Hur man använder elektroniska Circut styrelser och andra saker medDetta är hur du använder circutry styrelser och saker.

Jag är inte gammal, så detta är mycket, mycket, mycket grundläggande.

bra för nybörjare som vill lära sig robotics.

låter komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man använder Google Sketchup---lager och scener---handledning #8

denna lektion omfattar lager och scener i Sketchup. Bara grunderna för hur du använder dem i en ritning....

Hur man använder en Force känsliga motstånd med Arduino

Force känsliga resistorer är användbara verktyg för att mäta kraft. De är inte tillräckligt noggranna för att mäta till en enhet, men de är ganska effektiva på att mäta ett antal vikt.Steg 1: Video: hur du använder kraft sensorerDenna video kommer at...

Hur man använder en 16 X 2 LCD uppvisning med en Arduino, TI Launchpad eller breadboarded MSP430

i den här videon instructable jag visa hur man koppla ett billigt 16 X 2 LCD-skärm upp till en Arduino, då en TI Launchpad MSP430 kör Energia, sedan en breadboarded MSP430.Dessa skärmar är billiga - jag fick min för $2.26 levereras på eBay. De endast...

Hur man använder Photoshop för att skapa texturer med Alpha kanaler för Second Life

detta vägleder dig steg för steg om hur man gör texturer med öppenhet för Second Life använder Adobe Photoshop CS. Den innehåller tips om hur man undviker suddiga vita konturer och lite info om masker och alfakanaler.Steg 1: översikt Att göra texture...

Hur man använder och lägga till den inofficiella instructables add-on(for FireFox)

du kanske har märkt mitt inlägg på gemenskapens form, men om du inte som är ok. Jag skapade en tillägga-på instructables, gjorde jag det att göra mitt liv lättare och jag tänkte om det kunde göra mig lättare varför inte din. Så im kommer för att visa...

Hur man använder Linux (och älska den)

detta är min första instructable.Linux är ett bra operativsystem - om du vet hur man använder det-, och de flesta människor egentligen inte vill bli störd installation och whatnot, men det är verkligen inte svårt att installera, och om du använder de...

Hur man använder ånga och RealPlayer som en webbläsare

När jag tänker på RealPlayer, tänker jag på en mediaspelare. När jag tänker på Steam tror jag ett spel online shop. Men visste du, du kan faktiskt använda dem som en webbläsare, jag vet inte varför du skulle vilja men ja. Funktionaliteten är där. (Ja...

Nr-Weld dubbel fat rökaren (och hur man använder det)

om du är någonting som jag, du har nog kört på detta problem:1.) jag behöver att röka kött. (Inte vill... Behöver.)2.) jag har inget begrepp om hur man svetsa och acetylen ficklampor kan lika gärna vara trollstavar.3.) jag är billigt.(Tja, som vi hit...

Hur man använder seriekonsoll återhämtning för OpenWRT

jag har en bra trådlös router från TP-LINK, herr 3420. Det är en typisk WiFi-router, jag köpte den var:1. den har en USB-port och2. du kan läsa in OpenWRT på den.Så jag fick enheten, jag installerade OpenWRT och på något sätt lyckades jag setup fel u...

Hur man använder den talande ES6928P röst erkännande System_Stand-ensam/nej PC REQ skulle

Hej alla! Välkommen till min Instructable!Tack för att ha en gåskarl. Ungefär åtta månader sedan, bestämde jag mig att en av mina nya satsningar skulle vara att skapa en röst erkännandesystem som kunde vara utbildad manuellt, och utan att ha till grä...

Hur man använder en Stepper Motor

Om vi noga med att erkänna det eller inte, finns motorer överallt i vår vardag; de brukar bara vara dolda. Motorerna är närvarande i bilar, skrivare, datorer, tvättmaskiner, rakapparater, och mycket mer.Det finns dock ett antal personer (som fram til...

DIY Arduino Unit Converter: Hur man använder LCD:

här är en hemsk video av den arbetande. Jag kommer att lägga upp ett bättre senare.Naturligtvis är detta för det gör att lära ungdomar tävling, så här är Svaren på alla dina frågor!Vad gjorde jag?Jo tänkte jag det var dags min Arduino lärde mig att g...

Hur man använder en IC DAC

Hej!Det finns ett antal tutorials där ute som kan förklara hur man använder en R-2R resistor stege som en Digital till Analog omvandlare (DAC), såsom en, men inte mycket många är ute som förklarar hur du använder en DAC som är en integrerad krets. (L...

Hur man använder PmodJSTK med WF32

I mitt försök att göra en domänkontrollant från PmodJSTK och en WF32, jag var tvungen att få igång PmodJSTK biblioteket. Jag tänkte att så länge jag räkna ut hur man använder biblioteket jag tänkte jag skulle skriva en Instructable om hur man använde...

Hur man använder en ljudmixer (locket)

i detta instructable jag kommer att gå igenom alla kontrollfunktioner finns på de flesta blandare (mixerbord, blandande skrivbord, ljud konsoler, soundboards - de alla hänvisar till samma sak). Jag börjar med absoluta grunderna:Vad är en mixer?En mix...

Hur man använder en LilyTiny klon CJMCU / kommentera programmerare FN klon LilyTiny CJMCU

Klona dans ce tutorial nous allons apprendre kommentar utiliser le CJMCU de la carte Sparkfun LilyTiny basée sur le micro-contrôleur ATTiny. Cette carte existe sous deux format: kompatibel Häll bakbord et pour e-textil. Häll cet artikel, j'ai utilisé...

Hur man använder en Phantom USB Port #2

om det finns stift på moderkortet stödja USB-anslutningar, du brukar få en kabel (eller liknande) att föra dessa portar ut framsidan eller baksidan av fallet.MEN vad ska man göra med Port 5 på ett USB-kort? Det finns ingen USB "A" hane till back...

Hur man använder SRIO bibliotek för Arduino

med SRIO bibliotek du kan extand din Arduino I/O med skiftregister 4021 och 74HC595Du kan hitta denna tutrorial här: http://www.e-licktronic.com/en/content/19-tutorial-library-sriohttp://www.e-licktronic.com/en/content/19-tutorial-library-srioI denna...

Hur man använder en Ultrasonic Sensor med Arduino

HC-SR04 ultraljudssensorer kan mäta avstånd ganska exakt och är mycket användbara i många Arduino projekt. Jag har använt dem i autonoma robotar, elektroniska instrument och många andra projekt. De har ett utbud av 2 cm - 400 cm (~ 0,8 inches - 13 fo...