Hur göra hemgjorda praktiken PoiVälkommen till min lilla tutorial om hur man gör några poi.
Först och främst till dem som inte vet vad IP är:

Citerat från Homeofpoi.com
"" Poi"är Maori ordet för"boll"på en sladd
Sevärdheten användes, många år sedan, av Maori ursprungsbefolkningen i Nya Zeeland att öka sin flexibilitet och styrka i sina händer och armar samt förbättra samordningen.

Wahine (kvinnliga) dansare utföra Maori Poi, en dans som utförs med bollar bifogas lin strängar, svängde rytmiskt.

Poi dansen användes ursprungligen av Maori kvinnor för att hålla sina händer för vävning och av män för styrka och samordning krävs under strid. POI används också som ett utbildningshjälpmedel för andra antika vapen som Mere eller Patù (kort club)"

Nu dagar poi är en populär form av underhållning och helt enkelt för kul övning bra för cordination.
Glowstringing är en liknande konst att poi, till stor del utvecklats och förespråkas av rave gemenskapen före spridning i hela elektronisk musikkultur. Det handlar om spinning glowsticks för att göra mönster i luften på ravepartyn eller i klubbscenen. Medan ofta misstas för poi, det är faktiskt en separat disciplin, och de två stilarna har haft visst inflytande på varandra.

Lära sig grunderna i poi göra en utmärkt grund för glowstringing och avancerade brand poi, som i bilden nedan.

Ett enkelt sätt ut vill att köpa ett par poi utanför webben. Det är inte en dålig idé, men som för mig, spara $20 eller så dollar och få listig. Jag tycker personligen jag arbetar med mitt eget tillverkade objekt bättre själv ändå.

Men nog av min vandring, kan komma igång på några grundläggande hemlagad pratice poi!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger praktiken Poi

Jag ersätter en gammal post med bättre enkla instruktioner, så förlåt mig för bristen på bilder och steg.För att göra bra praxis poi, allt du behöver bara är:(1) ett par knä strumpor(2) 2 stansning ballonger (eftersom de är tjockare än andra typer).F...

Hur man gör lätt band praktiken Poi

POI är en fantastisk flöde konst som bidrar till att öka flexibilitet, styrka, kreativitet och självkänsla! Som inte kunde använda lite eller mycket av alla dessa? Du hittar en enorm samling av poi instruktionsvideos på youtube och olika poi och flöd...

Hur man gör eld Poi (Full prestanda som)

i princip hur många saker ur Harbor Freight för att göra en fungerande uppsättning avfyra Poi. POI är en del av objekt manipulation konst: de är två bollar av material spunnen i intrikata mönster runt kroppen. Man kan göra dem med flaggor, strumpor o...

En Man, en Dremel och en DREAMel - hur man gör fantastiska POI LED leksaker med återvunnen plast Drink flaskor / behållare

Hej där!,Detta instructable är avsedd att visa den genomsnittliga hushållsnära amerikanska hur att förbereda, montera och använda dina egna anpassade Poi LED leksaker - 75% som alla de material som krävs görs från din genomsnittliga dagliga husgeråd!...

Hur man gör Dragon Poi

Dessa dragon poi (så heter på grund av färgglada flaggor bifogas poi) är en enkel sömnad projekt för nybörjare flöde konstnären.För detta projekt behöver du:Symaskin eller nål och tråd1 par kvinnor 's knä höga strumporRis eller bulk korn av någon typ...

Hur göra hemgjorda rök facklor

Du har någonsin sett en film där en super häftigt ninja lyser en rök bomb. Du har inte undrat hur man gör något så cool som som. Eftersom jag har, så jag gjorde min forskning och hittade hur man gör rök flairs och rök bomber och de hade förvånansvärt...

Hur till flaska hemgjord brygga

Hej Karl homebrewers/acoholic drink beslutsfattare. Glasflaskor öl är ett bra sätt att lagra dina hemgjorda likörer och i detta instructable kommer jag försöka täcka alla grunderna i tappning. 1. samla flaska levererar 2. Rengöring och sterilisering...

Hur göra hemgjorda badsalt!

{"context":{"location":{"href":" 256",131]}},"h":{}},"selector":"#editor-Object-405"}Steg 1: Vad du behöver:-EPSOMSALT (du hittar dem på din lokala mataffär eller apotek)-Färgning av di...

Hur göra hemgjorda sockervadd utan en maskin!

jag gjorde nyligen en insamling för ett uppdrag resa jag ska på och när jag tänkte på sätt som skulle locka människor att bidra till att stödja mig. Jag ville verkligen göra sockervadd men jag ville inte köpa en dyr maskin, så jag sökte och sökte och...

Hur göra hemgjorda Fried Chicken

detta är den enklaste och godaste stekt kycklingen att någonsin göra! Om du följer detta recept, kommer du har perfekt stekt kyckling varje gång. Hemligheten ligger i kärnmjölk. Detta är ett recept jag har känt av hjärtat som har förts vidare av fami...

Hur göra hemgjorda gris öra hund trakteringen

jag göra min hund mat. Det är hälsosammare för dem och du vet exakt vad ingredienserna. Detta "vänners kompatibla visar dig hur man gör homemade gris öra tuggar för din hund.Om du gillade detta ' kompatibel, besök gärna min blogg, Bloggie eleganta, d...

Hur göra hemgjorda ägg tårtor

ägg tårta är en av de delikatesser som kan hittas i de flesta asiatiska länder, särskilt i Hong Kong, Singapore och Malaysia. Ägg tårta introducerades till Hongkong som ett slags "dim sum" (mellanmål) på 1940-talet. Nuförtiden, ägg tårtor finns...

Hur göra hemgjorda majstortillas

majstortillas är en mycket populär maträtt i Mexiko. De är läckra, lätta att förbereda och gå bra med soppor, ris, bönor och salsa. Du kan också använda dem för att förbereda äkta mexikansk mat som tacos och enchiladas. Detta recept ger om 10-12 tort...

Hur göra hemgjorda brownies

4 msk kakao pulver6 msk osaltat smör2 tsk vaniljsocker2 uppvispade ägg1/4 dl socker2 msk mjölk1 kopp alla ändamål mjöl1/2 tsk bakpulverTvå äggulor2/3 dl sockerMan kan kondenserad mjölk5 koppar smörsteg 1Smält choklad och smör i en kastrull och rör om...

Hur göra hemgjorda fårmjölk eller getmjölk ost!

jag älskar lätt, Hemlagad ost, speciellt när jag kan få mjölken för det.Jag föredrar att få "gården färsk" mjölk, men när det inte är enkelt förvärvade, jag köper det i den organiska delen av min lokala mataffär. Kom ihåg att du inte kan få &quo...

Hur göra hemgjorda vikt ange

StegGöra en billig kettlebell med en kanna mjölk eller juice. Fyll en ren, plast gallon kannan eller 2 liters flaska (typ med ett handtag) med vatten. Nu är det redo för användning det som en kettlebell eller en arm vikt.Använda konserverade varor so...

Hur man gör vackra mjuka poi från en bit tyg

Detta är min första instructable. Jag hoppas du gillar den. Det är min 3: e par av poi jag gjort själv, var och en var bättre än förra. Jag gjorde en 4: e version också, men jag förlorade dem. Då jag bytt dessa till ännu mer awesome poi med lekare oc...

Fire Poi med Pro kedjor hur man

I detta instructable jag vill visa dig hur man gör eld poi med en sak som jag tycker saknas från de flesta andra instructables, och det är pro kedjor. Detta är mycket viktigt om du planerar att utföra (Låt oss vara ärliga om du dra ut eld poi människ...

Nybörjarguide till POI

nej, inte maten... ledsen.Jag var inbjuden till en liten sammankomst med några vänner till mig och det snart förvandlas till en mini-techno-rave. (och då menar jag ca 5 av oss i en mörk inringade veranda sprängning DDR och andra techno-muzac) Sedan,...