Hur du Mod en Nerf Nite Finder Ex-3 med en limmad fatA Nerf pistolen, helt enkelt, en plast leksakspistol som skjuter skum dart. Pistolen räcker dock inte alls lika stark som vi vill, och, out-of-the-box, presterar långt ifrån sin förmåga. Hasbro har installerat en tredelad "air strypningen" med en fjäder, sakta ner luft kommer ut ur pistolen. Idag, ska jag visa dig hur du ändrar denna pistol, även med en limmad fat.

Observera : Denna mod är nu mycket svårare att göra med tillägg av limmade fat och är avsedd för mer avancerade hantverkare / verkligen beslutsamma människor. Läs igenom steg 4 och 5 innan du startar om du känner dig osäker.

Varning: Jag strävar efter att vara så tydlig som möjligt beskriva denna ändring. Fortsätt på din egen risk och med försiktighet, eftersom jag inte tar ansvar för eventuella skador på någon pistol eller något verktyg som används.

Jag skapade detta Instructable efter att ta reda hur många ändringar på nätet är föråldrad, och hänvisningens. Jag hoppas detta hjälper dig i modding din Nerf pistol.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du ändrar en Nerf Nite Finder med gummiband

detta Instructable visar dig hur man gör din Nerf Nite Finder skjuta dart längre än någonsin med endast två gummiband!Steg 1: * varning *DENNA ÄNDRING KUNDE POTENTIONALLY SKADA DIN NERF PISTOL OM ALLTFÖR MÅNGA GUMMIBAND ANVÄNDSHÖGST ÄR 4 GUMMIBANDSte...

Hur till super mod Nerf Nite Finder

Hej alla nerf fans! I detta Instructable kommer du lära dig hur man "super mod" Nerf Nite Finder.UPPMÄRKSAMHET ***När du är klar modding pistolen kommer att skjuta mycket snabbt och trotsigt kunde ta någons öga ut. Var försiktig när du är i krig...

Uppgradera Nerf Nite Finder för att använda LASER

nerf nite finder är ganska bra - dess enkelt moddable, och relativt billiga. Emellertid rikta ljus är... patetiskt? Anemiska? Värdelös?Så hittade jag en billig laser module och här är hur det passar...Steg 1: Få delar Du behöver en nerf pistol att än...

Hur till mod en nerf IX-1 reflex!!

i detta instructable jag ska visa er hur till mod en nerf IX-1 reflex. Detta är min första instructable, vara så trevligt.Här är en bild från färdiga nerf gun:Steg 1: Skaffa material För detta mod, behöver du:-din nerf IX-1 reflex-tejp-sax-skruvmejse...

Hur du mod en nerf nightfinder

Detta instructable kommer att lära dig hur du mod en nerf nightfinder ex3. Detta gör pistolen mycket kraftfull och potentiellt smärtsamma. ledsen för bilderna jag använde en äldre kamera.Steg 1: material de material du behöver är1. #1 phillips skruvm...

Min nerf nite finder

detta är min nerf nite finder jag har bort luft restrictors och har utsträckt ut våren skjuter det kanske dubbelt vad det gjorde. Okej så här är orsaken im utstationering jag behöver hjälp försöker göra detta till ett gevär för skojs skull. Jag har n...

Hur man gör en koppling Mod till din Nerf Nite Finder

Hej alla! Det här är på att göra en koppling mod till din Nerf Nitefinder så att du kan byta ut fat! Jag kommer antagligen att lägga upp en video på hur man gör en speedloader snart. Länkar till mina andra Nerf Nitefinder mods:http://www.youtube.com/...

Nerf Nite Finder mod

denna mod är en CPVC koppel och dra förlängning mod, gjorde jag en våren ersättning men inte i denna handledning. Dess en äldre nite finder och jag ville fortsätta leta sam som möjligt, men i slutet jag slutade minimera det.Steg 1: Öppna din blaster...

Nerf Nite Finder Pistol Sniper (AR bort, fat, räckvidd)

Hej alla!Detta är min modded Nite Finder.Det har följande funktioner:AR bortFat + brottHemgjord räckviddTejp som täcker Några gummiband för extra punchJag kommer att visa hur man gör detta pistol i följande steg.Jag kan inte riktigt meassure sitt sor...

Hur du mod din xbox controller att lysa upp med lysdioder när det vibrerar

detta är min första instructable på hur du mod din xbox controller.Jag hoppas du njuter!Obs: Jag gjorde redan mod till min styrenhet då jag gjorde läraren så några steg och deras bilder är lite skakig men jag tror det är bra nog.Steg 1: material dett...

Modding NERF Nite Finder EX-3

detta är den lättare väg till mod här pistolen. Första steg som alltid, ta isär. Massor av skruvar, hålla reda på dem, glöm inte metallen lite på handtaget.Steg 1: Fat Inuti tunnan hittar du ett fat inlägg. Få några nål näsa tång och vrida den ut.Ste...

Hur du mod en Nerf Longshot CS-6

detta är en instructable om hur man gör följande till din Nerf Longshot CS-6:~ Öka utbud med 25%~ Öka effekten med 35%~ Göra ett 14 nerf dart klipp~ Minska vikt till din pistol~ Göra det svalareDenna pistol är för närvarande ett pågående arbete (V1),...

Hur du Mod din Nerf NiteFinder: stärka och nya våren

Hej alla! Denna video visar var att sätta epoxy kitt och var du kan få din starkare fjädrar. Jag glömde att tillägga att du kan använda #49 våren från Ace hårdvara och K19, eller K25 från McMaster. Jag insåg också att ljudet var mycket rusade, så att...

Hur till mod en nerf dart eld i din Longshot CS-6.

Detta är min första instructable och en extremt lätt.En dag jag tröttnade att kontrollera om walmart hade någon "effektivisera" dart för min longshot, varje gång jag går de säger theres inget i lager eller de bära inte dem längre, så jag bestämd...

Hur till Mod A Nerf Maverick

Steg 1: skruva Första är att skruva bort alla skruvarSteg 2: demontering Efter att du skruvade skruvarna nästa steg är att ta en del kroppenSteg 3: Suplies Det enda du behöver göra detta mod är fem öreSteg 4: Att sätta Pennies i Höna du ta den isär k...

Enkel Nite Finder Mod

denna mod för Nerf Nite Finder är för alla, även om du aldrig har ändrat en dart pistol innan. Detta endast går ungefär hälften så långt som du kan gå med en Nite Finder, så också kontrollera andra mods innan sade: "Jag är klar." Allt du behöver...

Hur till mod nerf elit kulor

hoppas du njuta av det!Steg 1: Först måste du en nerf elit kula och en tummen please.Steg 2: Andra ta orange eller grön spets.Steg 3: Nu bör det se ut så här.Steg 4: Nu, få tummen tack Aline det precis som så...Steg 5: Nu sätta tummen tackel i kula.S...

Hur du mod en vulcan bälte

i detta instructable jag ska visa dig hur till mod en nerf vulcan bälte. Det är ganska enkelt, tar inte mycket tid och fördubblar nästan spänna. Kommentera gärnaSteg 1: material allt du behöver är1. vulcan bälte2. nålen nosed tång3. knivSteg 2: ta bo...

Nerf gun Nite finder Mod

ändra en nite finder nerf pistol så att du kan hålla den lite med ut oavsiktligt bränning.Steg 1: material Du behöver en borr eller remer, en momentan switch, en nite finder nerf pistol, en skruvmejsel, vissa tråd och en lödkolv (jag bara tvinnade ka...