Hur man bygger en 72 Volt elbil – bil / JeepIntroduktion

1. den första videon visar gemensamma komponenterna i en EV.

2. den andra videon är Jeep som det är nu med Direct Drive.

3. den tredje videon är den ursprungliga jeepen med kedja drev, märka hur högt det är.

Jag beslutade att bygga en elbil. Vilken bil ska jag använda, vilken motor och vilken typ av batterier? Jag började min forskning genom att visa många elektriska fordon (EV) bygganden. Jag hade också viss erfarenhet när jag byggde min elektrisk motorcykel (Instructables allt detta gav mig och tanken på vad jag ville göra. Jag hoppas att lägga till dem som har gått före mig och byggt, delade och motiverade mig att bygga en EV. Detta är hur jag gick om att bygga denna elektriska Jeep.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en RC Bluetooth Arduino bil

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Detta är en översikt över hur man bygger en remote bil som fungerar via telefonens bluetooth. Detta projekt skapades under våren 2...

Hur man bygger en 24 Volt elektrisk motorcykel

Jag har tittat på några elektriska fordon (EV) bygger för motorcyklar på Instructables och de alla var mycket hjälpsamma. Jag hoppas att lägga till dem som har gått vidare och byggt, delade och motiverade mig att bygga en. Detta är hur jag gick om at...

Hur man bygger en mus fälla bil

bygga en råttfälla bil kan vara mycket svårt, vi vet eftersom det var svårt första gången, men det kan vara lättare med en hur-att-göra steg.Steg 1: Samla material För att bygga denna bil, behöver du rätt utrustning. Du behöver följande:• En tunn ply...

Hur man bygger en stark K'nex bil.

Dessa instruktioner kommer att visa dig de top tips för att bygga en stark K'nex bil.Steg 1: Starka axlar Det första steget till hög styrka är att göra axlarna stark. En är längre knex bättre än två kortare bitar med en koppling.Steg 2: Stark framram...

Hur man bygger en 72 Volt elektrisk motorcykel

till salu - http://www.ben.cbccinc.com/BEM/forsale.htmIngen gas, ingen olja och nästan tyst. 72 volt, 70 km/h ren roligt. Detta är hur jag byggde en elektrisk motorcykel.Steg 1: Varför och hur jag bara arbeta 3 miles hemifrån men med gaspriserna tapp...

Hur man bygger en 96-Volt elektrisk motorcykel

som många andra jag beslutat att sluta vänta på att en anständig elektrisk väg cykel till ett rimligt pris, så jag byggde en ut en ledig cykel jag köpte på eBay för ca $700. Jag bygger min på en 82 Yamaha turbo eftersom 1) jag har ICE version (därav...

Hur man bygger en färdighet Racing bil med Makeblock

Skill Racing bil är en av de mest underhållande formerna i MakeblockUltimate Kit. Tävlings-bilen har cool form och flexibla styrinrättning. För att placera batterierna i tävlings-bilen, kan du tävla med din partner!Nu, låt oss montera denna häftiga b...

Hur man bygger en elektriska Longboard med telefonen kontroll

Elektriska longboards är awsome!TESTET BILDER I VIDEON OVANHUR MAN BYGGER EN ELEKTRISKA LONGBOARD STYRS FRÅN EN TELEFON MED BLUETOOTHUppdatering #1: Grip tape installerat, några tweaks till hastighet controller har menade jag har fått mer fart ur sty...

Hur man bygger en ballistisk kniv [lätt väg]

Hej, detta är min första tutorial och idag ville jag visa dig hur man bygger en arbetande ballistiska kniv.För detta projekt behöver du några saker:-En Scooter styre, med den knapp som du trycker på och han kommer upp igen, eller någon tube med knapp...

Hur man bygger en T.E.A. Laser

A te Laser är kväve Laser som är verksam vid standard tryck och temperatur. I själva verket använder många normal luft som är över 75% N2. Normal luft har en egenskap som kallas super radiance. Detta innebär att luften kan producera en laser strålar...

Hur man bygger en enkel vatten raket

Välkommen till detta instructable!Om du för ett skolprojekt eller bara på kul, är bygga och starta din egen vatten raket en utmanande men fantastisk upplevelse. I denna tutorial ska vi visa dig hur du kommer igång och hur man bygger din egna, enkelt...

Hur man bygger en solpanel

jag är för närvarande en collegestudent som läser datateknik och i sommar medan jag var på rast bestämde jag mig för jag ville veta mer om solenergi och hur man bygger en solpanel från grunden. Min främsta anledningen vill bygga det själv var att lär...

Hur man bygger en tidsmaskin (Vortex snedvridning utrymme och tid Dilating enhet)

väl kan uttrycka det så, ive alltid hade denna sak om resa genom tiden, och att ha en tidsmaskin. Så jag satte om att göra en, jag bestämde mig för att i stället för att ett fartyg att resa i, jag vill hellre ha något bärbara.Många timmar funderar ko...

Hur man bygger en Slayer magnetiseringsmaskinen

En Slayer magnetiseringsmaskinen är en air-kärnhus transformator som kliver upp en mycket låg DC-spänning till en mycket hög AC spänning. Detta skapar ett elektromagnetiskt fält runt spolen som kan lysa upp lysrör och neon ljus lökar. Det är ganska l...

Hur man bygger en solenergianläggning

Detta Instructable är om hur man bygger ett batteri power pack att avgifterna från solen. Jag byggde den här förbi sommaren ha en bärbar enhet som jag kunde springa och ladda mina prylar på.Steg 1: KopplingsschemaDet första jag gjorde var Rita ett ko...

Hur man gör 12 volt Adopter

Har du någonsin behövt en 12 volts strömkälla som kan leverera högsta 1 amp? Men försöker köpa en från butiken är lite för dyrt? Tja, du kan göra en 12 volt strömförsörjning mycket billigt och enkelt!Steg 1: Hur man bygger den?AC mains matas till tra...

Hur man bygger en Arc Reactor Mark VI

denna tutorial ska show dig hur man bygger en Mark VI arc reactor prop. Detta prop kommer också att kunna passa inuti en anpassad Iron man kostym. Specifikationer för som kommer att införas vid ett senare tillfälle.Steg 1: Material och verktyg som kr...

Hur man bygger en air kanon med en sprinkler ventil

detta Instructable kommer att lära dig hur man bygger en air kanon som kan utlösas med en switch. Denna kanon har förmågan att skjuta projektiler, som apelsiner, eller delar av en potatis mycket långt avstånd, och på mycket höga hastigheter. Vid 60 P...

Hur man bygger en statisk detektor

detta instructable visar hur man bygger en statisk detektor. Jag har byggt flera robotar, och ett problem som jag ofta möter är en statisk uppbyggd/utsläpp som orsakar störningar med motor-styrenheter. Svåraste med det här problemet är att det är svå...