Hur man fixar en rippade ipod kabel med sugrutitta på videon nedan det ger u steg för steg instruktioner på hur till sätta fast din kabel. Om du har några ytterligare frågor bara comhsend mig ett meddelande.

http://www.youtube.com/watch?v=l2dskvGaf1Q

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att reparera en svag USB kabel med Sugru

hurra! Vår Hacker utrymme är att ha en Sugru bygga natt! Jag har aldrig provat det här men jag har hört bra saker om den.Låt oss se, ska jag göra en blodsprängda blinkande LED lampa? eller en Skyddskåpa för min mobiltelefon portar?Också visar sig att...

Hur man gör cykel lampor magnetiskt med sugru + magneter

CYKELLYSEN kan vara frustrerande och långsam att fästa och ta bort, speciellt i dåligt väder med handskar på! Genom att lägga magneter till ditt ljus och din cykel, kommer du att kunna knäppa dina lampor på och av med handskar på, och i en fråga om e...

Dragavlastning i iPod kabel med Sugru

skapa en dragavlastning för din Ipod kabel. Du kan göra detta med en trasig kabel att fixa det, eller en obruten kabel att hålla den från att bryta. Behöver du en Ipod kabel och en förpackning med Sugru.Steg 1: Applicera Sugru Gäller Sugru.Steg 2: Vä...

Hur man gör en iPOD stå med hjälp av en gammal CD

dess ett mycket enkelt projekt du kan göra hemma med barnen, med vuxens uppsikt naturligtvis.Du behöver:1 cd1 ljusareI princip vad du ska göra är att värma upp Cd med ljusare tills det börjar smälta, vid denna punkt kommer du att kunna göra en form a...

Hur man fixar en trasig iPod laddar sladden

min iPod är faktiskt nästan död medan jag gör detta instructable, och faktiskt dö innan jag avslutar det.Steg 1: Problemet Här är problemet! Efter ungefär två år av konstant användning, långt in på småtimmarna på natten, min iPod sladd bröt rätt vid...

Hur man fixar en "igenmurat" ipod touch

Nyligen jag växte en iPod Touch 3g 8Gb att fixa. Frågan? Denna iPod var igång 3.1.2 firmware och var jailbroken och under några okända omständigheter hamnade igenmurat (jag säger okänd eftersom det inte är min). Normalt när en 3g är jailbroken är det...

Hur man permanent fixar en dragsko; också, hur man fixar en dragsko med ett dåligt underwire.

Okej, i rättvisans namn, detta förmodligen ska heta "hur man fixar en dragsko med en dålig underwire/också, hur man permanent fixar en dragsko," men jag gick med vad jag trodde skulle ge de bästa sökresultaten. :)Saken är den att jag kommer att...

Hur man fixar en airsoft pistol med ett fast BB

detta är min första Instructables så behaga bli slag.I detta Instructable visar jag hur man fixar en airsoft pistol. (detta kan vara olika i andra jag inte är säker)Steg 1: De verktyg du behöver Så dessa är de verktyg du behöver.-en liten skruvmejsel...

Hur man fixar en högtalare med en trasig ratt

ingenting varar för evigt, det vet vi alla. Men när något går sönder, kan för det mesta du fixa det.I detta instructable, kommer jag detalj hur man fixar en högtalare med en bruten potentiometer eller knopp. Tydlig sjunger av en trasig potentiometer...

Hur man fixar en bärbar dator som inte kommer att ansluta till Wifi!

Här är hur man fixar en laptop som inte ansluter till wifiSteg 1: Felsökning: del 1 1. se till att den Wifi är vände på på din bärbara datorDe flesta bärbara datorer har en Wifi-knappen eller använder en funktionstangent för att aktivera eller inakti...

Hur man fixar en uppgick till bil för en bråkdel av "Uppskattning".

A little History2004 köpte min dotter sin "drömbil" som på tiden var en 1998 Dodge Intrepid ES. Det var sportig och det var rött. Den hade också en massa andra bra saker att satsa på det, som en 3,2 liters 24 ventilsmotor, antispinnsystem, läder...

Hur man fixar en gitarr

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man fixar en gitarr som inte har någon mottagare eller en ändmuttern. Tidigare på denna gitarr har halsen varit limmade tillbaka på målade och fast i ett par andra ställen också.Steg 1: Koppla mottagare Först...

Hur man fixar gips (spara MUCHO Dinero)

Sann historia:Jag betalade min handyman $600 till sätta fast en 4 x 4 foten del av taket.Det var 9 år sedan.Missförstå mig inte, min handyman är awesome.Men ibland pengarna tryter, riktigt tight.Och betala $600 eller mer är inte genomförbart.Så jag l...

Hur man fixar ett kopparrör... UTAN lödning

Här är berättelsen:I söndags fick jag en frenetisk text från min fru..... .vatten läckte kök i taket!!!Vad skulle du göra i denna situation?Om du inte har ett omedelbart svar du tur.Idag ser du hur man fixar ett kopparrör i mindre än 20 minuter.Allva...

Hur man fixar en läckande toalett skål

Finns det något värre än en läckande toalett skål?USCH!!!Tyvärr har detta skett för oss.Låt mig säga detta..... .never någonsin dubbla upp vax ringen.Dagens handledning visar hur man fixar en läckande WC-skål för mindre än $9.Jag lovar det är enkelt...

Hur man fixar ett däck som är peeling

Flisas och peeling färg på din vackra trädäck? Inga problem! Här är en enkel fix.Vad du behöver:Ren trasaTrädgård pump sprutaSkrapanScrub pensel eller power brickaStegeSkyddsglasögonGummihandskarBorsteFläckenHär är hur man fixar en peeling däck:1. ta...

Hur man fixar en Fushigi boll

Barnen släppa saker. Det är oundvikligt men säga din klumpig unge droppar sin älskade fushigi boll försöker göra något de inte kan möjligen göra det repor och du är kvar för att fixa det här är hur man fixar en repad fushigi boll.Steg 1: Steg 1 buffB...

Trasiga RC fordonet diagnos: Hur man fixar en RC bil

Hey guys! Vi vet alla då när du spelar med din fjärrkontroll fordon och den går sönder. Längtan, höger? (Se min ordlek?) Tja, är detta Instructable för dig. Det är helt enkelt en grundläggande allmän felsökning Handbok för vanliga RC problem baserat...

Hur man fixar Cruse kontroll på en Discovery TDI

i detta instructable jag visar dig hur man fixar det vanligaste problemet med alla cruse kontroller.Steg 1: Pop huven Lokalisera Bonnet dra i det här exemplet i passagerarens fot utrymme då gå och stötta upp motorhuven som visas ovanSteg 2: Leta upp...