Hur man bygger en k'nex tankHej, detta är min första instructable hoppas det fungerar för dig =)

Detta är min K'nex tank. Den har en pistol som skjuter, det kan driva både bakåt och framåt, och det är robust.
(Det bränder luft mjuk BBs)

Fördelar: kan köra, kan eld, är robust, ser riktigt bra, och spår lossnar inte ofta

Nackdelar: Torn rotera inte, och det finns inga mag :(men du kan lägga till en...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en k'nex armborst

Hej Låt mig veta om du vill veta hur man bygger den. ge mig en kommentar eller låt mig veta något annat sätt. stor när om rätt gummi band du kommer att höra det vissla av örat. Det är verkligen cool jag sharmped stora grå k'nex och sköt en låda som d...

Hur man bygger en k'nex "Titan"

Samtidigt sitter hemma och stirrar på min högar av bitarna hade jag idén att bygga en humanoid varelse av K'nex. Efter många försök lyckades jag producerar min första hominider, Zyrael (den mindre en). När bygget var klar tittade jag för andra att jä...

Hur man bygger en triangulär Tank med Makeblock

Trekantiga Tank är en av de i Makeblock Ultimate Kit. Den viktigaste egenskapen är att det inte rulla från dess bekläda, och håller rullande när dess front kolliderar med hörnet på väggen.Nu gör vi en introduktion till sin församling.Steg 1: Montera...

Hur man bygger en blöja spruta

om du tyg-diapering din wee en, du ganska van att bli kallad en Lom. Om du planerar att bygga din egen blöja spruta, kan du lägga till minst en ytterligare person folk som tror att du är galen, VVS associate(s) på din lokala hem förbättring butik.Det...

Hur man bygger en Awesome Trebuchet

Gillar du byggnaden? Gillar du stora projektil maskin? Om detta låter som du, har vi ett projekt för att tillfredsställa din cravings. Trebuchets kommer att göra någon dag i veckan så mycket bättre. I detta Instructable kommer vi lära dig hur man byg...

Hur man bygger akvarium.

Akvariet är kontrollerad konstgjord miljö där fisk och vattenlevande organismer kan leva från deras naturliga miljö.Hantera akvariet är en populär hobby över hela världen. Detta är en hobby som inte kommer göra dig besviken, men det kommer att bli et...

Hur man bygger en dator. En genomgång på datordelar.

i detta instructable kommer jag att försöka visa dig hur man bygger din egen dator. Jag byggde den här datorn för ca 700 med bildskärm. Men du kan bygga en dator för så lite som 200-300 om du gör det rätt. Lampor, upplysta fans och tråd ärmar är inte...

Hur man bygger en air kanon med en sprinkler ventil

detta Instructable kommer att lära dig hur man bygger en air kanon som kan utlösas med en switch. Denna kanon har förmågan att skjuta projektiler, som apelsiner, eller delar av en potatis mycket långt avstånd, och på mycket höga hastigheter. Vid 60 P...

Hur man bygger en Hybrid mask Bin

Detta är de fullständiga instruktionerna om hur man bygger en Hybrid mask Bin. Du kan använda denna video som en guide, kan du pausa det som behövs, och bygga den mask Bin med mig om du vill. Jag hoppas detta är till hjälp! :)Denna bin var avsedd att...

Hur man bygger ditt eget Strawberry Tower

detaljerad instruktion hur ute för att göra din egen växande torn av ett standard 4" PVC rör. Fungerar utmärkt för hydrokultur eller aquaponic system! Nedan är hela utskriften från videon:Hej alla.En av de översta förfrågningar jag får är hur man byg...

Solid-State Halloween controller och hur man bygger en Haunted House

detta var ursprungligen en artikel i gör 03 där min awesome redaktör Paul Spinrad faktiskt gjorde en kopia av min controller och gjorde ett mycket bättre jobb som dokumenterar det än jag skulle. För styrkort, kolla om du behöver mer förklaring än "få...

Hur man bygger en 3-nivåer kinesiska picknick låda

Hur man bygger en 3-nivåer kinesiska picknick lådaSamtidigt en gåva för ett nygifta par, differentierad picknick låda är en ganska ovanlig artikel och inte ett projekt som kommer lätt att hitta instruktioner idag. Detta instructable innehåller en int...

Hur man bygger en smedja (Gas)

titta på versionen .Ha förmåga att föra stål temperaturen tillräckligt hög för att ändra sitt fysiska tillstånd är nödvändigt i föreningen / bladesmithing. Jag ska visa dig hur man bygger en smedja som är enkel, säker och effektiv. Det finns otaliga...

Hur man bygger en portugisisk trä Fired Brick pizzaugn

Välkommen!I detta instructable kommer vi att beskriva hur man bygger en riktig portugisiska tegel pizzaugn.Portugisiska ugnar kännetecknas av högre kupol än italienska / napolitanska ugnar. Vad detta innebär i praktiken är mindre intensiv värme. I al...

Hur man bygger en Kopplingsbild

The Kopplingsbild är ett projekt som bygger digital 3d-objekt i verkliga 3d-rymden. För att skapa digitala 3d-objekt i verkliga placeras 3d-rymden en projektor framför en anpassade utformade projiceringsyta består av en array av vertikala ledningar.O...

Hur man bygger en Sonic skruvmejsel

detta instructable visar hur man bygger en egen sonic skruvmejsel.Eftersom jag anser att en sonic är något som byggare bör design, brukar jag även exakta mått.Steg 1: Inälvsprodukter THE CIRCUITDetta är den krets som jag används för både sonic ljud s...

Hur man bygger en Dalek öga

detta instructable visar hur man bygger en dalek öga. Designen jag använde var baserade bort av 2010 versionen av daleks.Steg 1: Delar som behövsFör detta projekt behöver du 9 in av stålrör, ca 3/4 i i diameter, 2 lysdioder (en gul, en blå), en 100 o...

DIY CNC Router planer: Hur man bygger

Obs: Jag Ursprungligen postat detta på min konst och hantverk blogg, Gör det med Jason, och du är välkommen att gå besök och kolla in min andra tutorials, recensioner och steg för steg ritning och målning lektioner.Ända sedan jag såg min första CNC,...

Hur man bygger en hemmagjord varmvattenberedare

jag kommer att visa dig hur man bygger en billig och enkel varmvattenberedare för camping, jakt stugor, eller någonstans att varmvatten inte är lätt tillgängliga. Jag har även bilder på min slutprodukt. Jag reser mycket i min husbil och gillar inte a...