Hur man CollegeJag har sett otaliga mängder av inlägg online hävdar att ge dig de bästa råden om college. Ingen av dem verkar vara äkta eller tillräckligt specifikt för mig. Detta instructable är för alla som vill gå på college. Seniorer på att lämna gymnasiet kommer mest nytta av detta råd. Detta är allt från perspektiv av mitt Studentliv på UC Santa Cruz andra år. Ärligt talat jag jag tänkte på alla dessa saker tillbaka mitt i gymnasiet. Jag bor i Kalifornien så mitt råd kommer att baseras bort av utbildningssystemet California public school. Jag måste säga att du väljer att delta i ett universitet direkt ur gymnasiet var en av de bästa val jag gjort någonsin. Ekonomiskt, inte så mycket, utan som en livserfarenhet, it hjälpte mig bilda som var jag.

* Side note: Jag var inte planerar att informera om detta eftersom jag alltid tänkt på Instructables som en "gör det själv" enda webbplats. När jag såg resa råd strid, trodde jag jag kunde göra råd om college baserat på min personliga erfarenhet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man väljer rätt College

Så vad vill du göra med ditt liv efter gymnasiet ändå? Det är den vanligaste fråga folk frågar sig någon gång. Flesta säger att de vill gå på college, men det är definitivt mycket lättare sagt än gjort. Den viktigaste faktorn vid val av en högskola ä...

Hur man skapar en College-stil Budget med Excel

Microsoft Excel är ett mycket kraftfullt verktyg som används i business world vardagen. Oftast används för att kommunicera hur en verksamhet fungerar ekonomiskt, men dess "användningsområden är oändliga. Om du använder Excel skapa en komplicerad vins...

En hyllning... Hur man gör kubansk kaffe / Café-con-leche

hur konsten att göra kubansk kaffe görs. En kär vän till mig visade mig detta sätt år sedan. Vi förlorade honom i slutet av 90-talet till en bilolycka som var hans fel. Jag älskar och saknar honom dyrt. Jose och jag arbetade sida vid sida i en auto v...

Hur man utvecklar en produkt och eventuellt tjäna pengar

var och en har idéer, uppfinningar, och drömmar men endast ett fåtal människor någonsin göra några pengar från sina tankar. Detta är hur Ive gör det (eller försöker). Detta är hur ive fått en uppfinning den hård driva Zapper (www.HardDriveZapper.com)...

Hur man gör en burk säker!?

jag tänkte hur man återanvänder en gammal burk och medan jag tänktetänkandetänkandeJag kom med en bra idé som är lätt att göra och det är också en stor sista Minuit gåva och så lätt att göra det är Than Jar säkerDet är så lätt att göra och kostar int...

Hur man hem brygga öl den lätt väg med en ingrediens Kit

över en miljon ölälskare i USA har börjat brygga eget öl hemma. Men oddsen är att ännu mer nyfiken på ölbryggning, men har ännu inte prova det eftersom de är överväldigade med var man ska börja.Även om du har varit hem bryggning i år, du förmodligen...

Hur man gör en nr-sy T-Shirt filt

Detta Instructable visar dig hur man gör en t-shirt filt utan att du behöver en symaskin. T-shirt filtar är ett utmärkt sätt att bevara minnen och använda din gamla t-shirts. Jag gjorde min filt eftersom jag vet inte hur att sy, men jag ville bara ka...

Hur man äter för gratis varje dag (vid ett universitet)

jag går till University of Colorado i Boulder. Varje dag finns dussintals evenemang med gratis mat väntar på att ätas av hungriga teknologer. Allt du behöver göra är att veta vart man ska gå! Detta är min första instructable, men jag har funnit det o...

Hur man spela vakter vs tjuv

Jag gjorde detta spel mer än ett år sedan när jag var i college, och massor av andra studenter funnit det vara ganska hjärngymnastik. Ta 5 personer, något som skatten och ett utrymme stort nog att göra ett 6 x 6 kvadrat rutnät. Tjuven tar en plats i...

Hur man startar en blogg med vänner

Bloggar... de är överallt. Du kan inte vända hörnet... Jag menar att klicka på en länk utan att snubbla över någon sorts blogg nuförtiden. Men varför inte? 30 år sedan höll människor journaler för att spåra deras tankar--bra med tillkomsten av intern...

Hur man bygger en öl Pong bord topp

Syfte:· Lära de grundläggande reglerna för öl pong· Hur framgångsrikt ett kollegialt öl pong bordSteg 1: Vad är ölpong?Beer Pong:· Beer Pong används oftast som ett kollegium dricka spel· Den består av 2 lag 2. Varje lag som börjar med 10 koppar fylld...

Hur man ser ut som en idiot när de reser utomlands

Min bästa vän är en ivrig världen resenär och kommer hem från hennes resor (Island, Chile, Mexico, Egypten, Ryssland, Frankrike, Peru och mer) med många intressanta historier om att hantera det oväntade. Ibland kommer dessa överraskningar i form av m...

Papper örhängen: Hur man gör Quilled örhängen i bara några steg!

Papper örhängen är den senaste mode uttalande som är snabb att göra sin väg i modevärlden. Lär dig hur man gör quilled örhängen i bara några steg med hjälp av steg för steg handledning. Den ultimata komforten att du samtidigt bär papper smycken är at...

Hur man bygger en Ramen hus

Har du sett allt på Netflix? Det regnar ute? Är det 85 grader men den verkliga känslan är 105? Har du sett alla filmer eller är du bröt collegestudent som jag själv, och inte har råd med en $40 resa på bio? Vill du bygga något men inte har den dispon...

Hur man gör en röra...

Många människor kan vara oense, men du och jag är båda fullt medvetna om att våra verkliga syfte i livet är att göra mässar. Så här är det, gå ut och bli rörigt. I många fall är en god röra ett nödvändigt steg i avslutningen av ett annat projekt. Des...

Hur man gör ett enkelt C-Program i Ubuntu Linux

Programmering är en färdighet som blir allt mer efterfrågad vardagliga. Eleverna börjar lära sig programmering kunskaper redan i grundskolan i vissa områden. I andra delar av världen börjar studenter inte att lära datorprogrammering till deras grundu...

Hur man gör en staty (Angel av Nike)

för en produktion av Boeing Boeing på min college som jag fick i uppdrag att designa och bygga tre statyer. Här följer är den processen jag används för att producera statyerna med Trimble Sketchup och 123D make.Samma metod kan användas för att göra v...

Vanishing konsten hur man plats (att medel retuschera) en bild.

Innan vi hade digital retuschering om det fanns ett fel eller damm plats i en bild hur man fixar det var med en borste och plats ton färg. Bra retuschering var en konst i sig tidigare men nu är det något folk inte har ens hört talas om. Nu är det lät...

Hur man gör pengar från din idéer och uppfinningar

var och en har idéer, uppfinningar, och drömmar men endast ett fåtal människor någonsin göra några pengar från sina tankar. Detta är hur Ive gör det (eller försöker). Detta är hur ive fått en uppfinning Hard Drive Zapper www.HardDriveZapper.com. från...