Hur man färga tyg med läskpapper (jag gjorde det på TechShop!)Först och främst vill jag säga att du behöver "blöder" mjukpapper. Den är utformad så att färgerna blöder ur papperet. Du kan göra en online-sökning och hitta flera ställen som säljer den.

Du behöver också ett tyg som tar färgen. Jag har gjort denna teknik med cross stitch tyg (vilket är vad användes för detta instructable) samt 100% bomull och 100% siden halsdukar (min flickscouter älskade att en!).

De sista sakerna du behöver är ett strykjärn, en sprayflaska och något att lägga under tyget (jag brukar använda en soppåse).

Jag gjorde detta till en på TechShop Austin (awesome plats - jag skulle rekommendera att gå ut och ta en tur om du har en chans). www.Techshop.ws

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Hur man gör läckra makt sallad - jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är inte din vanliga sallad. Med nötter, salsa, majschips och dressing är detta en läckra makt måltid för alla tider på dagen.Steg 1: Samla dina ingredienser! Behöver du:Sallad greener3/4 dl salsa1/4 kopp skalade, rostade s...

Gör en reaktionär, gentlemannamässigt skulptur med 123D Make-jag gjorde det på TechShop

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en liten skulptur av en man som kommer att spela en enkel melodi när du tar bort hatten. Jag använder ofta 123D Make för projekt och jag gillar att hitta olika sätt att göra bruk av det. Denna särski...

Hur till personifiera BF4 DogTags med anpassade förpackningar = gjorde det på TechShop =

som en Mac användare jag har invigt några coola unboxings i min tid. Jag vet alltid när den var designad av Apple i Cupertino eftersom det finns en unik känsla förknippad med hur en användare introduceras till deras nya e-Pal. Medan min förpackning i...

Multiplexering med Arduino - transistorer (jag gjorde det på techshop)

syftet med detta instructable är att ge en steg för steg instruktion om genomförandet multiplexing med transistorer. De första stegen kommer att införa Multiplexing, transistorer och när de ska användas.Jag arbetade på en binär klocka projektet på te...

Arduino powered 7seg ledde display med Port Manipulation - jag gjorde det på TechShop

tid för något lite mer avancerat. Direkt Port Manipulation. Normalt när du använder Arduino programvara, är faktiska logiken bakom ändra värdena i pins abstraherade bort med digitalRead och digitalWrite. Nu, för de flesta som är bara bra. Men det har...

Hur jag gjorde en etsad pussel med en ram-jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är en cool liten pussel som passar i en träram.Steg 1: Samla dig material Saker du behöver:en bit av trä 12 "x 8" x3/4"en bit av trä 12 "x 8" x1/2"En linjalEn pennaEn brad spikpistolEn hand routerE...

Flytande hylla med hemliga fack (jag gjorde det på TechShop!)

Denna hylla inspirerades av "brist" hyllan kan du köpa på Ikea. Jag har många av dem och gillar verkligen hur minimal de är, men eftersom de är i grunden en låda hänger på väggen jag inte gillade förloradt av "inre rum". Så för att lös...

Terrarium med laser! Jag gjorde detta på techshop!

Vad som gör en söt terrarium, men bra idéer? Gör dig själv en använda laserskuret djur!Steg 1: Saker du behöver-Glaskärl. (Du kan ha en med lock eller med ut, om du har en utan lock du måste bara se till att dimma mossan med vatten varje par dagar. M...

Hur till blanda gips för organiska former "jag gjorde det på TechShop"

för dem som inte mäta, följa instruktioner och vilja flyga av placera av byxorna. Detta Instructable är som att blanda kaka smet. Jag skapade ursprungligen här om du vill göra formen för en plast ant farm.Steg 1: Material du behöver Du behöver samla...

Att göra en försedda med bostäder med 3D-skrivare - jag gjorde det på TechShop

följande är en instructable på att göra en uthärda, mutter, etc bostäder på Techshop. http://www.Techshop.wsSteg 1:Välj och Köp betydelse enligt din ansökan. Det finns olika alternativ på ebay. Design en bostäder med ett CAD program med du vet. Även...

Hur man färga garn med karamellfärg (Plus andra tips!)

Verkar det som överallt du titt (ok, kanske inte överallt, kanske bara på pinterest), det finns en tutorial på hur man färga garn med Kool Aid. När jag först såg att du kunde göra att, jag ska erkänna, blev jag ganska upphetsad. Jag omedelbart gick t...

Hur man gör en 3D skanning av själv - jag gjorde det på Techshop

detta instructable kommer att omfatta några tips och tips om hur man lyckas skapa en 3D skannade yta för dig själv att använda för olika ändamål. Detta kommer att gå igenom med AutoDesk 123Catch för att skapa genomsökningen.Jag gjorde det på TechShop...

Hur du använder en CNC Router på Techshop för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i halv tum tjock björkplywood. Jag gjorde det på Techshop! Sa jag Techshop!

Hur man använder en CNC Router för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i ½ tum björkplywood. Jag gjorde det på Techshop!Detta är min första Instructable så tveka inte att lämna någon konstruktiv kritik i kommentarer, tack!V...

Hur pulverlack en aluminium landningsställ för en radio kontroll flygplan. Jag gjorde det på TechShop

detta instructable kommer att omfatta hur man pulver rock en generisk aluminium landningsställ som många radio kontroll flygplan kommer med. Jag gjorde detta för att planet titta lite bättre då den normala kala aluminium look som de flesta flygplan h...

Hur till använda den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organinc plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc) jag gjorde det på TechShop

Hur man använder den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organiska plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc)Jag gjorde det på Techshop.Detta kommer att vara en riktigt kort och enkelt, men om du gör någon plåt bi...

Shadow Box med Splines, jag gjorde det på TechShop

Hej alla, detta är min första instructables. Jag gjorde denna skugga ruta på TechShop. Om din trä är 4s4 är den enda klass du skulle behöva ta grundläggande trä butiken SBU. Vill du veta besök mer om TechShop www.techshop.wsSteg 1: Shadow Box med Spl...

Hur gå från Autodesk Inventor till CorelDRAW för laserskärning. Jag gjorde det på Techshop

detta instructable är att förklara hur gå från något du gjorde en ritning av på Autodesk Inventor till CorelDRAW så att du kan laser skär den. Jag hittade den första gången jag gjorde detta, det var inte alls rakt fram. Jag har fortfarande inte hitta...

Snabb och enkel Mitered låda med lock - jag gjorde det på TechShop

denna enkla teknik kräver ingen fästelement och yeilds en låda med perfekt monterade lock. De sneda hörn är snabbt och enkelt och limmade montering kräver ingen fästelement. Använda denna teknik för att göra smycken lådor från pre fanerad MDF eller n...