Hur jag utformat och byggt mitt beställda ek kök på en stram BudgetMin fru och jag beslutade att våra trötta standard kök behövde ersätta och inser att standard kök är tråkigt, för att falla sönder, blir instabil och är föremål för blötläggning upp vattnet spill, ett nytänkande var i sin ordning.
Vi gillade idén om fristående enheter i massivt trä i stället för vanliga chip-styrelsen men skräddarsydda kök var ur vår prisklass.
Även en diskbänk enhet i furu att ta en Belfast diskbänk var runt £1500.
Att vara en lateral tänkare, jag insåg snabbt att lämplig massiv ek och tall kök enheter var överallt, utom människor kallar dem vitrinskåp och byråar och sideboard frysdiskar etc etc i deras annonser :)
Så jag trädde Solid ek skänk i Ebay och började leta efter storlekar liknande i höjd till våra befintliga kök och ligger var en design som var estetiskt tilltalande för oss båda och allt som krävdes för att ändra den in i ett kök Sink enhet ett par hål i toppen. Väl inte riktigt så enkelt men inte alltför svårt att uppnå med en liten modifiering visas i länkade videon.

Alla som har sett vårt kök har stupat förälskat med det, så många gånger har vi blivit ombedda där vi fick den från och de kan inte tro hur lite vi betalat för det när vi berättar för dem att de är verkligen sidopanelerna och inte kök enheter de är chockad:)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur jag konstruerade och byggde min 5 fot fots longboard

denna longboard har varit juvelen av mina skapelser för det gångna året och även om processen för att konstruera en har varit detaljerade, jag ville visa min tankeprocess bakom att göra denna minnesvärda styrelse. Denna styrelse har aldrig lämnat min...

Rök Bomb misslyckas (eller hur jag nästan brann mitt Garage)

Så tur att bilden är inte mitt garage (eller snarare min föräldrar garage) men det lätt kunde ha varit. Här är hur.Steg 1: Hur man inte ska göra en rök BombDet var den 4 juli 2006 och jag bestämde mig för jag ville göra en rök bomb, precis som jag ha...

Hur jag Sync och skydda The Files skapar jag på flera datorer

jag är lite mer paranoid än de flesta folk. Men kanske är det betalt-off - jag har hållit alla mina teckningar - aldrig förlorat en.så... När jag gör nya ritningar för grejer jag bygga @ TechShop San Jose jag säkerhetskopiera dem direkt - även innan...

Hur jag byggt London Tower bridge med polymerlera (suvenir gåva)

Tja, handlar detta inlägg om min bröllopsgåva till min bff!. När hennes bröllop datum fick bekräftat var jag inte säker om jag kommer att närvara vid hennes bröllop. Men plötsligt en vacker dag, jag bestämde mig att resa Indien (från USA) för en måna...

Hur jag gick utanför rutnätet och kärlek det!

Detta är inte en typisk instructable eftersom jag har varit off-grid för över 15 år och det finns inget sätt jag skulle kunna sätta alla många många projekt jag har byggt för att leva ett hållbart liv i en Instructable (det tog en 355 sida bok). Dett...

Hur jag byggt denna 200mm Mini H Quad Copter

200 mm Mini H Quad CopterDetta är min andra quad copter bygga. Målet med detta instructable är att ge mer Detaljer för projekt, design, och bygger. Jag har ett stort intresse för elektronik och hur saker fungerar. Behaga sända jag kommentarer om du b...

PiMiDi: En Raspberry Pi Midi låda, eller hur jag lärde mig slutade ängslas och älska MIDI

Detta är min andra instructable på använder Raspberry Pi för digitalt ljud, kontrollera ut min första instructable för hur ställa in och kontrollera egna ljudeffekter på en Raspberry Pi.Om du gillar jävlas med ljudeffekter eller göra digital musik, k...

Våra bänkskivor i ek kök såg ut som en hill billy efter en dålig kamp saknas några allvarliga tänder. (Hur jag skruvas upp och sedan fast mina misstag.)

Det verkade det perfekta valet för vår lilla lantkök. Vi hade gjort allt annat så verkade det bara naturligt att vi skulle göra våra bänkskivor också. Inledningsvis, när jag trodde denna renovering inte tänkte absolut och helt tömma våra bankkonton,...

Trä svärd och hur jag lärde mig att älska läder-arbete

Min 6-åriga brorson har varit på mitt fall i nära 10 månader att bygga honom ett trä svärd. Även om jag ser honom bara några månaders mellanrum, varje konversation börjar och slutar med, "Hur är min trä svärd kommer?" Jag äntligen fick min skit...

Hur jag använder solen att kyla mitt hus.

Detta instructable kommer att visa dig hur jag konverterade en 240 volt taket genom avdunstning luftkonditioneringen till en mobil enhet som kör på min DIY 12 volt solar setup.Min setup stöder de 2 viktigaste sakerna i huset.12 volt öl kylskåp och lu...

Hur jag skär lager i mitt hår.. .vid hem

Här är en tutorial på hur jag uppnå mitt kort lager i långt hår samtidigt som längd och tjocklek! Super lätt när du får kläm på det. Jag är ingen professionell, men jag få bara bättre resultat när jag klippte mitt hår. Jag har lager över, och jag äls...

Keg-Kart, eller; Hur jag lärde mig att sluta ta saker på allvar och älskar dunkla projekt.

i början hade jag ingenting i åtanke men allmänna utformningen av manöverorganet riggen och hur det passar in i fatet, inga mått eller mätningar. Alla komponenter i detta projekt gjordes på plats och med utan föregående planering annat än av hur det...

Hur man gör Apps för I-telefon, jag-Pad, och I-Pod Touch

Hur man gör Apps för I-telefon, jag-Pad, och I-Pod TouchVideon ovan fungerar inte gå till länken nedan!http://Vimeo.com/user9799820/awesomeappsTack och rösta på mig i tävlingen lärare!________________________________________________________________Ma...

Hur att utforma och bygga en bekämpa robot

bekämpa robotar har varit underhållande och roande sedan innan de var populära på Comedy Central. Ett tag tillbaka jag åtog sig utmaningen att bygga ett par bekämpa robotar (en 30lb och en 220£). Stegen i processen är desamma oavsett storleken på mas...

Hur du planerar och lansera en fyrverkeri

Du har varit frivilligt för ditt grannskap/Camping Kanada dag/Independence Day/Bastille Day fyrverkeri show, och medan du har sparken den udda fyrverkeri i förflutnan, du vill sätta på en bra show... men du inte vet hur. Som Liftarens Guide till gala...

Hur bli organiserad och förbättra din livsstil!

i detta Instructable, ill Visa dig hur du bli organiserad!Steg 1: Inse hur oorganiserade du är! Det första steget att få organiserade är, Tja, för att inse hur oorganiserade du är! Om din på mig, inte en snygg freak eller långt från det, då detta är...

Hur jag använder trä faner (med ett nicka mot Trompe L'Oeil)

jag är konstnär och jag ofta införliva trä faner, japanska papper, samt trycksaker i mitt arbete. Jag är också intresserad av boken strukturer och grafik och bitarna jag skapar oftast innehåller delar av varje. Under åren dessa bitar har vuxit mer sk...

Hur du rista och fläcken gamla betong

gamla betong kan se försummade och knäckt. Även nya grå betong kan vara tråkigt.Jag hatar gamla ser betong, så jag bestämde sig för att återställa och göra konkret ser ut som konst. Lär dig att rista, skulptur och färg konkreta.Om du försöker göra en...

Hur att utforma och bygga en go kart.

Hej är alla detta Instructable ett samarbete mellan nio år 10 teknologer arbetar. Deras uppgift är att arbeta som ett team för att forskning, design och bygga en go kart, använda sound engineering huvudmän. Eftersom detta är ett studentprojekt ramen...