Hur man fixar en bruten akustisk gitarr huvuddet hände. Vilken gitarr ägare värsta mardröm: vinklad Spindelhuset på din älskade gitarr blev poängen med fraktur när det föll eller drabbades mot en vägg.

Efter spelar långt in på natten i min säng, beslöt jag att göra dumt nog gjorde jag alltid: placera min gitarr vid foten av min säng, halsen lutar sig på den sängen fotgavel. Ha måste varit mina fötter rör sig i sömnen eftersom jag var plötsligt ryckte vaken av ljudet av min gitarr landning ansikte-först på hård plast golvplattor. Det var 4:05 AM. I stället för balla ur, jag plockade upp gitarren, och placerade den på min byrå där det skulle finnas någon risk för ytterligare skador.

Om detta eller något liknande har hänt dig, först, slappna av. Det bästa sättet att arbeta är med ett klart huvud. Andra, huvud till järnaffären och plocka upp dessa material om du inte redan har dem:

> trälim
> stark klämma av något slag
> en limspridare (jag använde ett halverat dricka sugrör)
> gnugga alkohol
> bomull bollar eller något slags trasa för rengöring
> sand papper (jag fick två kvaliteter: 220 och 400 våt/torr)
> sträng upprullare (valfritt, men gör det lugnare)
> Gloves(Also optional, but I like to take this precaution)

Om avbrottet blir till din mottagare:

> tång eller en skiftnyckel för att lossa tuner bussningar
> liten skruvmejsel

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man fixar en bruten umd skiva för psp spel system.

många sätt att fixa en trasig umd skiva detta är en av dem..Steg 1: intro. Detta är hur man fixar en bruten umd skiva. Ibroke gruvan genom att ta det ur fallet och det slet fall framsidan rätt ut av den.okey det är allt vi hinner med chit chattar så....

Hur man fixar en bruten superhjälte (utan lim)

Denna jul som min son fick en Green Lantern actionfigur! Han var så glad! Nästa dag knäppte han sin arm bort (vissa superhjälte!). Han var så ledsen! Den natten bestämde jag mig att fixa Hal Jordan, men jag ville använda lim, eftersom detta skulle be...

Hur man fixar en bruten multimetern nål

detta är en enkel guide om hur man fixar din multimetern nål som är trasig.Steg 1:...

Hur man fixar en bruten ds lite

Jag kör en begagnade TV-spel butik med min morbror så får vi i massor av trasiga system. så idag im kommer att visa dig hur man löser flera problem med en ds lite.systemet startar inte detta är oftast orsakas av en dålig säkring jag kommer att visa d...

Hur man fixar en bruten moleskine

kom ihåg när Moleskines gjordes i Itay och inte suga?de flyttade väl till Kina för några år sedan och nu de görderas ryggar är bräcklig och håll inte till någon nytta alls.Metoden för att fastställa en bruten ryggrad på en Moleskineär precis samma so...

Hur man gör en akustisk gitarr MArtin 00018

Detta är en Chronilogical film i dagliga episoder av Sanden gitarren bygga deltog jag i augusti 2014. Det finns 5 episoder av varierande legnth. Det spelades allt in på en Canon Ixus digitalkamera och editied i Final Cut Pro 10 och Imovie 11. Jag byg...

Hur man fixar en bruten 80-BMW automatisk selector kabel reparation på en budget.

Jag laddade för att visa att du alltid behöver köpa nya delar för att fixa din bil.En hel del tid delar som verkar vara unfixable kan fixas med lite eftertanke. Bara så att du vet detta inte är min BMW som jag personligen inte gillar dem.Ägaren av de...

Hur man fixar en bruten MagSafe laddare

vanligaste felet av en MagSafe nätadaptern är när isoleringen runt ackordet, genom upprepade rörelser och stress, bryter och exponerar kabeln inuti, som, i sin tur pauser och då måste en värdelös laddare och apple vill att du ska punga ut 65 kr för e...

Hur man fixar en bruten GM nyckelbricka

jag hade 3 trasiga nyckelbrickor, elektronik var bra, men höljen bröts på ringen. Jag kunde har beställt nya omslag, men till en kostnad av omkring $20 dollar varje och $40 frakt till Kanada... Det var långt över $100 med skatt. Min 10 år gamla GM är...

Hur man fixar en bruten Ethernet-kontakt

ofta vi bryta internet-anslutare, det enklaste sättet att fixa att sticka en liten plastbit med superlim, låt torka och efter några minuters att återanvända kontakten.Prenumerera på mig:http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=macobtMin bl...

Hur man fixar en bruten borrmaskin laddare

Steg 1: Kontrollera vad problemet är Detta Instructable förutsätter att du har identifierat att problemet är laddaren själv. I mitt fall en 15v strömförsörjning ladda 12v batterier utpumpning 3v. Få en enkel multimetern och mäta spänningen på termina...

Hur man fixar en bruten 4th Gen iPod Touch skärm och främre kameran ersättning.

jag nyligen monterade en ny skärm och fronten mot kameran på en ipod touch 4th gen. Här är den video som beskriver alla steg jag tog....

Hur man fixar en bruten harts hällde Oozlefinch

Det har kommit till min kännedom att vissa personer fått en trasig Oozlefinch på grund av underbara postgången hantering. Jag önskar det fanns ett sätt att skicka harts statyer med en 100% garanti för att det skulle komma till dess destination säkert...

Hur man fixar en gitarr

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man fixar en gitarr som inte har någon mottagare eller en ändmuttern. Tidigare på denna gitarr har halsen varit limmade tillbaka på målade och fast i ett par andra ställen också.Steg 1: Koppla mottagare Först...

Hur man fixar en läckande toalett skål

Finns det något värre än en läckande toalett skål?USCH!!!Tyvärr har detta skett för oss.Låt mig säga detta..... .never någonsin dubbla upp vax ringen.Dagens handledning visar hur man fixar en läckande WC-skål för mindre än $9.Jag lovar det är enkelt...

Hur man fixar en KitchenAid Mixer att är inte Spinning

KitchenAid stand mixers brukar sluta snurra på grund av en misslyckad Avmaska utrustar, och i denna artikel beskrivs hur man fixar problemet hemma.Om din KitchenAid stand mixer har slutat snurra, är chansen att det behöver inte innebära slutet för di...

Hur man åter sträng en gitarr

Hur man åter sträng en gitarr.Detta är för en standard 6 elektrisk sträng eller akustisk gitarr....

Hur man fixar en Madcatz Arcade Fightstick SE, och varför du inte borde.

Gjorde du fastna i de senaste Street Fighter 4 frenesi? Har du inse att spelet är verkligen tänkt att spelas med en hög kvalitet arkad pinne? Du miste om chansen att köpa en Hori pinne, eller tycker det är löjligt att spendera $150 för att få en hög...

Hur man fixar en högtalare med en trasig ratt

ingenting varar för evigt, det vet vi alla. Men när något går sönder, kan för det mesta du fixa det.I detta instructable, kommer jag detalj hur man fixar en högtalare med en bruten potentiometer eller knopp. Tydlig sjunger av en trasig potentiometer...