Hur du ger din Mii olika färgade byxordetta är min första Instructable och det kommer att berätta hur du ger din mii olika färgade byxor! De är oftast alla standardfärg, svart, men med några Hex redigering, kan du göra sina byxor några olika färger.

Vad är en Mii?
En mii är en avatar för användning på Nintendo Wii. MIIS görs i Mii Channel på din Wii.
Vissa spel använder mii bort av din Wii som tecken i spel.

Vad är Hex koden?
Hex-kod (faktiskt kallas hexadecimalt) är ett talsystem med basen 16 (Hex = 6 Dec = 10 6 + 10 = 16 thus basen), som använder siffrorna 0-9 för att representera siffrorna 0-9 och bokstäverna A-F att representera siffrorna 10-15.
Så när du räknar, är det: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, A, B, C, D, E, F, eftersom A = 10, B = 11 och C = 12 och så vidare.
Hex koder vi använder i detta Instructable ser ut så här: 00000000 eller såhär: 0x00000000.
"0 x" är det är eftersom i programmeringsspråket C "0 x" innan en sträng av siffror säger programmet eller vad du skriver, att vad som händer är Hex (och det är en liten vana till mig...)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du ger din Nerf Maverick mer makt

Steg 1: demontering Hej alla. Detta är min första instructable och hoppas ni gillar den. Detta är hur du ger din nerf maverick mer makt istället för att få en våren ersättning. Men ta först isär din maverick.Steg 2: Ta bort skruvarna från grundning h...

Hur du ger din gitarr A anpassade måla jobb

när jag först började spela gitarr, jag spelade ett billigt epiphone Les Paul p90. Senare köpte jag en Ibanez Gio, som har varit min gå-till gitarr eftersom. En dag, fick jag trött på den ursprungliga rödfärg ordningen i min Epiphone, så jag beslöt a...

Hur du ger din hund en Awesome bad billigt!!!

Hi everyone! Om du vill skämma bort din sällskapsdjur, öka din relation med dem, göra dem och dig själv lycklig, eller helt enkelt få dem att lukta bättre, då har du kommit till rätt ställe. I detta instructable jag kommer att visa dig hur du ger din...

Hur du ger dina möbler en gammal look

Här är vad du behöver:→sandpapers-60, 80 och 120 grus→sanding block→finish för att förstora→acrylic och trä färg→Rags→Protective glasögon→Dust mask eller respirator→Wear gamla kläder att du inte misstycker att få dammiga och kanske färgas.Steg 1: sli...

Hur du ger din råtta ett liv i lyx

om du vill att din råtta till vara glad throuought deras liv, Följ dessa steg.Steg 1: bur Köpa dem största buren du har råd, helst en tråd bur för bättre ventilation. Råttor kan enkelt fly från brett bur fladdermöss, så var försiktig! de kommer också...

Hur du ger dina växter ett lyft på antioxidents med grönt te.

ge dina växter ett uppsving av antioxidents ta 2 koppar vatten i en mikrovågssäker kopp och lägga till en grön te påse. så din ganska mycket att göra en kopp te... för 2 och 1/2 min. när gjort kyla i kylskåp för 30 min. nu Häll runt stammen av din an...

Hur du ger din chef en gåva teatraliskt

häromdagen min chef bad mig att skriva honom ut en större version av Tors hammare finns på Thingiverse, specifikt: http://www.thingiverse.com/thing:17922. Vi har en liten version av vår butik i receptionen, och han ville ha en större att visa upp vår...

Hur man ger Bluetooth till dina projekt

I denna video kommer vi att titta på hur maskinvara är ansluten för RN-42-DS Bluetooth-modulen. Jag kommer att visa dig hur du ansluter din enhet så kan du skicka tecken via bluetooth och läsa dem från modulen med RS-232.Datablad http://ww1.microchip...

Hur man ordnar din farbror Milton myra gård

kan vara lätt, kanske inte, men jag ska visa dig min detaljerad beskrivning av redo din myra gård.Så jag fick denna myra gård i julklapp, men jag kunde inte få några myror förrän i maj till juni så jag hade skickat dem runt i slutet av maj och slutli...

Hur: Fånga dina minnen i Full 3D!

Min syster hade nyligen ett bröllop, och jag ville göra något speciellt för hennes bröllop som några, om alla människor hade. Vad kan detta vara?Självklart är det viktigaste du kan ta från ett bröllop minnen. Minnen, men bleknar med tiden, och du beh...

Mina två cent för hur du sparar dina kronor och ören

pengar. Som skulle ha thunk som vi skulle vara i den här röran. Som mest, din förmodligen känna sting av denna ekonomiska kris. Säljer saft på gatan hörnet kommer inte att täcka den. Vi behöver några åtgärder. Vi måste gå tillbaka till grunderna. Vår...

Hur man bygger din allt riktigt riktigt snabbt

några år sedan, skrev jag ett kort dokument om metoder för snabbt tillverka delar av mekaniska system med titeln hur till bygga din Robot verkligen riktigt snabbt. Det var något till studerande på MIT: s 2,007 inledande design och tillverkning klass...

Hur du ändrar dina datorer IP-adress och vara anonym Online

Denna handledning kommer att visa dig hur du kan ändra dina datorer IP-adress på ett sätt där datorn är dold online och du får till webbläsare webben i fullständig sekretess, säkerhet och anonymitet.Innan du lärt hur till ändra din IP-adress måste du...

Hur till redigera din Myspace bakgrund

med Myspace att vara lika populärt som det är, många webbplatser växer upp erbjuder färdiga profilerar orienteringar som du kan kopiera och klistra in på din profil så att det ser bättre. Detta instructable är för dem som vill gå sin egen väg och skr...

Hur man målar en Camouflage-färgad mönster med rost effekt

Jag har blivit ombedd att göra en kompatibel av hur man målar en Camouflage-färgad mönster med en rost effekt som i min... Tja, är här det!Steg 1: Material du behöver Du måste i allmänhet för rost-effekten:Aibrush (jag kommer att använda Sparkman 2,0...

Hur man startar din första Mini Kombucha bryggeri

Älskar den syrliga smaken Kombucha men hatar att betala de höga priserna för denna rika fermenterat te späckad med antioxidanter och goda bakterier? Du kan enkelt starta din egen kombucha mini bryggeri för mindre än femtio dollar, inklusive din utrus...

JURY DUTY: Hur att få dina walking papper och andra tips

En testversion av en jury av sina kamrater är en rättighet för varje medborgare i Amerikas förenta stater under vår konstitution.Jag har arbetat inom rättsväsendet i de civila och brottmålsdomstolar sedan 1993. Under den tiden har jag utvecklat en fö...

Hur man rida din cykel i stil

INTE MER PÅ DETTA:"Jag skulle cykla till arbetet/the party, men då skulle jag ha att offra min slammin' stil och byta den mot något mer cykel-vänliga get-ups."MYCKET MER AV DETTA:"Har du sett mig på min cykel nyligen? Jag bara frågar efters...

Spåra hur långt din Hamster körs

har du någonsin undrat hur långt din hamster går varje dag? De flesta hamstrar (som min) älskar sina hjul. Tänk om det fanns ett sätt att spåra hur långt din hamster sprang i dess hjul? Jo det är! Och allt du behöver är ett par dollar i delar som du...