Hur göra hemgjorda majstortillasmajstortillas är en mycket populär maträtt i Mexiko. De är läckra, lätta att förbereda och gå bra med soppor, ris, bönor och salsa. Du kan också använda dem för att förbereda äkta mexikansk mat som tacos och enchiladas. Detta recept ger om 10-12 tortillas och tar ca 20 minuter.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur göra hemgjorda rök facklor

Du har någonsin sett en film där en super häftigt ninja lyser en rök bomb. Du har inte undrat hur man gör något så cool som som. Eftersom jag har, så jag gjorde min forskning och hittade hur man gör rök flairs och rök bomber och de hade förvånansvärt...

Hur till flaska hemgjord brygga

Hej Karl homebrewers/acoholic drink beslutsfattare. Glasflaskor öl är ett bra sätt att lagra dina hemgjorda likörer och i detta instructable kommer jag försöka täcka alla grunderna i tappning. 1. samla flaska levererar 2. Rengöring och sterilisering...

Hur göra hemgjorda badsalt!

{"context":{"location":{"href":" 256",131]}},"h":{}},"selector":"#editor-Object-405"}Steg 1: Vad du behöver:-EPSOMSALT (du hittar dem på din lokala mataffär eller apotek)-Färgning av di...

Hur göra hemgjorda sockervadd utan en maskin!

jag gjorde nyligen en insamling för ett uppdrag resa jag ska på och när jag tänkte på sätt som skulle locka människor att bidra till att stödja mig. Jag ville verkligen göra sockervadd men jag ville inte köpa en dyr maskin, så jag sökte och sökte och...

Hur göra hemgjorda Fried Chicken

detta är den enklaste och godaste stekt kycklingen att någonsin göra! Om du följer detta recept, kommer du har perfekt stekt kyckling varje gång. Hemligheten ligger i kärnmjölk. Detta är ett recept jag har känt av hjärtat som har förts vidare av fami...

Hur göra hemgjorda praktiken Poi

Välkommen till min lilla tutorial om hur man gör några poi.Först och främst till dem som inte vet vad IP är:Citerat från Homeofpoi.com"" Poi"är Maori ordet för"boll"på en sladdSevärdheten användes, många år sedan, av Maori ursprun...

Hur göra hemgjorda gris öra hund trakteringen

jag göra min hund mat. Det är hälsosammare för dem och du vet exakt vad ingredienserna. Detta "vänners kompatibla visar dig hur man gör homemade gris öra tuggar för din hund.Om du gillade detta ' kompatibel, besök gärna min blogg, Bloggie eleganta, d...

Hur göra hemgjorda ägg tårtor

ägg tårta är en av de delikatesser som kan hittas i de flesta asiatiska länder, särskilt i Hong Kong, Singapore och Malaysia. Ägg tårta introducerades till Hongkong som ett slags "dim sum" (mellanmål) på 1940-talet. Nuförtiden, ägg tårtor finns...

Hur göra hemgjorda brownies

4 msk kakao pulver6 msk osaltat smör2 tsk vaniljsocker2 uppvispade ägg1/4 dl socker2 msk mjölk1 kopp alla ändamål mjöl1/2 tsk bakpulverTvå äggulor2/3 dl sockerMan kan kondenserad mjölk5 koppar smörsteg 1Smält choklad och smör i en kastrull och rör om...

Hur göra hemgjorda fårmjölk eller getmjölk ost!

jag älskar lätt, Hemlagad ost, speciellt när jag kan få mjölken för det.Jag föredrar att få "gården färsk" mjölk, men när det inte är enkelt förvärvade, jag köper det i den organiska delen av min lokala mataffär. Kom ihåg att du inte kan få &quo...

Hur göra hemgjorda vikt ange

StegGöra en billig kettlebell med en kanna mjölk eller juice. Fyll en ren, plast gallon kannan eller 2 liters flaska (typ med ett handtag) med vatten. Nu är det redo för användning det som en kettlebell eller en arm vikt.Använda konserverade varor so...

Hur man gör en icke elastisk Knex shortbow

under en lång tid jag har byggt Knex pilbågar, med en sak gemensamt. De var alla hemska, med gummiband som en sträng. Men jag har äntligen gjort en bra Knex båge utan resår för en sträng.Det fungerar precis som en fyberglass, eller trä, eller någon a...

Sök upp * Video-fil * rekord från kamera Video Tips & Tricks ep13: hur till bygga Barndoors på ett billigt Worklight för grön skärm & mer

i detta avsnitt av Video tips och knep Mark diskutera hur man bygger hemgjorda ladugårdsdörr för en arbetslampa. De kan användas för belysning din grön skärm chromakey (grön eller blå skärm) bakgrund eller belysning motivet för en film eller video. E...

DIY CNC Router planer: Hur man bygger

Obs: Jag Ursprungligen postat detta på min konst och hantverk blogg, Gör det med Jason, och du är välkommen att gå besök och kolla in min andra tutorials, recensioner och steg för steg ritning och målning lektioner.Ända sedan jag såg min första CNC,...

Kimchee Party! Ett recept och en primer på jäsning

Kimchee (även stavat Kimchi) är traditionella koreanska kryddad jästa Napa kål, känd för att vara en bra probiotiska livsmedel och för att vara en av hörnstenarna i koreanska köket. Det finns andra Kimchee instructables där ute, men flera saker som h...

Hemmagjord Play-Doh

Hur göra Hemgjorda Play-Doh!Steg 1: Steg 1: samla alla material som behövsSamla alla material som krävs för den här aktiviteten:1 kopp vatten, 1 msk vegetabilisk olja, 1/2 kopp salt, 1 msk grädde av tandsten, karamellfärg, kastrull, 1 kopp mjölSteg 2...

Tryckluft nästan var som helst

ganska länge jag har blitt brottningen med problemet med hur makten min hemgjorda luft mjuk bbmg i fältet. Och efter mycket eftertanke och överläggning jag tror jag har hittat en lösning som är relativt säkra och kostnadseffektiva. vad jag har gjort...

DIY: Billigare, friskare Cinnabon (R) Minibons (R)

bra dag!Gillar du Cinnabon (R) Minibons (R)?Du skaver på pris--nästan $3,50 (eller mer) för ett pack 6, beroende var du köpa?Känner du dig skyldig efter att ha ätit ännu en, med tanke på de näringsmässiga effekterna?Låt oss ta en titt:Fakta näringSom...

Hur man gör hemgjord Bacon Mac n Cheese

Detta Instructable leder dig steg för steg om hur man gör hemgjord Bacon Mac n' Cheese. Hemgjord Bacon Mac n' Cheese är lätt nog att även en nybörjare kock kan göra det. Att göra detta tar lite över en timme beroende på hur snabbt du kan göra prep ar...