Hur man använder den talande ES6928P röst erkännande System_Stand-ensam/nej PC REQ skulleHej alla! Välkommen till min Instructable!
Tack för att ha en gåskarl. Ungefär åtta månader sedan, bestämde jag mig att en av mina nya satsningar skulle vara att skapa en röst erkännandesystem som kunde vara utbildad manuellt, och utan att ha till gräns flat med en PC. En som är så enkel att använda! En som talar till du! Jag själv och en affiliate lyckats göra den drömmen kommer till liv bara för tre veckor sedan. Eftersom jag peka vanligt vänner, kunder och hobbyister mot instructables.com när de behöver svar i relation till mina produkter, jag tänkte jag skulle skapa en instructable som inte bara visade användaren hur man använder systemet, men hur de i sina egna projekt. Detta instructable kommer att visa upp den video manuellt, papperskopior manuell, och flera videor som för närvarande Visa upp några av funktionerna i denna enhet.

Här är den första videon som jag skapat för att införa denna roliga enhet till världen:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man använder den kommande kön på Neatorama.com

i detta instructable jag kommer att redogöra för åtgärderna för att komma igång med kommande kön tillsammans med några vanliga misstag att hålla din post från att nå förstasidan.Om du inte är säker på vad jag talar om, och vill veta mer, besök Neator...

Hur man använder den "Green Screen" effekten i Sony filmstudio och Vegas Pro (Chroma Key)

http://videoeditingsimplified.comLär dig hur du använder chroma key effekter video i Sony Vegas Movie Studio 10. Denna kort tutorial Sony Vegas produceras av Harvey Poling kommer att förbättra din redigering videoproduktioner i alla Sony Vegas progra...

Hur man använder den Top-O-Matic att göra en cigarett

Varför använda en injektor?Med hjälp av en tobak injektor maskin sänker kostnaderna för rökning. Cigarett filter rör kostar mellan $2-$5 per box, som kommer med tillräckligt rör för att göra en kartong är värt av cigaretter. Tobakspriserna varierar b...

Hur man använder den L298 Motor drivrutinsmodulen - Arduino handledning

Dubbla dubbelriktad motor drivrutinen är baserad på den mycket populära L298 dubbla H-Bridge Motor Driver IC. Denna modul kan du enkelt och självständigt styra två motorer med upp till 2A i båda riktningarna.Det är idealiskt för robotiserade applikat...

Hur man använder den röda bokstaven stam

så, du vill bli en vanlig affisch på statliga Radio anslagstavla, tycker du?Det är inte så lätt som du kanske tror. Om du gör ett misstag, kan du vara nedskjuten, och förvisad från styrelserna. men skräms inte. De flesta människor på stam är snäll, u...

Hur man använder den smarta knäckt / EZ Cracker

Vad vi behövero äggo plats att fånga äggSteg 1:Placera ägg inuti smart Cracker WiseSteg 2:Klämma fast över platsen för att fånga äggSteg 3:Ta skal ut och göra sigSteg 4:För äggvitor endast placera äggvita catcher i hålet på botten och upprepa steg 1...

Hur man använder och lägga till den inofficiella instructables add-on(for FireFox)

du kanske har märkt mitt inlägg på gemenskapens form, men om du inte som är ok. Jag skapade en tillägga-på instructables, gjorde jag det att göra mitt liv lättare och jag tänkte om det kunde göra mig lättare varför inte din. Så im kommer för att visa...

DIY Arduino Unit Converter: Hur man använder LCD:

här är en hemsk video av den arbetande. Jag kommer att lägga upp ett bättre senare.Naturligtvis är detta för det gör att lära ungdomar tävling, så här är Svaren på alla dina frågor!Vad gjorde jag?Jo tänkte jag det var dags min Arduino lärde mig att g...

Hur man använder en jojo

En jojo är en leksak som är kul att spela med och detta Instructable visar hur man använder den. Jag kommer inte visa dig alla knep i detta Instructable men ändå, du lär dig grunderna.Steg 1: Timing är nyckelnBilden i detta steg lär du dig att hålla...

Hur man använder en Stepper Motor

Om vi noga med att erkänna det eller inte, finns motorer överallt i vår vardag; de brukar bara vara dolda. Motorerna är närvarande i bilar, skrivare, datorer, tvättmaskiner, rakapparater, och mycket mer.Det finns dock ett antal personer (som fram til...

Hur man använder en AED

The AED är för användning efter pulsen stannar. Det bör användas just när den finns på scenen och CPR omedelbart stoppas för användning. AED är självförklarande och har en röst guidar dig om du fastnar.I detta instructable kommer jag bara att täcka i...

Hur man använder musikskapande Workshop V1.0.0.75 för DLP skrivare

Trädde i 3D utskrift tävling! Kolla här:-------------------------------------------------------------------------------Syftet med detta instructable är att förklara hur man använder musikskapande Workshop. Skapande verkstad är en programvara som skap...

Hur man använder Linux (och älska den)

detta är min första instructable.Linux är ett bra operativsystem - om du vet hur man använder det-, och de flesta människor egentligen inte vill bli störd installation och whatnot, men det är verkligen inte svårt att installera, och om du använder de...

Hur man använder seriekonsoll återhämtning för OpenWRT

jag har en bra trådlös router från TP-LINK, herr 3420. Det är en typisk WiFi-router, jag köpte den var:1. den har en USB-port och2. du kan läsa in OpenWRT på den.Så jag fick enheten, jag installerade OpenWRT och på något sätt lyckades jag setup fel u...

Hur man använder tvål

detta instructable är att visa dig hur man använder tvål. Detta är för du jamiesoncostello (Steg 1: I duschen Först off jag föreslår att du använder tvål i duschen. Det hjälper till att rengöra smuts och bakterier från du. Först slå på duschen och ju...

En guide till att använda iMovie programvara + hur man använder grön/blå skärmen handledning att göra ditt videoklipp ser bättre

Denna video är en nybörjares handledning för iMovie programvara. Dessutom, om du är en video maker, vet du hur man använder grön/blå skärm övergångar för att göra dina videoklipp ser bättre ut. Titta på video veta bättre....

Hur man använder The DaVinci koden Cryptex (Steampunk USB Drive järnvaror krypteringen): en kul förbättring till din USB-döda Drop (eller Geocache)

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du använder en DaVinci-koden cryptex. Den kan användas som en färdiga vackra Steampunk-liknande järnvaror krypteringen för din USB-enhet eller en rolig behållare till impove din USB döda Drop ("anonym,...

Hur man använder 3doodler (3d utskrift penna)!

Kolla in denna tutorial där jag förklarar i detalj hur man använder 3doodler (3d utskrift penna) och gå över några användbara tips och tricksOckså, hitta mig på Youtube eller på min hemsida för veckans videoklipp om: sprayfärg konst – Rainbow hår – 3...

Hur man använder en mjölkkanna att Linda en dag

min gubbe har påpekat för mig att jag vet hur man använder en hel del olika saker, som vanligtvis bor i vår papperskorgen, för att göra underbara behållare för de gåvor jag skapa för jul, födelsedagar, etc. Jag köpa sällan lådor och bara köpa present...