Hur man bygger en egen hylla: återvinning samtidigtHej och Välkommen!

Detta Instructable består av en hur man bygger en egen hylla; och återföring på samma gång. Det är en spinoff idé av Innerbubba's insperational Instructable 60-minuters-bokhylla. Så som alltid jag måste ge beröm till vem är det due. Hans Instructable var en av de första som jag gjorde mina favoriter.

Jag hittade flera cedar plamks som min granne kasta ut för bulk avfallsinsamling. Jag kunde inte bara låta sådana stora material gå till spillo så det var dags att recyle dem till något annat. Jag kände också jag skulle kunna göra världen till en grönare plats blaa blaa blaa.

Min son hade bett mig att göra detta ända sedan jag byggde sin syster en simular en för hennes rum se det här 59 minut bokhyllan. Jag ville få det att passa temat i hans sovrum och detta material var perfekt. Hans sovrum har en Wildlife Refuge/djungeltema. Jag ville försöka göra hyllan ser ut som det gjordes ut gamla leverans lådor så att det hade en grov slitna utseende. Jag tror jag kom nära med denna gamla cedar plankor.

Berätta vad du tycker.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en egen anpassa Stretched Canvas

detta instructable är mitt försök att förklara hur man bygger en egen anpassad storlek duk för målning. 16 x 20 och 18 x 24 vanliga storlek är mycket prisvärd på mest konst utbudet butiker men om du vill ha stora eller anpassade storlekar priset går...

Hur man bygger din egen Gaming maskin

Älskar dugamla skolan arkadspel? Hur skulle du vilja veta hur man bygger din egen, med ett urval av över 5 000 spel att spela när som helst det passar din fantasi?Vill veta mer? Klicka här för mer information eller kolla in följande steg för att skap...

Hur man bygger en egen vattning planter.

i detta DIY projekt, jag kommer att visa dig hur man bygger en egen vattning behållare för din sommar plantering. Det finns många fördelar container trädgårdsskötsel och detta projekt tar det ett steg längre. En inre behållare kan smutsa till naturli...

Hur man bygger en egen "säng på naglar" testare för din 3D-skrivare elektronik

Om du tillverkar en hel del PCB (tryck Kretsloppet bräde), kommer du vill ha någon form av QA att säkerställa din styrelser är funktionella och utan defekter. Den mest populära metoden för i-krets testning är användningen av en bädd av naglar fixtur....

Hur man bygger en enkel hylla fästet

Du vill ofta sätta upp en hylla, men tyvärr metallfästena bara inte så söt. Jag ska visa dig hur man bygger dessa enkla hakparenteser för en 12" hylla. Du kan använda denna metod med 2 x 4 för stora hyllor i källaren eller garaget också.Leverera list...

Hur man bygger en egen webbplats

hur man bygger din egna webbplats, inklusive länkar, bilder, videor och även ett sätt att sälja saker och samla in pengar med Paypal....

Hur man bygger din egen pappersmodell LEGO Castle Black Knight minifig

även om jag har gjort många papercraft modeller redan, jag aldrig postat alla dem här på Instructables ännu så här är det! o) de delar du behöver (och dessa instruktioner) finns i avsnittet LEGO på min papercraft webbsida: http://www.kickme.to/ninjat...

Hur man bygger en egen djur tema Vechile

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör mitt Raven Tri-rulla, och även några tips och tekniker på hur man bygger ditt eget fordon. Njut!Steg 1: Välj ditt djur För att börja göra din bil, måste du först välja ett djur att basera det på. F...

Hur man bygger din egen USB Keylogger

orsak jag har sökt en hel del för ett projekt som detta, och jag har inte hitta något på Internet, jag skulle dela min erfarenhet av min personliga USB Keylogger.Det är egentligen inte en ren "USB" Keylogger (orsak USB HID protokoll är mycket sv...

Hur man bygger din egen jetmotor

du behöver inte vara Jay Leno att äga en jet drivs motorcykel och vi visar dig hur du gör din egen jet enigne här för att driva dina galna fordon. Detta är ett pågående projekt, och gott om ytterligare info kommer snart att publiceras på vår hemsida....

Hur man bygger din egen 1u Linuxserver

i detta instructable, vi kommer att bygga en snabb server kan köra Linux mycket väl. Det kommer också att utökas till två processorer och i standardkonfiguration, stöder RAID 1-spegling. Denna specifika konfiguration har blivit testade med Debian och...

Behöver skicka något säkert? Hur man bygger en egen låda... för mindre än $100.

Du har förmodligen redan kontaktat ett företag som spjällådan, och är förvånad hur mycket det kostar för att ha något spjällådan för frakt. Sig kostnad mer effektiv och verkligen inte att svårt att göra en egen låda... som är avgörande om du ska åter...

Hur man bygger din egen dator

Följande steg hjälper dig att att bygga din egen dator.Steg 1: 1) få dina delar.Det första du vill göra är att hitta en återförsäljare som Fry's Electronics. Om du inte väntar på frakt, finns Newegg och TigerDirect stora webbplatser att hitta datorko...

Hur man bygger en egen dator!

Detta Instructable visar hur man montera en anpassad dator från sin grundläggande delar tillgängliga online eller i elektroniskt butiker. Manuell montering har ett antal fördelar inklusive lägre kostnad, kraften att bygga en maskin tailed till använd...

Hur man bygger din egen slaktare-block

Jag tyckte att för att bygga din egen slaktare block inte är så komplicerat! Med underbar resurs för våra barn att dra från (mina farföräldrars gamla trä arbetande shop) finner jag bara mer och mer material att arbeta med. I detta fall visste jag för...

Hur man bygger en egen cykel

jag såg en Lägg till (http://www.dreambike.com/home.htm) nyligen för anpassade cyklar online och jag trodde att jag vet hur man gör detta att cyklar jag redan äger så detta är ett stort projekt om du har en hel del av cyklar liggande du kunde göra en...

Industriella IoT - hur man bygger din egen utomhus pagoden för väder, luftkvalitet och andra sensorer

** Uppdatering: Artikeln nedan är från vår äldre Android app! Valarm är industriella IoT. Vi hjälper dig, ditt team och din verksamhet med industriella IoT applikationer med hjälp av Valarm verktyg moln.Om du vill spara tid och pengar kan du bara få...

Hur man bygger din egen iPad fodral.

jag vet att vi har alla sett och dreglade över den nya iPads och några av oss har skalade ut stora pengar till få en.Om du är lik mig vill du skydda din investering och att det ser trevligt. Om det kan passa din personlighet och du gör det själv, är...

Hur man bygger en egen eldgrop

Det finns få saker så avkopplande som en varm eld på en cool kväll. En utomhus eldgrop gör någon uteplats eller bakgård till en bra samlingsplats där vänner och familj kan äta, prata eller bara vila vid elden.Medan du kan bygga en eldgrop från rock e...