Hur får man tillbaka på en viss Smart Alec som Unplugged hårddiskenen god vän till mig "thegeekkid" publicerade nyligen en instructable "The Extreme Desktop Computer upptåg", där han visade hur man gör en dator "crash" under stöveln upp förlopp. Jag var hans testpersonen för detta tilltag, och han gjorde det när jag var halvvägs igenom veckan i en stor produktion. Naturligtvis fick jag tillbaka på honom riktigt bra, och återbetalningstiden inblandade några "hacking" lösenord och sådant. Eftersom jag vägrar att dela med allmänheten hur till hacka, jag var tvungen att komma med något jag kunde Visa allmänna offentliga. Här är det! :) Detta kommer att göra skrivbordet aldrig visas när någon loggar in i deras dator och det kan göras på varje windows-operativsystem som jag kan tänka på.

För detta "tilltag" behöver du någon form av en "levande operativsystem" (något du kan köra från en flash-enhet eller CD). Jag rekommenderar antingen Knoppix (något någon dator tech bör ha i sin verktygslåda ändå), eller hundvalp linux, men du kan använda vad du vill. Jag kommer att använda Knoppix i detta instructable.

Jag är inte ansvarig för något som kan hända med din dator på grund av detta "tilltag", emellertid; Jag har spelat med den på virtuella maskiner en hel del och jag har aldrig stött på ett problem. Om av någon underlig anledning du kör in i ett problem, post behaga den i kommentarerna och jag hjälper dig att fixa det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur får man en vasektomi

detta blir förhoppningsvis en smärtfri introduktion till processen för att få en vasektomi. En vasektomi är ett seriöst företag och bör betraktas som oåterkalleliga. Någon goggle värdig bilder länkas för att skona betraktaren.Steg 1: Besök din vanlig...

Hur och vad man ska bärgning från torktumlare (torktumlare)

detta är min allra första instructable!Hur och vad man ska bärgning från en torktumlare (torktumlare).Förhoppningsvis kommer detta vara till viss nytta för någon.Njut!(Ursäkta stavning och grammatik misstag, engelska är inte mitt första språk och ock...

Hur man gör windows xp ser ut som vista

Hur man gör Windows Xp att se ut som Vista74Betygsätt eller flagga här sidan Tweet härAv ChristofferEfter den framgångsrika lanseringen av windows XP satt microsoft ny standard för dess operativsystemet "Windows". XP var packad med alla de funkt...

Hur får man en gratis Yacht

låter omöjligt? Är det inte.Snart kommer du att ge dem bort dig själv.Här är innehållsförteckningen för hela historien:Kapitel 1: Hur får man en gratis YachtKapitel 2: Jungfruresa av gratis båtenKapitel 3: Fixa trasiga Stix och andra TrixKapitel 4: u...

Hur man gör själv ser ut som en zombie(tested)

hur man gör själv ser ut som en zombie. IV gjort detta några gånger och dess mig i några av bilderna.Steg 1: leveranserOK så du kommer att behöva några material och tålamod och tid-papper eller frigolit plattor-falska blod-spraya blod-clown vitt smin...

Hur får man ett lånekort i Boston

bibliotek är fantastiska. Du kan ha glömt detta någon gång i din skolgång, när en ansträngande all-nighter ersatte alla fina minnen som du kan ha haft för storytime i förskolan. Jag uppmanar er att tänka om. Det finns böcker, filmer, tidningar, klass...

Hur får man den "Film/Film Look" med iMovie 6

jag vet inte om dig, men för en lång tid, när jag såg en film och jämförde den med en Sportspel eller något på TV, jag kunde alltid se en skillnad. På något sätt såg filmen som en film och TV: N visar såg som en vanlig gammal TV show.I detta instruct...

Hur man gör ett kalejdoskop med vad som finns i en lärare utbudet garderob

i detta instructable ser du hur lätt det är att göra ett kalejdoskop, med hjälp av saker du kan hitta i en lärare garderob. Det är supper lätt och massor av kul.Steg 1: Hur man gör ett kalejdoskop med vad som finns i en lärare utbudet garderob Steg 1...

Hur man använder PS3 intern minneskortläsare som en USB-enhet på din dator

först och främst detta är min första Instructable (yippie!), jag är säker det kommer finnas gott framöver.Så jag hade en trasig PS3 och ville göra några användning av de arbetande komponenterna. Första jag gjorde var att dra databladet för converter...

Hur får man YouTube visningar

som ett YouTuber jag har lärt mig många saker om "sociala flow". Sociala flödet är den metafor jag kom upp med att beskriva hur människor socialt agera och tänka. Idag jag ska berätta hur man får fler vyer genom att ge dig en fördjupad Visa soci...

Hur gör man en bakvägg

hur gör man en bakre väggen? NYC paket med vad piepschuim, flagga självhäftande och nål målning.Steg 1: mäta måtten du för det första allmänt åtgärd halvmesyrer av din terrarium är binnekant vad beaktar mindre därför att ett par mm av färdiga måste d...

Hur får man en skum ultra micro rc tillbaka i luften

även bästa av oss krascha men det verkar mindre erfarenhet har vi ju hårdare vi crash. Detta var verkligen fallet när jag låta min kompis prova flyger min parkzone ultra micro p51, det är bosatta eleven planet bland mina vänner och såg sin beskärda d...

Halloween hur man: tillbaka sår

behöver du följande!Flytande latexBrunt, lila eller svart sminkningar. (Ögonskugga, läppglans, fett eller kräm baserad makeup, etc)Protetik (Made ut flytande latex och toalettpapper)Flexibilitet och/eller en vän!här är länken för Del1 av denna video,...

Hur man tillbaka en röd ek långbåge. Del 4 av röd ek fören bygga längs.

Detta är den vidare delen om hur man gör en röd ek långbåge. I den här videon jag visa dig några fler förberedelse nedskärningar, och tala om fören bakningen material. Jag också visa dig två olika metoder att backa en båge som inkluderar användning a...

Hur man tillbaka upp till molnet

om du vill säkerhetskopiera till molnet, vare sig det är Apples iCloud eller Googles Drive, allt du behöver göra är några enkla steg.Steg 1: Säkerhetskopiera till iCloud Att starta bakningen upp till iCloud, du först till att logga in. Du kan skapa e...

Hur man gör eld Poi (Full prestanda som)

i princip hur många saker ur Harbor Freight för att göra en fungerande uppsättning avfyra Poi. POI är en del av objekt manipulation konst: de är två bollar av material spunnen i intrikata mönster runt kroppen. Man kan göra dem med flaggor, strumpor o...

Hur man gör båtlaster av pengar som ett College eller universitetsstuderande utan verkligen försöker

Om du är student vid en högskola eller universitet och du är ont om kontanter, leta längre eftersom du har hittat den kompletta guiden till så! Detta instructable ger dig flera sätt att öka eller skapa en betydande inkomst, med timmar baserat runt di...

Hur får man Tv Apps till arbete på Directv (Belkin Router)

TV-program är en inbyggd funktion i directv, tyvärr fungerar det inte i 90% av platserna jag har blitt vaktande directv. Får vanligtvis du ett fel 301, eller TV-program fortfarande initieras försök igen senare. Detta är hur man fixar det, åtminstone...

Hur man gör tangentbordet ser lika bra som nya.

Hej och Välkommen till min första instructable. :)I detta instructable jag kommer att visa dig hur man tar isär ditt tangentbord och rengöra den.Obs - alla tangentbord är annorlunda så vissa delar av detta instructable kommer att skilja sig från vad...