Hur du sätter en mikrofon stativ till en Cymbal stativefter att ha avslutat min hi-hat stativ framgångsrikt, jag behövde ett stativ för min crash cymbal. Vi råkar ha samlat en hel del mic stativ (och, ironiskt nog, inga mikrofoner), så jag tänkte det enklaste sak att göra skulle vara att återanvända ett av dessa som en cymbal stativ.

Jag spenderade mindre än $4 på hårdvara för detta. Jag hade redan mikrofon stativ och gängstång och resten köpte jag från den lokala järnhandeln. Bygget var mycket enkelt och tog mindre än 5 minuter att sätta ihop.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du sätter en gammal datormus till en katt leksak

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du sätter en gammal datormus till en katt leksak.Steg 1: Få material Här är en lista över saker du för detta projekt:En gammal datormus (något slag kommer att fungera men den)En fot eller mer av trådVerkty...

Hur du sätter samman en 1W till-5 9mm Laser brännare modul

detta instructable visar dig hur du sätter samman en laser modul med en till-5 Laser Module, vilket generellt kan bli antingen en 1W 808nm eller 1W 405nm diod. Men någon 9mm diod kommer att göra.Denna metod kräver användning av en press, men det reko...

Hur du sätter Adunio-baserad robotarm till en 3D-skrivare och iphone 6s i en PTZ camara

Efter dag och natts hårt arbete gjorde vi slutligen Dobot arm en hög precision 3D skrivare! Det skiljer sig från den traditionella Delta och XYZ 3D-skrivaren. Det kan vara den första stationära robotarm som kan användas för 3D utskrift! Vi har bevisa...

Hur du sätter din gamla Grill till en Planter

efter 22 år eller så, våra Globe Café Grill slutligen slutade fungera. Min man ville verkligen inte att ställa ut på trottoaren för papperskorgen pickup, så han frågade mig vad vi kunde göra med den. Naturligtvis, eftersom jag förvandlas allt till en...

Hur du sätter en Millennium Falcon till en PC!

jag ville bygga en unik dator att ansluta till min TV att titta på filmer. Jag sökte på Internet ett tag försöka få en uppfattning om vad jag kunde göra det av och slutligen sprang över 1979 Kenner Millennium Falcon. Medan jag letade hittade jag bara...

Hur du sätter det gamla Scannner till en Portable Emergency ljus

i detta Instructable jag kommer att visa du hur till vända att värdelös gammal Scanner i A användbara lampa jag byggde min ur några delar jag hade sparkar runt men bara som enkelt gå ut och köpa The delarSteg 1: Nödvändiga delar och verktyg För detta...

Hur du sätter en sax blad till en hopfällbar kniv

I denna tutorial ska jag att visa dig hur jag tog en sax blad från ett par gamla trasiga sax och gjorde den till en liten men funktionella nyckelring folding knife!För det första ber jag er att titta på YouTube-video som visar varje steg mycket bättr...

Hur du sätter trä stämplar till platsbesparande användbara frimärken med Mount N' stämpel skum

Detta är en fantastisk produkt som alla konsthantverkare behöver ha, inte bara kommer det att spara din båt stämpling lagring men det att du kan börja använda alla de skogsbevuxna stämplar du inte har använt i åratal! eller bara lägga till en tillbak...

Hur du sätter en T-shirt till en axelryckning

jag visste att det var för bra för att vara sant när jag köpte denna T-shirt på Dollar Store. Det krympt för att bli för kort första gången jag tvättade den. Åh, men jag älskade färgen, jag se riktigt bra i denna färg. Så jag satte det kom sätt tills...

HANDLEDNING | Hur du sätter din Tank Top till en klänning

om du har en gammal tank top hängande i garderoben, inte kasta bort det! I stället göra det till en söt liten klänning. Detta är hurFör mer information kolla också in http://www.pinkchocolatebreak.com/2012/09/tutorial-how-to-turn-your-tank-top-into.h...

Hur du sätter CRAYOLA markörer till pennor.

Till dag jag kommer att visa dig hur man gör crayola pennor.Verktyg:-Mager CRAYOLA markör-Pennor-SissorsDetta kommer att ta mindre än 5 minuter, så samla dina verktyg och ha kul! :)Steg 1: förstörelse! :) Step one:Först ta bort den nedersta delen av...

Hur du sätter en T-shirt till en flickas kjol

min 6-åriga dotter älskar kjolar. Hon har burit dem ca 98% av tiden sedan hon var 2 och informerade mig om att "prinsessor inte bära jeans", tillsammans med det ansikte som betyder, "vad för slags idiot förälder är du?". Prinsessorna ä...

Hur du sätter en gammal halsband till en Chic grimman topp

se mer tutorials på Grosgrain.Har du en gammal cami eller grimma toppen som du inte bär längre?Har du en bit av kostym smycken som bara sitter på botten av din halsband högen? Varför inte slå två flugor i en smäll och göra en chic ny grimma toppen? M...

Hur du sätter en monterad Tshirt till en Cami

förvandla en tråkig tshirt till en cami med denna bra handledning (mycket mycket mycket liten bit av sömnad)Steg 1: Första, Se till att du har en monterad Tshirt, sax, sharpie, och nål & tråd. (katt krävs inte: D)Slå den skjorta inifrån och ut och kl...

Hur du sätter en Red Bull till en blå katt!

Okej, detta är vidunderligt dum, men jag bara råkade på detta häromdagen, och hade aldrig sett det förut.Steg 1: starta! Först, ryck fliken pull off en burk Red Bull.(Jag säger dig, jag vet detta är dum. Men det är också ganska cool.)Se att utklipp?...

Hur du sätter 2 tändare till en lightercycle

här är instruktionerna för att göra detta awesome lightercycle med 2 tändare ~Steg 1: Dessa är de delar som du bör ha efter nedmontering tändarna.Viktigt : Använd extra noga när du demonterar tändarna! Använd bara tömt tändare, och vara medvetna om d...

Hur du sätter din bil askfat till en Audio Input

detta är ett roligt projekt så länge som du inte en rökare. Räkna ut vad gränssnitt du behöver kommer att vara prioritet nummer ett. Detta är en bra ändring om du går på långa resor och Don 't för att få alla dina CD-skivor med dig.Du behöver...01. S...

Hur du sätter en ThinkGeek skrikande apa slangbella till ett Bluetooth-Headset

har du någonsin varit uttråkad av de vanliga plast Bluetooth headset? Efter ett tag får de ganska trist och tråkig. Detta instructable visar dig hur du sätter en ThinkGeek Ninja apa till ett headset som är inte bara snygg, men innehåller en egen ladd...

Hur du sätter din NOOK färg till en android tablett

Hej, detta instructable visar dig hur du sätter din NOOK färg till en android tablett.Här är vad du behöver16 GB micro SD-kortMicro SD-kort adapteren datorWin32 disk imageren vrå color(obviously)Steg 1: Ladda ner nödvändiga filerFörst måste du hämta...