Hur du förnyar teak trädgårdsmöblerTrots att teak är en av de mest motståndskraftiga yttre timmer på grund av dess höga olje-innehåll, behöver detta trä också lite underhåll för att hålla trädgårdsmöblerna från vändningen grå och torr.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man förlänga livslängden på trädgårdsmöbler, även på vintern

Trädgårdsmöbler i princip tillverkade för att tåla väder; regn, snö, föroreningar... men det är uppenbart att hans liv beror en hel del hur vi hand det.I detta instructable jag vill erbjuda några viktiga rekommendationer när man tänker på livet för v...

Hur du förnyar ditt gamla bleka converse

jag kommer att lära dig att killar och tjejer hur du förnyar ditt gamla bleka converse. Och för under $1 alla du behöver göra är chef över till din 99 cent butik och köpa en svart hår dör kit. Enkelt? PS jag gjorde ett kladdigt jobb. u kan göra bättr...

DIY utomhus trädgårdsmöbler

Med enkel tillgång till verktyg och material för DIY entusiaster, har att göra utomhus trädgårdsmöbler blivit en växande trend som många gillar att ta på som ett alternativ och prisvärt alternativ för utemöbler.Med några grundläggande elverktyg och p...

Hur du förnyar kattmynta leksaker

"Din tuggummi förlorar sin smak på sängen post över natten"?Det är titeln till en mycket gammal sång. Men det gör en punkt, vill du återanvända ditt tuggummi under flera dagar eller veckor? Det skulle få lite inaktuella ganska fort.Det borde var...

LASTPALL TRÄDGÅRDSMÖBLER

Fortsättning på mitt förra Instructable, behövde jag en tabell att gå med på min pall pallar att avsluta den dining set redo för sommaren, som med tanke på att jag bor i England kommer förmodligen bara pågå en vecka.Steg 1: Super enkelt projekt! Dett...

Upcycled trädgårdsmöbler

fantastiskt vad ett lager färg kan göra att trötta gamla möblerSteg 1: Innan... sorgliga gamla stol behöver lite näring... Lätt slipas ned bord och 4 stolar att säkerställa färg tog i trä. Medelhög lönegrad sandpapper är bra för detta.Används en mjuk...

Hur med 10' x 10' Visa monter möbler handelsregler?

Navigera konster och knep av utställaren förordningar kan vara tråkigt och frustrerande arbete, särskilt för en novis utställare.Luftburna grafik kommer att presentera dig de särskilda reglerna för med skärmar och möbler i en 10' x 10' monter vilket...

Hur faux paint antika nödställda möbler [video]

detta är en 3,5 minut YouTube video jag filmat och redigerat på tekniken jag använder för målning möbler att se gammal. Det sliter genom processen ganska fort, men jag tycker det visar allt att den behöver.Ta en titt och låt mig veta vad du tycker, a...

Hur till tåg din hund ordentligt

Mest sällskapsdjur egendomsrätt kommer någon gång uppleva en sällskapsdjur med en okrossbar anda. Min första hund ville inget annat än att lyda och inlärda kommandon och tricks med lätthet. Min andra hund, dock skulle göra något sådant. I detta instr...

Hur man skapar en Modern och samtida hem

har ett modernt hus är i ropet nu, det är inte bara snygga och funktionella men det är också en nödvändighet. När var senaste gången du använde internet genom att ansluta datorn till telefonjacket? Det handlar om trådlösa nätverk, hem nav, cloud comp...

20 enkla sätt att spara - A User vänlig Guide

den bara "lätta pengar" i denna värld, för arbetarklassen människor, är de pengar du sparar. Arbetet är hårt, men spara pengar inte. Jag är visserligen lat när det gäller budgetering. Jag gillar också, spendera pengar, så det är svårt när jag ha...

ECHO Chia husdjur hund kostym

Cha Cha Cha Chia. Detta är Echo, vår lilla Chia husdjur. Detta är en ganska enkel kostym att skapa.Steg 1: Kostym är huvudsakligen en process i två delar. Först du gör den keramiska terrakotta ser ben, och sedan göra en Chia anläggningen skal.En utom...

Brände hål möbler för din trädgård

Hej makerfriends!Jag är en Instructable fan sedan 2010, och jag har alltid velat skriva en instructable. Jag märkte att det finns en ny tävling som kallas "bränna den! TÄVLINGEN"... Ett perfekt tillfälle att börja! Med detta projekt jag ska visa...

Skapa stolar från skrot

Dessa har gjorts av många och är ganska vanligt på de DIYer Internetnärvaro men detta är min ta på en favorit.De kan backas upp högt, lågt och mysiga bar avföring, snygga trädgårdsmöbler och många fler.Du har valt.Allt du behöver är en kvarn och en b...

Järnskrot uteplats tabell

ett par år sedan, jag hittade en fantastisk bit av järnskrot på bärgning gård - en tillgång galler, något som ett brunnslock eller storm avlopp täcker. Det handlar om 36-inches över, och bäst av allt, säger "Fara HIGH VOLTAGE" på det!"High-...

Spike genom magen kostym

som vanligt glömde jag att börja dokumentera min kostym från början så jag har börjat när jag mindes. Dess alla ganska rakt fram men om du har några frågor tveka inte att fråga.Denna dräkt är en trevlig effektiv quicky om du har lämnat det för sent f...

Göra en nattlampa från trasiga glas

alla vet talesättet "när livet ger dig citroner, gör lemonad." Väl ungefär ett år sedan gav mig liv glas, ca fem gallons av det. Jag hade bara kastat en fest och hade alla mina trädgårdsmöbler fortfarande på mitt däck från föregående natt när vi...

Pizza sås kan ugnen

smälta aluminium för $3 och några tiggeri!Steg 1: Tiggeri och köpa Såsen kan gjuteriDetta är ett riktigt roligt projekt som inte tar mycket tid alls och när klar kan du smälta metall!:: Warning::This aktivitet innebär brand och mycket höga temperatur...

Lastpall återvinning: Växt bokhylla

här är ett lätt projekt att återvinna en lastpall i en liten vertikal trädgård. Efter mina växter växa ser det förhoppningsvis grönare.Steg 1: Ta bort styrelser att skapa utrymme Borra ut naglarna med en borrmaskin, då dra upp i styrelserna med en ha...