hur du löser in din pro medlemskap kod, är du på rätt plats.Låt oss komma igång!Steg 1: Lös in din kod! För att lösa in di...

5 kreativa tips: Hur att packa och flytta din doggy

på hyra A gräsplanen boxas, har vi sett vår andel av rörliga sällskapsdjur frågor: tråkigt husdjur, saknas husdjur och verkligen förbannad husdjur. Med över 80.000 flyttar klar, var ständigt frågade samma fråga hur flyttar jag säkert min hund? Var gl...

Hur att skämma bort dina eremitkräftor: mat Edition

glömmer köpa giftiga eremitkräfta mat på djuraffären, utfodring din krabbor en hälsosam och balanserad kost är jättelätt! Detta instructable innehåller 4 enkla sätt att skämma bort din hermies med mat. Det garanterade resultatet? Mer aktiv, frisk och...

Hur att ta hand om din söta hundar

hundar är garderoben djuret till oss. De är naturligt sympatisk och vänlig mot oss. Med undantag för vissa människor som inte gillar hundar.Jag vet att detta är tänkt att vara några söta bilder på hundar som jag gillar. Men jag kommer också ge dig nå...

Hur att förstärka din röst!

i detta instructable jag visar dig hur du förstärker din röst med en mikrofon för dator och en dator!Steg 1: leveranser 1.A dator2.A mikrofon3. INGET ANNAT!Steg 2: Setup Om du inte har din mikrofon ansluten tar mikrofonen och infoga jack i den rosa i...

Hur att tjäna "Host" din egen webbsida från din pc utan avmattning eller pengar!

Hej killar jag ville skicka detta för någon som tror som jag gjorde för sålång, "du har att betala för att vara värd för en webbplats" och jag menar inte en av dem bröt dåliga skämt gratis sidor du kopiera klistra in från mispace eller yoohoo.Ja...

Hur att plantera grönsaker eller växter (i krukväxt krukor)

här är en stor sak för frigjorda barn (som mig) som njuta av att få lite smutsig, men inte får av sina föräldrar att gräva ett hål i trädgården. Detta är också för personer som bor i surburan områden och hatar när ekorrar/fåglar/hoboes äta sina gröns...

Hur att aldrig förlora din TV-fjärrkontroll, även om du har barn.

Detta instructable förhoppningsvis visar dig hur du håller din fjärrkontroll exakt där du vill det;Jag har ingen kamera, och detta är min allra första instructable så förbarma.Jag hoppas du njuter denna lil' valp.Steg 1: först och främstförst av allt...

Hur att korrekt rengöra din lager

jag ser en massa människor som antingen aldrig rengöra sina lager, eller göra det felaktigt när de rengör dem. Jag har sett många olika sätt att rengöra dem, så jag tänkte jag skulle göra en standard för rengöring. Här är det, Njut!Steg 1: Ta bort la...

Hur att jämna ut din mushjulet

i detta instructable jag visar dig hur du bli av med det (vad jag tycker för att vara irriterande) Klicka på när du använder din Microsoft musens hjul. De enda verktyg du behöver är en liten, vass sax (du kanske har bättre lycka med en mattkniv) och...

Hur att ta hand om din Alex och Ani armband

jag vet detta är ungefär samma som den förra Alex och Ani instructable jag gjorde, men jag ska iväg för vårlovet och måste göra så många instructables jag kan. Så ledsen om detta är tråkigt, men jag fick några nya armband så hey, som ska muntra upp d...

Hur att ta hand om din Betta fisk

Betta fisk är kända för att vara tuff, men det betyder inte att du bör försumma dem. Omsorg för en betta om ganska lätt, och om du gör det ordentligt, din bättre kommer leva ett långt liv och det kommer vara väl värt det.Steg 1: Plocka din fisk Betta...

ARMBANDSUR reparation: Hur att reparera siffrorna på din klockan ratten när de har fallit bort

om siffrorna på din klockan ratten har fallit bort detta behändiga lilla handledning visar hur man fixar det...

Hur att plantera ett träd

denna video täcker idiotsäker, steg för steg instruktioner som hjälper dig köpa och växt träd på rätt sätt för ditt hem. Plantera ett träd låter enkelt nog, men de flesta har utsikt över enkla steg för att säkerställa en framgångsrik tillväxt....

Hur att stå upp till din ägg

detta är en annan riktigt enkel lösning att visa din dekorerade ägg. Allt du behöver göra, är få tillgång till en 3d-skrivare.Steg 1: Ladda ner på Thingiverse och skriv ut!Klicka på länken för att gå till thingiverse och hämta en annan riktigt cool d...