Hur: Göra bomber för badkaralla älskar bad bomber. Det är som att bada i champagne, utan att Visa låtarna och chorus pojkar. De är ganska enkla att göra, att hålla i åtanke att de märkligaste sakerna kan göra ett parti som går konstigt; fukt, rumstemperatur, olja viskositet, månen stiger i sjunde huset Vattumannen... de är en mystisk wonder.
För detta recept använder jag ingredienser som är ganska vanligt, eller lätt att hitta i de flesta områden. Eteriska oljor finns i små mängder på platser som hälsokostbutiker och hobbybutiker bär ofta essentials och dofter. Se bara till att, om du köper doft olja, att du köper "säkra" massageoljor och inte grejer för ljus eller olja warmers.
Så, låt oss börja med ett grundrecept i två delar.
Torra ingredienser: (av vikt, mätt på en skala.)

  • Bakpulver - 8 uns
  • Citronsyra - 4 uns
  • Majsstärkelse - 4 uns
  • Salter - 4 uns (i dessa bilder, jag använde döda havet salter, men mineralsalter fungera också, och är lättare att hitta och betydligt billigare.)

Våta ingredienser:

  • Vatten -.75 msk
  • Väsentliga eller Doftolja - 2 tsk (för dessa jag använde en Ginger Peach.)
  • Olja - 2,5 msk (jag använde cherry-kärnan, men något ljus vegetabilisk olja kommer att fungera.)
  • Färgämne - 1 eller 2 droppar. (Din färg ser mycket mörkt i emulsionen, men kommer att vara ljus i fizzies, för att inte lämna ringar runt badkaret. För den här batchen använde jag en droppe röd och två droppar gul. Det slutliga resultatet kommer att vara mycket lätt persika.)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör bomber för badkar

cocoislandsoaps.etsy.comJag ska visa dig hur du enkelt göra bomber för badkar. Jag älskar att göra dem eftersom de är super kul i badet, och de kan vara ganska fördelaktigt för huden också. Du kan anpassa detta recept med några tweaks, som jag kommer...

Hur man gör en bad bomb

bad bomber! ett spännande projekt oavsett om ett kemi projekt, en gåva till någon, eller bara för att ha lite kul! Du kanske undrar... Vad gör bomber för badkar? efter att bygga dem, kan bad bomber användas medan du badar eller bara att lägga dem i v...

Hur: Göra en bad Bomb

Att ha en blöt i ett varmt bad är ett bra sätt att koppla av och varva ner, men vad skulle göra det ännu bättre är om du lagt till en DIY handgjorda bad bomb och gjorde den till en lyxig spa-behandling skapar en avkopplande och harmonisk miljö för at...

Hur man gör: bad bomb julklapp in

Ha gått med min fru varje göra handgjorda julklappar i år, bestämde jag mig att göra en bad bomb-presentförpackning. (Efter att ha sett ett liknande koncept av råg tvål kök)Jag försökt att göra bästa bruk av material redan på till mitt förfogande, dä...

Citrongräs lavendel bad bomber

Hemlagad bad bomber är en snabb och enkel gåva med en stor pay off! De gör stora gåvor för damer (och herrar) i ditt liv som behöver lite avkoppling i en varm, aromatiska bad. De är också mycket roligt att experimentera med som du mixa och matcha oli...

Ägg bad bomber

Dessa bomber för badkar är perfekt och lagom till våren och påsken! Använda en genom att lägga till ditt badkar och titta på när doften fyller rummet. Enkel och lätt att göra, dessa bomber för badkar är den perfekta gåva, tjänst eller spa dag kit för...

ACME Bomb

detta är hur man gör en snabb och billiga ACME bomb. Det är inte perfekt, men det ser bra ut från publiken.Steg 1: ListaMaterial1 gummi ballong. Alla storlekar kommer att fungera.2 skär av sträng ca 1 fot långMassor av tidningen1 flaska trälimEn vatt...

Mjuk som silke: Mousturizing mjölk bad bomber

detta är en grundläggande bad bomb recept som jag fixade så det kommer definitivt lägga till några terapeutiska egenskaper i ditt badkar. Bad är en nödvändighet om du vill vara i en vacker känsla. Så varför inte slå två flugor i en smäll och återfukt...

Handledning: DIY alla hjärtans dag bad bomber

Dessa bomber för badkar göra huden känns så underbart på grund av kokosolja. Det är bara så skönt att ha i ett varmt bad. Jag hoppas verkligen att du kommer att prova detta med mig. Oh och glad Alla hjärtans dag! ♥♥♥Steg 1: Steg och verktyg==========...

Planering A Spa Brunch för en lugn avkopplande dag!

I morse var jag arbetar på min brunch menyn för detta inlägg och min bror stoppas av. Jag nämner detta på grund av en oväntad reaktion från honom. Jag hade gjort gurka och citron vattnet och erbjöd honom ett glas. Han tittade på vattnet och utbrast t...

Ren grön

att göra dina egna rengöringsmateriel är mycket lätt, snabbt, Billigt och grön. Du kommer att återanvända spray flaskor som skulle ha gått till spillo, du kommer att vara att minska din klimatpåverkan genom att undvika att transportera vatten och du...

Oäkta Alka-Seltzer för en bråkdel av kostnaden

som jag gjorde bomber för badkar ska ge i julklapp kändes lite halsbränna. Jag nådde för Alka-Seltzer... Wow... $8,99 för 36 tabletter! En dos är gjorda av 2 tabletter, så som kommer till 50 cent per dos. Sedan tittade jag på de aktiva ingredienserna...

Kolsyrad Epsom Salt bad kuber

här är ett super enkelt sätt att göra dina egna bad kuber av EPSOMSALT! Dessa små killarna gör stora gåvor, och är ett billigt alternativ till bomber för badkar. Besök gärna vår blogg för mer DIYs och äventyr! Vi älskar att göra nya vänner och älskar...

Papper ariplane bombplan (uppdaterad tydligare bilder)

detta är ett flygplan som är gjord av papper men droppar knex stavar, blyertspennor, pennor, om något som har den storleken och form.Detta är bra för skolan eftersom det är lätt att göra och effektiva,i slutet av året förra året (07) jag gjorde ett p...

Chocolate Head

detta är en schweizisk sak. Ända sedan jag emigrerade till USA för 16 år sedan har jag missat denna härliga lilla delikatess. Bitter choklad skalet är den perfekta följeslagaren för söt, sliskig, fluffiga vita inredningen och den cookie som den vilar...

Rök Bomb misslyckas (eller hur jag nästan brann mitt Garage)

Så tur att bilden är inte mitt garage (eller snarare min föräldrar garage) men det lätt kunde ha varit. Här är hur.Steg 1: Hur man inte ska göra en rök BombDet var den 4 juli 2006 och jag bestämde mig för jag ville göra en rök bomb, precis som jag ha...

Hur man gör en tand Pick Bomb - tandpetare Bomb

Hur man gör en tandpetare Bomb?Gör bomber med tandpetare är inte lätt.Men du kan prova att göra med spett blir det mycket enklare på första.Steg 1: Lösning 1 Den första lösningen är att placera två curent tanden i rät vinkel.Och lägga en tandpetare p...

Hur man installerar ett badkar (gör det ROCK SOLID)

Här är mitt löfte:Idag får du lära dig hur du installerar ett badkar och göra det fast som en klippa. Anledningen till denna handledning är enkel. Från början trodde jag jag var att hålla badkaret i min hyra hem. Men jag bestämde mig för att det var...

Hur tar man bort badkar

Jag sade i min handledning om hur du tar bort en badrumsgolvet vi var att hålla badkaret. Men det visar sig att var en dålig idé. Så dagens projekt visar hur du tar bort ett badkar. Du ser varför det var nödvändigt och få en förhandstitt på nya badka...