Hur göra en Darth Vader dräkt av kartong kasseraStar wars kostymer svårt att hitta eller bara för dyrt? Då kan rutan Vader vara vägen att gå!

Efter att ha sökt hög & låg för en billig Star Wars dräkt och har ingen tur bestämde jag mig för att göra en komisk version med kartonger.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY 3D Perler Darth Vader

Detta instructable är för en Voxelized Yoshi kan du göra din egen från perler pärlor, hama pärlor, nabbi pärlor eller någon typ av melty pärlor. Du kan titta på videon och följa med om du vill.(Vänligen kreditera mig bör du använda eller manipulera d...

Hur man gör en äkta letar ESB Darth Vader hjälm

här är en del av Darth Vader dräkt serien. Vi startar med hjälmen.Steg 1: du behöver you need a:Darth Vader hjälmhttp://http :// www.tesco.com/direct/star-wars-darth-vader-voice-changer-helmet/515-2195.prd?pageLevel=&skuId=515-2195& kpid = 515-219...

Hur man gör en Darth Vader dräkt

Hej.Min Instructables handlar om hur man gör en billig och lätt att göra Darth Vader dräkt.Så ryggen historien är min far var inbjuden till en fest och temat var imperial. Så tänkte vi varför inte gå som ledare för riket Darth Vader.Steg 1: Prep och...

Hur man gör en sockerglasyr Darth Vader Star wars dekoration för tårta eller part

detta är min 2: a försök till att göra en Darth Vader gjord av svart fondant...1. du behöver köpa svart fondant... Du kan genom regelbundna fondant... och lägga till färg... men du kommer att sluta slösa bort en massa färg och du kommer att behöva gö...

Darth Vader bror Hood av stål

jag kommer att berätta hur man gör en Fallout 3 power hjälm från Darth Vader hjälm.Steg 1: material1. Darth Vader hjälm2. aluminiumfolie3. silvertejp4. ficklampa5. bit ventilerade metall6. svart/silver sprayfärg7. solglasögonSteg 2: Folie wrap Ta alu...

Darth Vader Lego mosaik

Någonsin velat veta hur man konverterar en bild till pixelly glädjen vi känner som Lego? Jag presenterar en metod som är super enkelt och resulterar i en jäkligt spiffy lego mosaik!Redigera (23 Jan 2007): Pojkarna över på Pictobrick släppte nyligen s...

Hemgjord Darth Vader smält Mask

I denna mörka sida instructable, ska jag visa dig hur jag blev en leksak plast Vader mask till en awesome Star Wars prop som en sett i The Force vaknar trailer.Jag är säker på att vi har alla sett Darth Vader smält/skada masken från den kommande film...

Stjärniga Wars Darth Vader glas gravyr - DIY Dremel projekt

Här är listan över objekt som behövs för att utföra projektet:DricksglasDremel elverktygDremel Diamond punkt Peka lite #7134, 7103, 7105MaskeringstejpSkyddsglasögonDamm MaskDarth Vader skriva utTiden från start till mål är cirka 3 timmarSteg 1: Skapa...

Darth Vader bröst Box

För att kunna härma Darth Vader under en fest eller något annat tillfälle kan vara mycket roligt. Tyvärr är kommersiella lösningar kostsamma. Hasbro Star Wars Darth Vader röst växlare kostar nästan $300 på Amazon. I detta instructable kommer att förk...

Skev Darth Vader lera Cane - försök igen, och igen, och igen...

Förra året I anges på ett uppdrag att skapa en Darth Vader sockerrör. Lera käpp är i grunden en lång rulle med en design i det som du kan skiva likadana bitar från. Väl inte alltid identiska, men ett liknande mönster. Vid åtminstone det är hur jag be...

Darth Vader hjälm (Star Wars)

Hej gjorde personal den hjälm darth vader kartong om du gillar det och vill se hur jag gjorde till dig kan också göra en lika och så titta på video frågor och så låt dina tvivel kommer att svara så fort som möjligtSteg 1:...

Intro till Design lektion: Skapa en papper Mache Darth Vader plåtburk Math spel

jag har jobbat på en lektion för mina elever design och skapa ett papper mache huvud runt en plåtburk som sedan kan användas till att spela en math spel i skolan eller hemma.Materialet är billigt och den slutliga produkten inte bara innebär många ämn...

Darth Vader Smart trädgård

!! VATTEN MIG!!inte få honom mad.här är en stor nybörjare programmering, 3D utskrift och krets bygga helg projekt för varje budget (under $20) - det Darth Vader Smart trädgård. det kan maila dig när det är törstig och ändra färg att anmäla.behöver du...

Papper Darth Vader Box figur (StarWars)!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en Darth Vader Box figur. Njut av: D!Länk till mall: http://toy-a-day.blogspot.com/2009_04_01_archive.html...

Skapa Original anpassad Darth Vader ringsignaler för din iPhone

Darth Vader var en inspirerande karaktär och en viktig förebild för mig i hela mitt liv. Skämt åsido, jag har aldrig riktigt förstått det hela godan kontra ond sak och föredrar filmer / TV-serie där karaktärerna är en odefinierbar blandning av två.Än...

Darth Vader i Carbonite vakuumformning - Star Wars

Vad skulle vara mer geek-kul så flash frysa Darth Vader med en metall legering blandat med tibanna gas? Vi tänkte, inte mycket! Så, det är vad vi gjorde... Minst att göra något som ser ut som Sith Lord upphängd i Carbonite (se Star Wars – Jedins åter...

Darth Vader ledde ram (Star Wars)

Jag gjorde mycket cool LED lyser träram med Darth Vader från ek bitar!Jag ska lära dig hur du gör din, det är super lätt!Steg 1: Gör stencilenAnvänd din dator/laptop skärm för att spåra den bild du vill skära i trä (plywood/MDF/hardboard, etc.)Steg 2...

Darth Vader kontinuitet testare

Jag har så många verktyg så nära som jag kan rätt på mina fingertoppar. I en tidigare instructable visade jag hur du kan sätta en liten kompressor direkt på skrivbordet. I detta instructable jag har lite kul och skapa min egen kontinuitet testare ino...

Champagne Cork Darth Vader

denna legendariska Star Wars karaktär har varit på min Corky att göra-lista sedan början, men jag hade aldrig tid att göra det förrän nu. Denna 7cm Darth Vader Corky har förmodligen varit den mest olika (och möjligen mest utmanande) Corky ännu. Här ä...