Hur du dra nytta av Lockerz och få massor av gratis sakerLockerz är en webbplats där du kan få gratis saker (se steg 5 för priser) av gör enkla uppgifter (dagliga poll, logga in, titta på videor) är det en inbjudan endast webbplats men det finns ingen anledning till oro du kan ta reda på hur till få en fri inbjuda i steg 2

* Jag är inte associerad med Lockerz på något sätt, jag vill bara dela denna webbplats med Instructables gemenskapen *

Se Steg
Relaterade Ämnen

Från skit till Craft - hur man dra nytta av nackdelen

I sommar jag bodde i Beirut och det verkligen stank. Missförstå mig inte, jag älskade att spendera tid i en av mina favorit städer! Jag älskade att arbeta med Wamda och spela musik med mina vänner under den inky skies ovanför min downtown taket. Men...

Hur du dra information du iPod och omsätta det i iTunes!

Säga att du sätter ditt ITunes-bibliotek på IPod, tänkande, Tja, ingenting. Men sedan, BAM, (Infoga datorproblem här som raderar ditt ITunes-bibliotek). Vad gör du? Du återställa datorn och IPod. Itunes-biblioteket är utplånade. Om detta scenario är...

Hur du dra bilder från Video

För er som inte vet kom jag ursprungligen till denna webbplats som en okänd youtuber söker synpunkter och feedback. Jag var positiva till en fantastisk gemenskap och på grund av tidigare erfarenheter var anställd som en Community Manager. Därför har...

Hur att fånga, rengöra och koka en fisk!

Steg 1: Hitta ett fiske hålHitta en fiske hål-jag gillar färska vatten fiske och fisk Uintah kickbergen för regnbåge, skära halsen och bäckröding.Ett bra fiske hål är där du kan se fisken simmar och hoppar. En långsam rörelse ström eller långsam plat...

Bygga en enhet som klipp på bältet och spårar hur mycket tid du spenderar i och utanför

vårt mål i detta stegvisa instructable är att bygga en enhet du kan klippa till ditt bälte och bära hela dagen. Denna enhet kommer att logga data att, när de hämtas till en backend-serversystem, kommer en rapport som visar plats historien om din dag...

Hur man väljer en titel och sökord för din instructable

Att välja rätt titel och sökord kan vara skillnaden mellan en instructable kommer på första sidan i Googles sökresultat eller krascha och bränna in fruktade nr-visningar i internets.Nyckelord och titel inte är det enda som kommer att avgöra popularit...

Hur att dra bort den effektivaste all-nighter!

Detta är skrivet som om du är för närvarande mitt i en all-nighter söker hjälp, eftersom ibland kan du behöver stanna uppe hela natten!Lite bakgrund:Jag är en collegestudent med lite sovande problem: om jag upp förbi en viss punkt, jag sover igenom m...

Hur man förlorar 100 + Pounds och hålla den bort för livet

flera år sedan, bestämde jag mig för att mitt liv var tvungen att ändra. Jag var väldigt överviktig, helt stillasittande och skäms över vad jag gett mig att bli. Jag hade varit på så många Dieter i hela mitt liv och hade alltid fått vikt tillbaka. De...

Hur man programmet AVR microcontrollers, Billigt och enkelt

Detta instructable kommer guide dig steg för steg hur du kör ett enkelt program i en ATMEGA mikrokontroller (uC). Om du don´t vet någon om hur koden lagras i microcontrollers, finns det i princip 3 steg du kan vidta och som vi använder för att förkla...

Hur man gör en enkel och billig pekskärmen stylus!

Hej igen alla! Har du någonsin ätit något fet och fick din iphone fet använder det? Köpa en penna från butiken kan vara över $6,00 bara för en ynklig! Du vill acess till din smartphone utan att göra en "greascreen" på det och inte spendera penga...

Hur man löser en skjuvning och ögonblick Problem

Detta instructable kommer att lära dig hur du löser för krafter och moment på en balk och hur man drar en skjuvning och ögonblick diagram för att stråla. En skjuvning och nu problemet är ett vanligt problem i en teknisk kurs som använder olika grunde...

JURY DUTY: Hur att få dina walking papper och andra tips

En testversion av en jury av sina kamrater är en rättighet för varje medborgare i Amerikas förenta stater under vår konstitution.Jag har arbetat inom rättsväsendet i de civila och brottmålsdomstolar sedan 1993. Under den tiden har jag utvecklat en fö...

Hur man väljer, använda och förbättra en 3D-skrivare

Detta instructable innehåller mycket information jag har samlat på 3D-skrivare och deras användning. Viss information är bara relevant för Prusa Mendel I2, eftersom jag bara har en Prusa Mendel I2 och således vet jag mycket om denna typ av 3D-skrivar...

Hur man beräknar kumulativ frekvens och ritar en kumulativ frekvens kurva

Förståelse kumulativ frekvens och kumulativa frekvensen kurvorKumulativ frekvens är ett begrepp som används i flera discipliner, inklusive forskning psykologi, för att hjälpa data analytiker bestämma den totala frekvensen av någon form av förekomsten...

Hur man gör stativ Iphone och Samsung Smartphone

Hur man gör stativ iphone och samsung smartphone med rakbladYouTube-videor...

Hur till ren Laptop fläkt och tillämpa termisk pasta på CPU och GPU

för några veckor sedan jag upplevt problem med Flash Player orsakar min laptop att stänga på grund av överhettning som CPU-användning-topp på ytterst. Jag märkte trenden om Flash när jag vände på systemet och öppnade ett facebook spel, särskilt för F...

Hur man lägger musik, videor och bilder på en Nintendo DS

i detta instructable, du kommer (förhoppningsvis) lär att sätta videor, musik och bilder på din ds. När du får kläm på det, faktiskt ganska enkelt. nu... på med inlärningen!EDIT: för dig som bara behöver en omvandlare, bläddra ner till botten och hit...

Hur till få Rid av sniglar och sniglar

sniglar och sniglar är förmodligen den mest förödande insekten till trädgård och växter.Döda sniglar och sniglar med bekämpningsmedel (så kallade medel mot sniglar pellets) kan vara mycket effektivt, men det är också förödande för djurlivet, din säll...

Hur man döda Fire Ants och begå folkmord

detta Instructable är en strimma av hopp för haters av att de flesta lömska av myror, FIRE ANTSteg 1: Ord:Nu, innan du hoppar till slutsatser, jag tror att alla djur har ett syfte och plats (allmänt rätt bredvid potatismos och brunsås: D), men när de...