Hur jämnt utrymme din lilla trädgård frönjag växte upp arbetar i våra ½ tunnland trädgård varje sommar. Detta är hur mina föräldrar lärt oss att arbeta och höll oss matas året runt. Delen av trädgårdsarbete som bröt min lilla hjärta var när vi hade att tunna, rädisor, morötter, rovor, kålrabbi, etc. Jag gick till alla som jobbar på jobbet bara för att dra ut mer än hälften lite plantor. Nyligen såg jag i en trädgårdsskötsel butik en pappersremsa som hade lite fröna jämnt fördelade längs den. Du planterat papperet och rädisor, etc. kom upp 1 tum (etc.) ifrån varandra. Lysande! Här är min version av papper med fröna jämnt fördelade längs, så att allt du behöver göra är plant papper.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till göra din lilla Tiger maskin

har du spelat Tiger maskin i spelrum? Det är verkligen en stor maskin. Vad sägs om har en liten en i din hand och spela det när du sätter dig ner. Ja, följa mina steg och göra en liten tiger maskin för dig själv. Tryck på varje knapp och försöka få t...

Hur man imponera på din betydande andra med en enkel måltid

dessa är stegvisa instruktioner om hur man imponera på din betydande andra med en enkel måltid. Det är inte bara läckra att äta men är förvånansvärt unik och lätt att göra. Även om du ofta befinner dig vilse i köket, bör detta lägga ut processen så a...

Hur till spår din Robot med OpenCV

UPPDATERING: Låter göra robotar, mitt hem digital hackerspace, köptes av RobotShop. Jag vill inte gå in, men de nya ägarna förbjudit mig själv och de flesta veteran medlemmarna. Som sagt, de flesta av länkarna där kommer att brytas. Lyckligtvis kunde...

Hur du gör din egen Fallout 3 hjälm stötta!

Dag jag ska visa dig hur du gör din egen Fallout 3 Power rustning hjälm stötta!Om du följer dessa steg bör du ha en mycket snygg stötta!Steg 1: materialOK, dessa är de material och program du behöver:-Pepakura Designer 3: www.tamasoft.co.jp/pepakura-...

Hur du gör din egen Cyclops Kitty!

Denna bedårande lilla Cyclops Kitty är förvånansvärt enkel att göra, och gör en bedårande kamrat för alla dina äventyr!Material:PolymerleraAluminiumfolieLogoband sträng (eller andra "morrhår-liknande" material)Marmor, pärla och Taxidermy EyeTill...

Flying "Tandlös" - hur man gör din drake!

Helt orelaterat till min andra "kompatibel!Det här är instruktioner för att göra dina egna flygande 'Toothless' Nightfury dragon, från hur man tränar din drake filmer.Min lillebror är ett stort fan av filmerna, bor i England medan jag bor i Sydafrika...

Astrids Axe - hur man tränar din drake 2

Jag ska visa dig hur jag gjorde min yxa för Astrid från hur till tåg din Dragon 2. Dock inte vara rädd att improvisera lite beroende på material du har. Detta var en mycket låg budget axe för mig, och jag hoppas att det kan vara samma för dig också!...

Hur till karta över din Wi-Fi Signal

Stoppa guesstimating hur stark du tycker din WiFi täckningen är. Se exakt där du signal styrka är varmt, kallt, eller någonstans däremellan, och skapa en heatmap av din WiFi signal. Med detta, kommer du att kunna visualisera kvaliteten på WiFi täckni...

Hur man gör din make up.

Vår instructable är om hur man gör din makeup, eftersom vissa tjejer verkligen vill lära sig hur till eller bara behöver verkligen lära dig hur. Vi vill verkligen inte tjejer går runt ser ut som clowner.Steg 1:Steg 1. Hitta rätt nyanser för din hudto...

Hur man gör din katt purr

i denna Purr-fect instructable, ska jag visa dig hur alltför göra din kitty-katt spinna som en champ! Genom strategiska gnugga ner punkter, och dolda avlysningen ställen, kan du ha din katt som spinner för dig på nolltid!För detta instructable, komme...

Hur man gör din gitarr rem AWESOME

idag ska jag visa dig hur man gör din gitarr rem awesome (och kanske lite dödliga). Först behöver du:-1 tråkig gitarr rem-en förpackning med hundra 1 1/2 tums takläggning naglar-1 härskare-1 sharpieSteg 1: Första sakerna första Hitta en inte så cool...

Hur man gör din egen medicin boll

detta instructable visar dig hur du gör din egen medicin boll, för användning med alla olika typer av övningar, för en bråkdel av kostnaden för att köpa en!Steg 1: Få en basketboll! jag köpte min basket från Wal-mart för $6, så du kan definitivt hitt...

Hur man gör din egna logga dölja för din reptiler

detta Instructable visar dig hur du gör din egen logg dölja för reptil eller insekt.Steg 1: Material För detta projekt behöver du:En 2 kull läsk flaska eller störreEtt rakbladfrigolitsealentfiolinjekteringsbrukoch toalettpapperTyvärr den sista två ar...

Hur man gör din egna bärbara Raspberry pi

denna tutorial visar dig hur du gör din egen bärbara smaken pi, med en skärm, åtkomst till USB, Ethernet och HDMI-portar för tillgång på sidan av fallet. Detta är ingalunda en bra tutorial, det är helt enkelt ett sätt att dokumentera hur jag byggde m...

Hur man målar din ventilkåpan

jag har haft denna idé för ett tag, och jag tänkte att jag kanske också igång. Jag ska visa dig hur man målar din ventilkåpan. Jag gör detta på en 1989 Honda Prelude 4WS Si och på en 1995 Honda Accord EX VTEC. * Obs * behaga låta mig veta om jag miss...

DIY: Hur man gör din egen Glitter!

Idag kommer jag att visa dig hur du gör din egen glitter!Steg 1: Material som behövs:Material som behövs:Epsom SaltPlastpåseMat färg*Note* (du kan använda Dr.Teal's Epsom Salt blötläggning lösning eller du kan du andra Epsom salter för att förstora!)...

Hur att låsa din fin cykel upp på jobbet

det är fint vädret, så jag har varit mountainbike innan arbetet. Lederna är tom, världen har inte fångats med dig ännu och slå dig ner, så du har inga ursäkter att inte rida...Detta utgör en utmaning i att jag inte kan ta min cykel in till kontoret.D...

Hur man gör din egna Klingonska Vanna White målsättning figur

Du kanske har sett frisläppandet av Klingonska Vanna White målsättning siffran på Speakeasily här och undrar var du kan få din egen docka. På grund av en produktion fråga på KVW Industries, ett dotterbolag till KVW Inc. vi har beslutat att släppa ins...

Hur man gör din drake

Gimbled 'Stormfly' och 'Astrid' från hur man tränar din drake 2Steg 1: PVC skelettDrakens skelett är PVC rörledning, balsaträ för gimbal och torr vägg pålar för benen och ge mig höjd.Steg 2: Papper Mache Jag gjorde de allmänna formen i huvud och horn...