Hur att sluta förhala: University metod.Du vet det. Många saker att göra, du ens vet om belöning för arbetet och du är fortfarande inte inspirerad nog att ens börja göra något.

Jag har provat många metoder för att sluta förhala:

  • Planera arbetet göras kommande vecka och straffa mig för varje oavslutad uppgift i slutet av veckan.
  • Tilldela poäng för virtuell upplevelse för mig själv för varje komplett uppgift.
  • Många andra givande metoder som fungerar i datorspel.

Ingen av dessa metoder arbetat för mer än 2 veckor. Hur fan kunde jag arbetar för 3 företag medan de studerar på universitetet och nu, 5 år senare, är jag inte kunna tvinga mig själv att arbeta även för mitt eget företag?!? Så började jag vända min dagliga rutin på rutin från universitetet tider. Och det började att arbeta och det fungerar redan nu, efter 5 månader. Jag tycker därför det är en bra idé att sprida.

Sammanhang:

  1. I mitt eget land, Slovakien, university studenter oftast deltar skolan från måndag till torsdag, fredag är gratis och även lördag och söndag. Så har eleverna 3 lediga dagar per vecka.
  2. Eleverna har tidtabeller för måndag till torsdag och oftast 5 eller 6 ämnen. Total tid för ett enda ämne är 2 x 1,5 eller 3 x 1,5 timmar. Total tid i skolan är 15 till 18 timmar per vecka. Gratis schema ser ut så här: (se bild). (Det finns också en tom Excelfil bifogas.)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att sluta klippa själv? 4 saker att veta

Hur man stoppar skära dig själv är en mycket vanlig fråga fråntonåring och vuxen lika, det är klart att antalet personer som är egnaatt skada är ökar. Vad många inte är medvetna om är det faktum att det finnsenorm antal fräsar världen över. Det är in...

Hur att ange Instructables och Universal Laser Cutter tävling

vinnare tillkännageshär!Finalisterna har meddelat [/ blogg/BKYNJDDFB11L462/här]!Vad tänkte vi?!?Semestern är en perfekt tid att avsluta din Laser Cutter tävlingsformulär, och vi vill inte döma under våra semestrar familj.Så, vi förlängning av tidsfri...

Hur att sluta använda pappershanddukar, servetter och Baby våtservetter

du vet att du älskar det-disponibla bekvämligheten av en papper som finns till hands när du behöver den. Du vet att det är rent. Det är rätt storlek. Det är absorberande (typ av) och mjuk (inte riktigt), och alltid behändig (tills du kör ut). Okej, s...

Hur att sluta använda schampo (endast balsam-metoden)

Detta är en hur jag skrev ursprungligen på omghow.com.Schampo kan vara skadligt för ditt hår och hårbotten. De kan vara fulla av kemikalier och rengöringsmedel! Oroa dig inte, det finns sätt att rengöra ditt hår utan att faktiskt använda schampo. Här...

Hur att hälla en öl (inklusive metoder från en flaska och en kran)

så hur en häll en öl välSteg 1: Redo din kropp och själ många människor undrar hur att hälla en öl från någonstans till någon annan platsmånga människor som undrar detta undrar troligen just nu hur jag görOm du inte får som ska jag berättaJag är 13nu...

Hur du använder Verilog och Basys 3 för att sluta titta på

Jag har gjort detta projekt för en online-klass. Projektet är skrivet av Verilog. Den klocka generator, enable_sr (aktivera digit) och ssd (sju segment display) moduler tillhandahölls. Min uppgift var att skriva topp modulen och counter moduler att g...

Hur att marknadsföra ditt företag på Instagram

I år bestämde jag mig för jag ville komma tillbaka in i min hand broderi företag, att göra jiggy, och verkligen växa en följande på Instagram. I början av detta år hade jag ca 350 anhängare på Instagram. När detta skrivs, jag har lite över 1800 anhän...

Hur att upprätthålla / Immprove en lång sträcka relation.

Hej alla, dess mig Ethan här och alla jag ska göra är att försöka hjälpa dig, min kollega instructiblers. Nu kan du säga "Varför tror du jag behöver hjälp med detta"? Ja sir / lady (eftersom det finns några med intresse, inte att domaren.) du kl...

Hur att klickern tränar en katt

Utbildning djur faktiskt inte bara begränsat till hundar, hästar och slumpmässiga cirkusdjur, något djur kan i teorin tränas, så länge den har en längtan efter en behandling (ätliga samt andra typer av behandling. Vissa använder leksaker). Du kan äve...

Hur att rengöra din klättring rep!

Detta är ett projekt jag gjort för att rengöra min växande antal klättring repen, liksom många rep jag använder på min lokala scoutlägret klättring tower. Tidigare hade jag bara någonsin använt metoden "stor hink med tvål och vatten", tills jag...

Tips om hur att hitta fel i koden (fokus på DOS)

--Redigera--Lagt till ett enkelt sätt att få felmeddelandet på steg 1.Hej Karl scripters eller nyfikna medlemmar, detta är min guide om hur att upptäcka och korrigera fel i stora, komplexa kod.Detta är inte exakt en instructable, eftersom det inte lä...

Hur att Linda dina naglar och göra en fransk manikyr.

Att få naglarna insvept i salonger kan vara ganska dyrt, någonstans från $25-$100. Salonger brukar använda ett av tre typer av material: silke, glasfiber eller tyg. Anledningen för att slå in spiken är att ge styrka och skydda mot flisning och dela,...

Hur att återuppliva en bärbar 8-Track bandspelare

*** detta instructable tar hänsyn till att du har några mekaniska fingerfärdighet och en del erfarenhet av demontering hemelektronik ***lalala musik musik KERCHUNK!ödmjuk 8-track bandet, länge sedan överges till förmån för kassettband. de kan fortfar...

Hur man skalar en vattenmelon (Machete metod)

Fick en oväntad text från en vän som innehåller en meme av en skalade vattenmelon. Bara den färdiga produkten, emellertid. Inte säker om hur de fick till det punkt, men jag tänkte att jag kunde prova min egen metod. Lyckligtvis, jag hade redan en vat...

Hur att köpa från Kina

Sammanfattning:Det här är en guide till inköp ("sourcing") från Kina och arbetar med kinesiska fabriker. Antagligen blir det mest användbara för att människor som mig - entreprenörer utveckla en ny produkt eller starta ett nytt företag som behöv...

Intro - hur att designa och bygga en bambu last cykel (Box cykel - Bakfiets).

Bakfiets är en otrolig maskin. Jag förvandlades till dessa cyklar av Josh Muir av Francis cykler. Det är ultimat för varje dag ärenden, livsmedelsbutik resor och dragande barn runt. Den passar i cykeln körfält, det är vig och snabb, och är ett nöje a...

Hur att förbereda fikonkaktus

kaktusar anses generellt vara fientliga, ovänligt växter. Som, uppriktigt sagt, är förståeligt. De är täckta med taggar, de växer i fientlig, torra klimat. Även de adjektiv som används för att beskriva dem är obehagliga.Men kaktusar vill vara våra vä...

Hur att neutralisera kryddighet i munnen

Detta är en guide om hur man bli av med värmen i munnen när det blir outhärdligt att hantera. Detta innehåller en av de mest effektiva metoderna för att bli av med en hel del kryddighet med liten användning av drycker.Steg 1: Förstå kryddighetKryddig...

Banken fiske för havskatt, hur att fånga havskatt från The Shore

Bank fiske eller fiske från land är en populär metod för fiske efter havskatt. Inte alla sportfiskare har tillgång till båtar men som verkligen inte begränsar din förmåga att fånga havskatt om du tar rätt strategi.Videon är allt om catfishing från st...