Hur man enkelt göra en Nerf Longshot ljuddämpare!
Detta är hur man gör ljuddämpare för en Nerf LONGSHOT i 2 steg.

Du behöver 1 pilspets vatten flaska valfri storlek. {en halv pint ser cool}

1 exacto kniv eller sax

{valfria} blå eller gul sprayfärg beroende på färgen på din longshot. snälla människor det enda sättet jag kan fortsätta att göra instructables är om du registrerar dig här vänligen gör det dess inte en spam webbplats du kan få riktiga grejer från http://www.rewards1.com/2249349 registrera dig här

PS tyvärr inga bilder jag hade inte min kamera med mig.

uppdatering 1 nu har jag bilder njuta!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man enkelt framhäva dina läppar

I detta kommer hur till tutorial jag att visa dig hur man enkelt gör dina läppar i centrum för uppmärksamheten!Denna teknik är trevligt eftersom du inte behöver använda obekväm läppar plumpers eller torkning Matt läppstift!Du kan använda alla dessa t...

Hur man Pack för ett Nerf krig

denna Instructible kommer att visa dig hur man packa för alla nerf krig.Steg 1: Välja en primär En god primär är något som kan avfyra skott mycket snabbt, ett vanligt problem jag hade när jag började Nerf var att mitt vapen var för långsamma att ladd...

Hur man enkelt lär Sweep Picking och hur du kan förbättra din hela gitarrspel i processen

Sweep picking är en svår teknik för de flesta gitarr spelare till master. Men oavsett hur mycket besvär du har med denna teknik nu, jag ska visa dig hur lätt sopa plockning kan vara. Faktiskt, en gång du förstå principerna behandlas i denna artikel k...

Hur man enkelt Debone en kyckling (med dödliga kyckling recept)

varning: innehåller levande bilder av en äckligt, döda, flådd, skär upp gallus domesticus, dvs kyckling.Det finns många sätt att göra detta. Efter läsande den här, börjar du med en hel kyckling och slut med ca tio stycken, 2 scraps och massor av ben...

Hur man gör en billig nerf red dot sikte

Obs: detta är min mycket första INSTRUCTABLE så vänligen ursäkta mig om det suger. JAG VET INTE RIKTIGT HUR MAN GÖR EN INSTRUCTABLE PÅ HÄR... (även ledsen för dåliga bilder, jag var med min webcam. och linsen jag gjorde var lite suddig... men det for...

Hur man enkelt gör kvalitet jonglering facklor

Hi!Om du är som mig, tror du förmodligen att jonglering rekvisita är alla i allt för dyrt för de flesta unga, bröt, amatör jonglörer. Detta är särskilt fallet med facklor, med grundläggande sådana kör på ca 35$ per fackla. Här, jag ska visa dig hur m...

Hur man enkelt Wrap din gåva

du har vackra närvarande, men du vet inte hur man slå in den? Detta är det enklaste sättet att göra det...Steg 1: Du behöver Behöver du:-Sax-Scotch tejp (& färgad tejp)Band/band. Jag har satin och normala menyfliksområdet, så jag ska använda dem. Om...

Hur man enkelt gör en paracord cobra armband.

I detta instructable, jag visa dig hur man gör en vanlig cobra (Salomo) armband med en av våra jiggar. Denna video är fylld med massor av bra tips för att göra ditt armband som sticker ut. För att göra detta instructable, behöver du följande:ca 10 fo...

Hur man enkelt stabilisera skakiga videor

Om du gillar att skjuta videor med din Gopro eller andra åtgärder kameror, är en största problemet möter du säkert skakiga videor. Även om vi kan minska shakes med hjälp av några stabilisering utrustning, finns det fortfarande ganska en chans att du...

Hur man enkelt gör jästa Dill Pickles & fördelarna med

Hur man gör lakto-Fermented Dill PicklesAnledningen jag göra dessa den gamla mode sättet (utan kokande vatten eller lägga vinäger) är att syftet med detta är inte bara för stor provsmakning kosher dill ättikslag stil lurigt, men att växa bra gut bakt...

Hur man fixar ett Jam på Nerf Mega Centurion

Hej där stötarna någonsin få störning problem med din nerf mega centurion?så kolla in denna enkla video om hur du rensar detta irriterande hård sylt misslyckande genom att helt enkelt RAMMA bulten framåt för att befria det från dess syltJag hade dett...

Hur man enkelt laga en skinka från landet (och göra det visa sig AWESOME).

Instruktioner för matlagning land skinka finns vanligtvis två sätt:Grädda i 500F i 15 minuter, Låt sitta i 2 timmar, grädda i 500F i 15 minuter och Låt sitta i 6 timmar.- eller -Koka skinkan på spisen.Båda suga. Instruktionerna från företagen som ski...

Hur man enkelt montera ädelstenar utan Fancy verktyg

detta är något jag kom med i högstadiet tror jag. Jag vet inte om andra har använt det (jag är säker på att det är där ute någonstans), men jag har inte sett några instruktioner för montering stenar detta sätt så jag tänkte jag skulle dela det med er...

Hur man enkelt och rent ta bort sidor från böcker

ett litet trick jag hittade enkelt och rent bort sidor från böcker.Steg 1: Samla material vad du behöver för detta:-sträng, bara några plain vit sträng finns på din lokala apotek eller hantverk butik, kan också vara garn och vissa andra strängar anta...

Hur man enkelt skalar någon Citrus hacka

Här hittade jag ett enkelt men effektivt sätt att "skala" en apelsin.Det är verkligen lätt och du kommer inte att slösa och din frukt med det på detta sätt.Det fungerar bara på segmenterade frukter.Läs vidare för att ta reda på hur!Om jag vann f...

Hur man enkelt gör en Laser gå i cirklar för din sällskapsdjur

detta är ett enkelt sätt att göra ditt husdjur köra i cirklar! Så vad du behöver är en laser, sträng, lite tejp och en plats att hänga lasern, har jag en ofullbordad källare så det var lätt att hitta en plats. Så det första vill du göra en sortave se...

Hur man enkelt testa en mikrokontroller med en logik Analyzer

Några av mina projekt tidigare har haft problem på grund av en dålig digital pin. Om det någonsin har hänt med dig, då vet du hur frustrerande det kan vara. De flesta människors första reaktion är att det är något fel med koden. Om du tar några minut...

Hur man enkelt sy en lapp på en skjorta eller jacka!

jag nyligen fick en instructables patch och ville sy den på min jacka. Jag tänkte att det finns förmodligen andra människor där ute som skulle vilja sy en lapp på en artikel av kläder men vet inte hur, så jag beslöt att göra en enkel instructable om...

Hur man enkelt får tillgång till alla konton på en skola pc

I detta instructable du lära dig att enkelt använda valfritt konto på en skola pc. Inga extra filer kommer att behövas. Allt du behöver är en bra mängd tid och själva datorn. Varning: Jag är inte ansvarig för någon skada som du kan orsaka att din dat...