Hur man fixar en bortkastad VFD display (eller något annat med snub stift)när jag var en ung pojke mina föräldrars väckarklocka (redan gammal då) slutade fungera. När öppnar det jag hittade en vacker stor display men eftersom jag var lite dumt jag inte desoldered det, varken jag lämnade långa stift, men "förfina" i kanterna jag arkiverat bort varje spår av stiften. Nu är det dags att bygga en klocka från den, så jag ville fixa det och återställa alla snub stift från den plana ytan av glaset.
Jag ska förklara du ett effektivt sätt som fungerade bra i mitt fall, och det kan tillämpas i många liknande situationer.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör kryddig kyckling nuggets (eller något!)

detta instructable visar dig en enkel och välsmakande sätt att göra kryddig kyckling nuggets eller, verkligen något du vill. Detta recept var överlämnats till mig från min far.Steg 1: få saker tillsammans vad du behöver:minst en 1/4 kopp varm sås, ja...

Hur mögel och kasta en actionfigur (eller något annat)

Jag kliva bara till en större värld med mögel att göra, och möjligheterna är oändliga! Här är en grundläggande anvisningar för formning och gjutning, i detta fall en actionfigur.Videon ovan visar dig allt du behöver veta, men här är körningen ner.Ste...

Konkreta kyckling (eller något annat) med polymorph

betong är världens mest förekommande material och kyckling är världens mest förekommande domesticerade fågeln. Därför verkar bara rätt att sammanföra två i detta instructable.Efter att ha gjort min konkreta kyckling, jag är inte alltför säker på vad...

Hur man fixar en gitarr

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man fixar en gitarr som inte har någon mottagare eller en ändmuttern. Tidigare på denna gitarr har halsen varit limmade tillbaka på målade och fast i ett par andra ställen också.Steg 1: Koppla mottagare Först...

Hur man fixar gips (spara MUCHO Dinero)

Sann historia:Jag betalade min handyman $600 till sätta fast en 4 x 4 foten del av taket.Det var 9 år sedan.Missförstå mig inte, min handyman är awesome.Men ibland pengarna tryter, riktigt tight.Och betala $600 eller mer är inte genomförbart.Så jag l...

Hur man fixar ett kopparrör... UTAN lödning

Här är berättelsen:I söndags fick jag en frenetisk text från min fru..... .vatten läckte kök i taket!!!Vad skulle du göra i denna situation?Om du inte har ett omedelbart svar du tur.Idag ser du hur man fixar ett kopparrör i mindre än 20 minuter.Allva...

Hur man fixar en läckande toalett skål

Finns det något värre än en läckande toalett skål?USCH!!!Tyvärr har detta skett för oss.Låt mig säga detta..... .never någonsin dubbla upp vax ringen.Dagens handledning visar hur man fixar en läckande WC-skål för mindre än $9.Jag lovar det är enkelt...

Hur man fixar ett däck som är peeling

Flisas och peeling färg på din vackra trädäck? Inga problem! Här är en enkel fix.Vad du behöver:Ren trasaTrädgård pump sprutaSkrapanScrub pensel eller power brickaStegeSkyddsglasögonGummihandskarBorsteFläckenHär är hur man fixar en peeling däck:1. ta...

Hur man fixar en Fushigi boll

Barnen släppa saker. Det är oundvikligt men säga din klumpig unge droppar sin älskade fushigi boll försöker göra något de inte kan möjligen göra det repor och du är kvar för att fixa det här är hur man fixar en repad fushigi boll.Steg 1: Steg 1 buffB...

Trasiga RC fordonet diagnos: Hur man fixar en RC bil

Hey guys! Vi vet alla då när du spelar med din fjärrkontroll fordon och den går sönder. Längtan, höger? (Se min ordlek?) Tja, är detta Instructable för dig. Det är helt enkelt en grundläggande allmän felsökning Handbok för vanliga RC problem baserat...

Hur man fixar Cruse kontroll på en Discovery TDI

i detta instructable jag visar dig hur man fixar det vanligaste problemet med alla cruse kontroller.Steg 1: Pop huven Lokalisera Bonnet dra i det här exemplet i passagerarens fot utrymme då gå och stötta upp motorhuven som visas ovanSteg 2: Leta upp...

Hur man fixar en mus klick

Hej, detta är min första instructable! Jag kommer att visa dig hur man fixar till knappen eller "Klickern" i en datormus.När du är mus dosent klickar när du trycker på den. Det blir irriterande om du väljer att spela ett spel och du är mus dosen...

Hur man fixar en högljudd fläkt på ett grafikkort ATI Radeon HD 5870

Detta Instructable visar dig hur man fixar det vansinnigt högt ljud som kommer ur grafikkortet ATI Radeon HD 5870 när din fan börjar slitas ut. Detta fungerar för både PC och MAC versioner av detta grafikkortSteg 1: Verktyg som behövs för För detta i...

Hur man fixar en bärbar dator som inte kommer att ansluta till Wifi!

Här är hur man fixar en laptop som inte ansluter till wifiSteg 1: Felsökning: del 1 1. se till att den Wifi är vände på på din bärbara datorDe flesta bärbara datorer har en Wifi-knappen eller använder en funktionstangent för att aktivera eller inakti...

Hur man fixar en Samsung externa m3 hård driva på under 5 minuter

Det är bokstavligen ingenting värre än fruktade nu din hårddisk misslyckas, förlorar alla dina värdefulla data.Saken är den, rätt, återvinning företag och tillverkare har fick en söt affär pågår - de faktiskt bygga misslyckande i enheterna så att du...

Hur man fixar en knäckt ostkaka

Detta Instructable visar dig hur man fixar en spricka i din cheesecake med varmt vatten och en offset spatel.Steg 1: Kall Cheesecake Börjar med en kall cheesecake.Steg 2: Tryck den tillsammansSkjut den spricka ihop med fingrarna. Om det är en djup sp...

Hur man fixar Ps3 YLOD Problem

Hej beslutsfattare(Spara detta är instructables i din favorit, är verkligen användbart om du behöver öppna PS3 för andra problem)Idag vill jag visa dig hur man fixar en PS3 fett. Den modell jag reparerade är 60 GB, en av första på marknaden, operatio...

Hur man fixar batteriet DIY ombyggnad grön el hemlagad energi för borrmaskin

Hur man fixar batteriet DIY ombyggnad grön el hemlagad energi för borrmaskinSladdlösa borrmaskiner slog sina steg när tillverkare införde lithium-ion batteri för flera år sedan. Dessa batterier kombinera enorma energi densitet med låg viktOm du har f...

Hur man fixar en trasig dragkedja

I denna video tutorial lära dig hur man fixar en dragkedja som är fortfarande öppen.Jag tror att de flesta av oss har upplevt detta.. .du behöver ett litet par tång, eller ett par saxar.Du se till att inte pressa för hårt på övervåningen, annars kan...