Hur du använder LDD (Lego Digital Designer)Lego Digital Designer är ett trevligt program används för att göra virtuella Lego-modeller. Programvaran är designade och tillverkade av Lego, så det är inga problem. Det finns tre lägen. Dessa skulle förklaras vidare i detta Instructable, som jag ska göra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du använder kadens anpassade IC Design för att bygga den Schematisk bild av en Inverter

Designverktyget CadenceCustom IC virtuos är ett integrera krets designverktyg som designers kan designa form, storlek, etc av integrera kretsar före verkliga tillverkning. Syftet med detta instructable är att lära människor hur man använder virtuos f...

Hur får lego digital designer legos i autodesk 123d design

Hur man får lego digital designer legos i autodesk 123d design från AMMONIT A på Vimeo.Hur man får lego digital designer legos i autodesk 123d design från AMMONIT A på Vimeo. Hur man får lego digital designer legos i autodesk 123d design från AMMONIT...

LEGO emblem - hur du använder en badge/knapp maker

Hej! Jag är Hazel, Maker flickan! Jag älskar Lego! Och jag älskar märken också. Jag har lärt mig hur man använder en badge maker så idag jag ska visa dig hur du använder en alltför! Jag har också lärt mig att Amerika och andra ställen ibland använder...

Hur du använder Pepakura Designer

Självstudierna här beskriver Pepakura Designer.I fall söker du Pepakura Viewer tutorial, chef över här:Uppdaterad: 2013/01/13... 9 timmars arbete hittills :)Steg 1: Om du är ny på detta! jag vill skriva om skillnader i dragen av Pepakura Designer och...

Nr-Weld dubbel fat rökaren (och hur man använder det)

om du är någonting som jag, du har nog kört på detta problem:1.) jag behöver att röka kött. (Inte vill... Behöver.)2.) jag har inget begrepp om hur man svetsa och acetylen ficklampor kan lika gärna vara trollstavar.3.) jag är billigt.(Tja, som vi hit...

Hur du använder Bitcoins - peer-to-peer Internet valutan

frenzy har skrivit en fin liten introduktion till bitcoin, fokusera på gruvdrift sidan av Bitcoin .Men inte alla användare gruva för bitcoin. Detta "kompatibel kommer att fokusera på vad Bitcoin är, hur man får det och hur man använder den.Följande v...

LEGO Mustang-V (skapad i LEGO Digital Designer)

detta är min anpassade Mustang-V, berätta vad du tycker! Du en instructable, men som blir för hårt, eftersom jag använt Lego Digital Designer (LDD): http://ldd.lego.com/en-us/download/Grunder, kommentera och prenumerera!...

Hur man använder ett relä

Som en software engineer är hårdvara alltid svårt för mig. Men som min chef behöver mig mer information om hårdvaran, eller han skulle skjuta mig och köra mig igång, jag har att lära sig mer, med mycket grundläggande kunskap om dessa sensorer, skölda...

Hur du använder RGB Strip färgväljaren

I detta Instructables kommer jag visa dig hur du använder verktyget RGB Strip färgväljaren.Vad är RGB Strip färgväljaren?RGB Strip färgväljaren är ett verktyg som jag har skapat för att kontrollera färgerna i din lysdioder ansluten till en Arduino vi...

Hur du använder Autodesks Fusion 360 med Othermill för klippning av 3D-former

Nyligen, med några senaste utvecklingen vid universitetet jag ska gå, jag har fått tillgång till en hel del fantastiska verktyg. En av dessa är Othermill, en miniatyr 3-axlig CNC-maskin. Del av min nuvarande position program som makerspace manager är...

Hur du använder Skectup och 123D programmet att skapa din egen 3D pussel eller modell

Hur du använder fri programvara och en 3D-skrivare för att återskapa några av dina favorit saker i livet.Steg 1: Bestämma vad du vill göra Bestämma vad som ska skapa i en 3D-skrivare är lätt. Vad är ditt intresse, vad vill du hitta cool som du har se...

Hur du använder Epilog Mini laserskärare

Hej stötarna, idag vi kommer lära dig hur du använder den populära Epilog Mini laserskärare. Vi kommer att gå steg för steg från slår på maskinen för att med rätt inställningar för varje material.Här är en lista över de steg som vi kommer att gå över...

Hur du använder Instructables redaktör

I vår fortsatta strävan att göra Instructables redaktör lätt att använda, har vi en ny omgång av uppdateringar. Här är en nakna ben guide för att använda redaktör från början till slut.Steg 1: Starta en ny Instructable För att starta en ny Instructab...

Hur man använder en ljus beroende Resistor (LDR)

Massor av projekt använder en ljus beroende Resistor (LDR) att känna ljuset nivåer men inte riktigt fokus på hur de fungerar.Detta projekt visar hur du använder en ljus beroende Resistor (LDR) känna ljusnivåer, mäta dessa nivåer med Arduino och skriv...

Hur du använder Blender 2,71: grunderna

Hej, alla!Många av er har hört talas om eller känner till 3D-utskrifter, och kanske några av er har turen att ha tillgång till en 3D-skrivare. Normalt, när människor vill 3D skriva ut en del, de hittar en färdiga 3D-modell på platser som Thingiverse,...

Hur man använder den talande ES6928P röst erkännande System_Stand-ensam/nej PC REQ skulle

Hej alla! Välkommen till min Instructable!Tack för att ha en gåskarl. Ungefär åtta månader sedan, bestämde jag mig att en av mina nya satsningar skulle vara att skapa en röst erkännandesystem som kunde vara utbildad manuellt, och utan att ha till grä...

Hur man använder datorn registrerar - lektion 1 - bitars grunderna, maskering, logik verksamhet

dator register är svåra att använda, men värt att lära sig hur man använder. De ser ut som nummer, men fungerar som en serie av kryssrutor. Varje bit kan ha en annan funktion. Att sätta en 1 eller en check kommer att aktivera något. Ändra 1 till en 0...

Hur du använder IR-Sensor använder Op förstärkare och Arduino

vad är infraröd (IR)? Infrarött ljus är en elektromagnetisk vågrörelse som våglängd är mellan 0,75 mikrometer till 1000 mikrometer (1 mikrometer = 1µm). Eftersom infraröd är utanför synligt ljus intervallet, ser vi verkligen IR med blotta ögat. Det f...

Hur du använder Verilog och Basys 3 för att sluta titta på

Jag har gjort detta projekt för en online-klass. Projektet är skrivet av Verilog. Den klocka generator, enable_sr (aktivera digit) och ssd (sju segment display) moduler tillhandahölls. Min uppgift var att skriva topp modulen och counter moduler att g...