Hur göra: Batman Vambrace


Ni röstat! MEN jag var tvungen att göra en bråttom så jag valde Batmans vambrace. Det var en mycket nära omröstning tho!
Om du har några frågor vänligen maila mig på orange-spy
Relaterade Ämnen

Hur man gör Batman vambraces

jag ska visa dig hur man gör batman vambraces på en mycket låg budget! Och det fungerar bra! Ser bra ut! Arbetat för jag på årets Halloweenfest! : D jubelropet! Allt du behöver är konstruktion papper och några verktyg!Steg 1: Material och verktyg. Du...

Hur man virka Batman symbolen

Inte alltför länge sedan, var jag frestad att virka en gigantisk filt för sängen som jag delar med min partner. Är att vi är båda serietidning nördar, tänkte jag att jag skulle skapa en Batman filt. Det enda problemet var att jag var ny på virkning o...

Hur man skapar batman nagelkonst

för detta instructable jag gjorde 5 nageldesign som relaterar till batman. dessa nail art designs är lätt att göra och roligt för att bära.du behöver:mörkt röd, ljus röd, grön och svart nagellack vanliga,vit, gul, brown\nude, svart och grönt nagellac...

Orättvisa Batmans Vambrace

Välkommen du behöverVante papper och bandSteg 1: handskarBand 4 cirkeln papper på knogarna sedan skär en rektangel och tejpa fast den sedan tejpa runtSteg 2: VambraceGöra papperet som storleken på halva armen tejpa två bitar av papper och tejpa fast...

Hur man virka en miniversion av Batman symbolen

UPPDATERING: Det finns en uppdaterad version av denna handledning, komplett med den gula ovala, som kan hittas här:Efter att ha postat ursprungligen min tutorial på hur man virka Batman symbolen, fick jag många förfrågningar om att göra en mindre ver...

Hur Rita batman

lära sig hur man drar Batman med den bästa ritning handledningen online....

Hur man gör en Solid öga

A billigt enkelt sätt att göra gamla ormens fast ögat visas i Metal Gear Solid 4. Om du har några frågor vänligen maila mig på orange-spy skulle jag gärna hjälpa! KontrolleraVad ska jag göra härnäst? : Ezio kostym Batmans Vambrace eller en Big Daddy...

Batman trä & harts Emblem

Jag har en kala delen av väggen bakom min dator skrivbord som bara behövde något. Att växa upp en serietidning fan, trodde jag det skulle vara en ganska cool idé att fylla denna särskilda mur med vissa superhjälte emblem. Jag hade redan gjort en Supe...

Hur man rita Bat, Svampbob och en kattunge

Steg 1: Hur man drar slagträman Dra hälften av kroppenSteg 2: Ben Dra benenSteg 3: linje Dra linjer på benenSteg 4: slutet Det är hur du ritar batmanSteg 5: Hur man drar SpongebobSteg 6: Start Rita en vinglig kvadratSteg 7: Rita Dra i munnen och en r...

Bat Signal

Hej killar. Det är Marzuk2. Idag ska jag visa dig hur man ringer Batman. Du kanske har sett hur de kallar Batman på filmen. Ja ska jag visa dig hur man gör att ljus. Så kan börja...Steg 1: Saker som behövs De saker du behöver för den här tilldelninge...

Batmans blad Vambraces

jag såg nyligen Batman Begins och min besatthet med coola vapen och prylar fick mig att tänka. Jag var särskilt fascinerad av de bladiga vambraces som Batman använder för att fånga sig själv från att glida ut från klippan. Designen jag så småningom k...

Hur man bygger en Batman: Mr Freeze Costume - version 2.0

Iskalla temperaturer kan återvända med lätthet, och ännu coolare än innan! Historien är att Victor Fries var en forskare i DC universe som försökte hjälpa hustrun cryo-genically frysta. Tja, som alla korrupta företag och affärsmän porträtteras, de sk...

Hur man gör en Batman kostym "Robin: Damien Wayne"

med så många Robins att hålla räkningen på i Batman line-up, varför inte bara stadigt flytta ner linjen? Dick Grayon, Jason Todd, Tim Drake och nu Damien Wayne?...Särskild anmärkning:Några bilder inte samordna med instruktionerna. De är exempel på te...

Hur man gör en Batman "Red Hood: Jason Todd" kostym

lätt en av mina mest favorit Batman repliker. Jason Todd kommer tillbaka till livet efter avlivning av Joker och är förbannad.* särskild anmärkning: hjälmen blir form montering på din hela huvudet. Varning till dem som är klaustrofobiskaMaterial:-mil...

Hur man gör en Batman "Fågelskrämman" kostym

*för denna särskilda dräkt, vi ville ingjuta flera aspekter av olika Fågelskrämman kostymer. Vi ville ha praktiskt att bära gångkläder, men med vissa nyckelaspekter av Fågelskrämman flair.* Batman börjar jonathan crane (klänning kläder och mask).* Ar...

Hur man gör en Assassin's Creed dolda blad med Vambrace

Vambrace Design http://orangespy.webs.com/apps/photos/photo?photoid=121769158Vambrace Cut outs http://orangespy.webs.com/apps/photos/photo?photoid=121769159Hur man gör Master Assassin Ezio dolda blad och vambrace för ett mycket litet pris!Om du har n...

Hur man gör en Vambrace när du inte vet hur att sy eller arbete läder

här är några anteckningar innan vi sätter igång:1.) för instruktioner om hur du väljer bra tyg, se början av min hur man gör en Brigandine artikel. Jag använde överblivet tyg från min brigandine, så två skulle matcha.2.) den kostym jag arbetade på be...

Hur till: enkla läder Vambrace

Detta är den första vambrace jag någonsin gjort och det är mycket enkelt. Det är lätt ändras, helt deconstructable och riktigt enkelt.Efter en kreativ kick orsakas av vandra runt en renaissance faire (hur många av min instructables kunde jag, eller j...

CR-Tutorials-hur till göra en Vambrace

Adams handledning om hur att göra en VambraceBesök vår hemsida CRTutorials.co.nrVänligen prenumerera, lägga till oss som vänner, berätta för en vän, lämna en kommentar, Betygsätt detta video och håll å tittar...