Hur man bygger den ultimata inomhus FPV quadcopterVARNING - EFTER BYGGA DETTA KAN DU FINNA DIG BEROENDE AV FPV.

Ja det stämmer. FPV är så mycket roligt du ska glömma vilken tid på dygnet det är, glömmer att äta, glömmer att hämta barnen från skolan. Till och med drömmen om att flyga FPV. Det är det perfekta sättet att plåga, chill out och flyga några förpackningar runt ditt hus känsla fri som en fågel. Och om du träffas några kompisar har du en fullt utvecklad ras kurs uppsättning upp under bord, genom stolar och ner korridorer på nolltid.

Mitt namn är Stewart från UAVFUTUES och jag har skapat denna guide "Byggnaden roligaste inomhus FPV quad någonsin"

Vad är FPV? Bra FPV står för första Person vy. Faktiskt kan du uppleva hur det skulle vara som att flyga runt ur denna awesome lilla quadcopter som vi ska bygga. "quad" skickar en live video feed direkt till dina glasögon, smart telefon eller dator och du kan faktiskt se vad det är att se. Allt detta från säkerheten i din favorit fåtölj.

Låter bra? Du vet att den gör.

Så kan hoppa rätt in och komma igång.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger den ultimata överlevnad Shotgun

som en överlevnad och beredskap instruktör, jag tar min linje arbete mycket allvarlig – ibland alltför allvarligt. Ibland, men jag tar för överlevnad projekt bara ner rätt kul. Denna artikel belyser ett av dessa projekt.Jag är lyckligt lottad att jag...

Hur man bygger den ultimata ingången till en hemmabio

Följ stegen i denna video att se hur jag skapade den väldigt cool "grand ingången" till min nya hemmabio (att projektet i en annan instructable). Från split kolumner till bokstäver överst, det är alla här....

Hur man bygger den ultimata lego toppen

någonsin ville ha en riktigt bra topp? Bygga en från lätt att hitta legos.Steg 1: Samla delarna De delar du behöver är:1: en och en halv tum fyrkantiga staven2: en platt en och en halv diameter platta3: en halv tums munstycke4: två lego behållaren lo...

Hur man bygger den bästa gaming PC bygga-60 + FPS i 1080p

Hej alla det är Savannah och John här är hur man bygger den bästa $600 Gaming PC bygga - 60 + FPS i 1080P.Vi har även en lista lista av delar:CPU: Intel Core i5-4590 3.3 GHz Quad-Core ProcessorMotherboard: ASRock H97 årsdagen ATX LGA1150 minne: avgör...

Hur man bygger den perfekta Zombie Survival Kit...

Så du vill lära dig hur man bygger en utmärkt zombie survival kit, och ärligt talat din bästa insats skulle vara att läsa zombie survival guide av max brooks. Men om du saknar tid, pengar eller är bara lata ska jag rakt på sak och ge dig en snabb, lä...

Hur man bygger den snabbaste Quadcopter i 3 timmar

Ungefär ett år sedan satt jag på min resa mot att bli en quadcopter pilot. Då, jag hade ingen aning vad jag gjorde. Jag trampar till nya territorier som jag hade aldrig byggt något lika betydande som förut. Jag tillbringade 5 månader forska; besöka o...

Hur man skapar den ultimata Tiger Woods PGA Tour 11 Wii uppbyggnaden

The True View game inställning för Tiger Woods PGA Tour 11 för Wii ger dig ett helt nytt perspektiv för spelet golf.Med True View, en första-person utsiktspunkt, har du fullständig rörelsefrihet över klubben medan du tittar på bollen, både före och u...

Hur man bygger den romerska akvedukten i Segovia, Spanien med garn

InspirationDenna Roman Aqueduct projekt är perfekt för alla som är bara att lära sig att virka och vill ha en hel del övning. Jag hatar efter mönster i virka, och är faktiskt väldigt, väldigt dålig på att göra min slingor även och enhetliga. För att...

Hur man bygger den perfekta roboten

Detta är bara Tips och råd är detta bara täcka jag inte gjorde riktigt en men jag jobbar på en liknande den jag kommer snart gjort det på 2014.För att bygga den perfekta roboten måste du lära dig saker ger dig möjlighet att skapa det så första ärSteg...

Hur man bygger en 250 klass FPV Quad

Klass 250 quad copters har blivit allt populärare, särskilt på grund av massor av YouTube-videor som denna små maskiner ställer ut fantastiska hastigheter och otroliga akrobatik. Du måste veta att denna typ av flygning behöver en hel del skicklighet...

Hur man bygger och ultimata snö Fort!

Okej är här en video som visar dig hur vi här i Kanada gör awesome snö forts - på ett säkert sätt. Varje år gör vi ett stort fort. Ett år var 25 fot lång med en intern bild (se videon för att en!) ... och ett annat år byggde vi en bild som gick från...

Hur man bygger din ultimata spelrum

Jag är en livslång gamer. Jag har spelat spel i över 20 år. Det är en stor del av mitt liv och jag skäms inte att säga det. Så, jag bestämde mig att bara äga det och slutligen ställa upp min ultimata spelrum.Och här är min dagens moderna spel setup,...

Hur man skapar den ultimata Ipod Touchen DOCK!

Ya jag vet du har sett detta innan. Eller har du?Cuz idag ville jag göra mig lite dock.Och vad jag märkte var det fanns Instructables att göra en "laddare docka" och så var de Instructables att göra högtalarna som dongle sorta.Så gör jag men hur...

Hur man bygger den slutlig hem teatern

Följer de steg som jag använde för att skapa min ultimata hemmabio. Ändra ett tidigare lekrum i min dröm biograf! Från en plats riser till en skärm vägg, för att ljudisolerade väggar och ljudabsorberande paneler, har detta rum allt! Inklusive 13 högt...

Hur man lagar en biff inomhus i ugnen

Någonsin undrar hur man lagar en New York Strip? Under vintern kan du prova matlagning en biff inomhus i ugnen utan grill och Mark Kranenburg visar arbetet med att utarbeta en stek i ugnen i denna episod av biff universitet TV.Om du har någonsin önsk...

Hur man bygger en T.E.A. Laser

A te Laser är kväve Laser som är verksam vid standard tryck och temperatur. I själva verket använder många normal luft som är över 75% N2. Normal luft har en egenskap som kallas super radiance. Detta innebär att luften kan producera en laser strålar...

Hur man bygger en k'nex armborst

Hej Låt mig veta om du vill veta hur man bygger den. ge mig en kommentar eller låt mig veta något annat sätt. stor när om rätt gummi band du kommer att höra det vissla av örat. Det är verkligen cool jag sharmped stora grå k'nex och sköt en låda som d...

Hur man bygger en enkel badrumshyllan

Om du behöver en enkel och praktisk hylla för ditt badrum (eller någon annanstans, verkligen!), då denna enkla design skulle vara ett utmärkt val. Denna hylla är ganska lätt att bygga, den är gjord med plywood och du kan alltid få den hem förbättring...

Hur man bygger en vibrobot

Detta är min första instructable och det kan inte vara mycket bra.Jag fick idén från en kommentar av en video ber om instruktioner hur man bygger den.Steg 1: Få sakerDu behöver:en philips huvud skruvmejsel1 servo stötstänger1 åtgärd spellång näsa tån...