Hur jag konstruerade och byggde min 5 fot fots longboarddenna longboard har varit juvelen av mina skapelser för det gångna året och även om processen för att konstruera en har varit detaljerade, jag ville visa min tankeprocess bakom att göra denna minnesvärda styrelse. Denna styrelse har aldrig lämnat min sida sedan jag skapade det resulterar i människor endast erkänner mig med min bräda i tote, höra enstaka kameran klicka och bli kallad Sasquatch. Omisskännligt även min favorit resultatet från detta bygga är att titta på människor, både barn och vuxna, ta en titt och Le mot den zaniness som är min fot. Det har också gett en bra isbrytare när någon ser det och vill veta mer eller när en äldre herre börjar minnas om stjäla sina systrar roller blade hjul att spika på en 2 X 4. Dess alla en del av njutningen av designa och göra din egen styrelse.

Slutligen vill jag tacka TeacherofTheWays för det detaljerade instructable på hur du kommer igång.

och staden av Louisville, Kentucky för att göra det värt min tid.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur jag byggt denna 200mm Mini H Quad Copter

200 mm Mini H Quad CopterDetta är min andra quad copter bygga. Målet med detta instructable är att ge mer Detaljer för projekt, design, och bygger. Jag har ett stort intresse för elektronik och hur saker fungerar. Behaga sända jag kommentarer om du b...

Hur jag ta sticklingar av min Fetbladsväxter Arboreum

Jag fick min Fetbladsväxter arboreum (sorten är "atropurpureum") på en föreläsning om suckulenter på San Francisco botaniskaträdgården ca 20 år sedan. Curator för öken trädgården vid UC Davis arboretum talade och förde växter att sälja. Detta va...

Hur jag Sync och skydda The Files skapar jag på flera datorer

jag är lite mer paranoid än de flesta folk. Men kanske är det betalt-off - jag har hållit alla mina teckningar - aldrig förlorat en.så... När jag gör nya ritningar för grejer jag bygga @ TechShop San Jose jag säkerhetskopiera dem direkt - även innan...

Hur jag installerat vinyl på min buggy

det började eftersom ridning utan stoppning på barer du vila armen på var obekväma.Steg 1: först bestämma vilken färg vinyl, jag valde rött och svart uppenbarligen. nu börja mäta och planering. Jag använde alla mätningar för armstöd och övre nackskyd...

Hur jag utformat och byggt mitt beställda ek kök på en stram Budget

Min fru och jag beslutade att våra trötta standard kök behövde ersätta och inser att standard kök är tråkigt, för att falla sönder, blir instabil och är föremål för blötläggning upp vattnet spill, ett nytänkande var i sin ordning.Vi gillade idén om f...

Våra bänkskivor i ek kök såg ut som en hill billy efter en dålig kamp saknas några allvarliga tänder. (Hur jag skruvas upp och sedan fast mina misstag.)

Det verkade det perfekta valet för vår lilla lantkök. Vi hade gjort allt annat så verkade det bara naturligt att vi skulle göra våra bänkskivor också. Inledningsvis, när jag trodde denna renovering inte tänkte absolut och helt tömma våra bankkonton,...

Trä svärd och hur jag lärde mig att älska läder-arbete

Min 6-åriga brorson har varit på mitt fall i nära 10 månader att bygga honom ett trä svärd. Även om jag ser honom bara några månaders mellanrum, varje konversation börjar och slutar med, "Hur är min trä svärd kommer?" Jag äntligen fick min skit...

Hur jag dämpa min Kick Drum

Hej, detta Instructable kommer att visa dig hur jag får en djup dovt punch ljud från min kick trumma. Jag säga hur "I" få mitt ljud eftersom alla gillar ett annat ljud.Steg 1: Smeten huvud Först och främst, alltför få en "duns ljud från din...

Hur jag gjorde min första kniv, Bushcraft stil.

This is all new for me, a few times over. Detta blir min första Instructable och den första kniv jag har gjort. Hoppas allt blir bra. ;-)Först av allt, har jag läst många saker på internet, i böcker, och sett många fler filmer i ämnet av kniv. Jag tv...

Hur jag gjorde min personliga phonebag

Hej alla!Detta är min första instructable och det är bara för att visa dig hur jag gjorde denna phonebag för min nya telefon. Det är mycket enkelt och lätt men den detalj som jag ville för det var ett fönster, så jag kan se en överblick tiden och anm...

Hur jag gjorde min hemsida: MotoCMS webbplatsen Builder genomgång

Kan du tänka dig ditt liv utan Internet? Jag tror ingen kan. Vi skapade ett fristående universum, där våra möjligheterna är nästan oändliga. Tidigare var forskarna rätt på något sätt, hypothesizing på trådlös kommunikation utan fysiska gränser, bilda...

Hur man gör en mini 3D-bio för Smartphones och tabletter / i3DG

Lätt & trevlig idé!Steg 1: Foto & Video Instructables Vill du veta hur man gör en mini 3D bio hemma? Så det här är för dig!Steg 2: Det kommer att lära dig hur man gör en mini 3D bio med Sälj-telefon eller surfplatta hemma vid minimala kostnader. D...

Hur man gör en Mini båge och pil med exploderande Tips

Vi visar dig hur man gör en Mini båge och pil med exploderande Tips.(Se Video)Du behöver några pinnar, silvertejp, tejp, saxar, sträng och vissa leksak ring mössor.Första par upp 2 av ätpinnar och vira lite silvertejp runt mitten för att hålla dem sa...

Hur jag fixa felmeddelande E74 på min Xbox 360 (om ingenting fungerar)

detta är inte en full detalj handledning, men jag ville visa dig hur jag fixa min Xbox 360. När jag fick E74 för första gången jag försökte hitta handledning hur man fixar det och vad det var. För det första är en överhettning från grafikkortet. Norm...

Hur jag tränade min Hoya

Att sätta den rätt och slätt: Jag älskar mina Hoyor. Hoya carnosa variegata växer upp paraplyet på uteplatsen bredvid mitt kontor var i behov av mer jord i sin kruka och var lite blekt ut eftersom får för mycket sol. Skäms på mig, dags för att agera!...

Hur jag besegrade min astma

Detta är inte avsett att ersätta professionell medicinsk rådgivning, eller är jag en läkare. Detta är vad jag gjorde och vad hjälpte mig efter medicinering var ingen hjälp alls. Du gör detta på egen risk, även om det verkar vara någon risk. Om du tro...

Hur jag fotografera min trä smycken

När du gör dina egna smycken eller du vill sälja dina gamla smycken att göra bra bilder för ebay eller etsy är viktigt. I denna lilla guide kommer jag visa dig hur fotograferar jag de smycken jag gör.Steg 1: Kamera och stativ Jag har gjort dessa bild...

Hur jag band med min Betta fisk

Är det möjligt att obligation med en bättre fisk som du kan med en delfin? Jag gjorde. I denna video jag visa hur jag limning med min blå Betta fisk, lerigt vatten som jag har bara haft för mindre än 2 veckor.Obs: Betta fisk experter rekommenderar my...

Hur jag hypermiled min bil.

När det kommer till min bil, bryr jag mig inte om prestanda uteffekt. Jag vill ha en säker och bekväm resa men jag vill ha min bil att använda minst mängd bränsle för att få mig att mina destinationer.Jag är en en bil typ av kille, och jag bryr mig i...