Hur man bygger en snabb och enkel pneumatisk prop för Halloweenen stund sedan, någon postat en instructable på en Halloween pneumatiska som "poppade" ur en giftigt avfall kan. Jag ville bygga det, men jag hade inte någon av utrustningen och jag något sparsam så jag bestämde sig för att se om jag skulle kunna replikera det med artiklar som jag hade redan runt huset.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en kartong och duct tape båt

Båtbygge är kul, men kan vara tidskrävande. Om båten är byggd för som en tvåsitsiga, då tiden tillbringade making tar det längre tid. Kom ihåg att göra mätningar av båten innan du börjar. Inte ögongloben det, eftersom det oftast inte fungerar. Ha kul...

Hur man gör snabb och lätt modell tråd träd

denna guide tar dig genom stegen för att skapa snabb och enkel modell tråd träd. Dessa träd är bra för modelljärnväg, arkitektoniska och landskapet modeller, eller helt enkelt för dekoration i ditt hem (om du gillar sånt). Dessa instruktioner tar dig...

Plywood Tobbogan bild, eller hur man bygger med plywood och (nästan) utan fästen

en vän utmanade mig att bygga en tobbogan bild som förpackningar bort på sommaren med minimikrav krångel och utrymme.Jag hade byggt en med skruvar och virke innan, men detta system lämpar inte sig för lätt demontering. Även med bultar skulle du behöv...

Hur man drar en fett och enkel Chibi

Hey guys! Denna handledning är gjord för nybörjare. Eller personer som är nya till chibi konceptet. Det är en mycket enkel handledning och jag hoppas ni har kul efter den. Jag beklagar också djupt om kvaliteten på då bilder. Skanning är för mycket ar...

Hur man spelar gitarr snabb och ren

Lär dig hur man gör din snabb gitarr spela ljud rent.Steg 1: Lär dig hur man gör din snabb gitarr spela ljud rent....

❤ Hur man: lätt, snabb och romantiska Updo handledning ❤

Denna frisyr är perfekt för en romantisk dag, ett bröllop, bal, en fest eller bara när du känner dig lite fancy. Prova denna frisyr!Steg 1: ❤ enkel, snabb och romantiska Updo handledning ❤...

Hur man skapar en snabb och lätt topp-Knut Bun

http://www.styleunited.com/TipsAndTrends/article/How-to-Create-a-Quick-And-Easy-Top-Knot-Bun hemligheten till en bra bulle? En fantastisk ny typ av ihoprullade hårnål, kallas en "snurra Pin" som marknadsförs av karamell. Här är hur man använder...

Hur man bygger en snabb, enkel och billig loudspeakerbox med stuprör material

Hej allaDetta är en mycket kort och universal instructable att bygga en enkel och billig loudspeakerbox. Det fungerar med ett enkelt trick och är snabbt gjort i tre steg.Jag behöver sådana boxar för min nästa steampunk instructable arbetar med två ga...

Hur man bygger en wankelmotor (och hur det fungerar)

Detta är för min AP fysik C klass.Wankel roterande motorer är ganska genial. De uppstod som ett försök att utmana kolv-baserade motorer, och visat att tillräcklig effekt kan skapas utan kolvar fram-och återgående rörelse. De förlitar sig på mycket få...

Hur man bygger en snabb skyskrapa i minecraft

ett riktigt enkelt sätt att bygga något i minecraft.Steg 1: Steg 1, bygga en kvadrat i luften! Den första sak u do är grap kullersten och bygga en stolpe så högt som du vill ha den. Sedan u bygga en kvadrat runt den och bryta Polen.Steg 2: Steg 2, la...

Hur man gör snabb och lätt ägg släppa soppa

detta är ett enkelt recept för att göra kinesiska ägget släppa soppa. Här är historien om hur jag först lärde mig att göra det: en dag efter skolan jag skrek hela rummet "mamma, jag är hungrig!" då hon berättade för mig att göra något då. Hon be...

Hur man bygger en Tape och CD lagring tabell

elektronisk underhållning media finns överallt dessa dagar. Kassettbandspelare, videobandspelare och DVD och CD-spelare har förändrat det sätt vi njuta av vår fritid. Dessa enheter ger ett nästan obegränsat utbud av berikande och underhållande syssel...

Hur man lagar en god och enkel chokladkaka?

Recept på chokladkaka :Använda imperativ:-3 ägg-150g socker = 3 koppar-50g mjöl = 1 kopp-100 g smör (för mätning med skalor)-100 g choklad1) behöver du en visp, en stor blandning och en liten skål och slutligen en tårtform, en över.2) du kommer att V...

Hur man bygger en snabb Sand fälla i Minecraft

Steg 1: Gräva en grop som visas i bildenSteg 2: Sätta kolven duk längst nerSteg 3: Sätta ett ytterligare lagerSteg 4: Lägga till några tecken som visas i bildenSteg 5: Sedan sätta skyltar på sidorna av de mellersta tecken (se till att sätta på skylta...

Snabb och enkel kofot Prop

Detta är en lätt kofot prop tillverkad av PVC-rör. Jag byggde det för en Gordon Freeman kostym för Dragon Con 2014. Så varför inte använda en riktig kofot? Den "con har några (IMHO, mycket förnuftigt) regler för vapen och jag tänkte att det skulle st...

Hur man bygger en jätte Jenga uppsättning

I detta Instructable ska jag visa dig hur man bygger en snabb och enkel jätte Jenga och en bärväska som även fungerar som en plattform för att spela spelet. Det är ett riktigt enkelt bygga och kan även göras med begränsade verktyg. Giant Jenga är sup...

Hur man bygger en billig arbetsbänk för träbearbetning med en HD Kreg Jigg, med VIDEO tutorial

Gratis planer finns även nedan i Imperial och metriska.Steg 1: Se Full Video Tutorial Video här.Warren från en trä verktyg visar hur man bygger en billig och enkel ön träbearbetning workbench med hund hål, lederna är gjorda med Kreg HD pocket hole ji...

Hur man bygger en hemmagjord varmvattenberedare

jag kommer att visa dig hur man bygger en billig och enkel varmvattenberedare för camping, jakt stugor, eller någonstans att varmvatten inte är lätt tillgängliga. Jag har även bilder på min slutprodukt. Jag reser mycket i min husbil och gillar inte a...

Hur man bygger en solpanel

jag är för närvarande en collegestudent som läser datateknik och i sommar medan jag var på rast bestämde jag mig för jag ville veta mer om solenergi och hur man bygger en solpanel från grunden. Min främsta anledningen vill bygga det själv var att lär...